Reklama

Reklama

Terrifier

Trailer 1

Počas Halloweenskej noci dostane polícia oznámenie o tom, že istý muž v obleku klauna zavraždil dve osoby. Zdá sa, že ide o žart, ale v skutočnosti sa v meste prebudil vraždiaci klaun s menom Art, ktorý je pripravený zničiť každého, kto sa mu postaví do cesty. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (162)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Voalá…Grindhouse! Přistupte blíž a zahrajte si hru s postavami, které dobrovolně přijímají role myší naháněné halloweenskou kočkou, odmítají ji zabít, kdykoliv se objeví příležitost a umírají způsoby, při kterých se vaše večeře může vrátit ke vstupu (bourání blondýny zaživa).. Když s úctou k Savinimu klasické triky a maskérská práce drtivě zválcují CGI, má to něco do sebe. Dávám navíc jednu ostrou, krví zbrocenou hvězdu a to hned ze tří důvodů. Mám zrovna slabou (žánrovou) chvilku, synťáky jsou prostě boží a ten sadistický zkurvenec s malinkatým černým kloboučkem je opravdu děsivý. Je fakt, že se bojím všech klaunů s výjimkou Krustyho (tomu jde o peníze, ne o vraždění), ale to nic nemění na tom, že Art the Clown má v sobě potenciál stát se obskurní ikonou.. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Terifájer je v podstate hardcore slasher porno dovedené k dokonalosti. Máme tu absolútne fascinujúco odporného vrahúnskeho zmrdklauna s čiernymi zubami o ktorom nevieme úplne nič, okrem toho že jeho jedinou záľubou je dôkladná devastácia ľudských tiel a možno ešte rovnako dôkladné obsieranie záchodov. Potom je tu poctivé hnusné gore, ktoré svojou renesančnou náturou poteší každého komu nevonia CGI krv. Pomyselným "vrcholom" filmu je bezpochyby vertikálne rozrezanie zavesenej ženštiny pílkou. No a treťou základnou zložkou filmu je úplná absencia toho čomu hovoríme dej. Od začiatku až do konca je to iba nekonečná naháňačka s vrahom ktorá dokonca ani nemá žiadneho hlavného hrdinu, iba hromadu mäsa na porážku. Môžeme v tomto ohľade argumentovať že film s punkovou vervou bojuje so zažitou štruktúrou vyprávania, ale za mňa sa prosté jednostranné vybíjanie obetí bez nejakej podpory čohokoľvek stáva dosť mechanickou nudou s nulovou pravdepodobnosťou znovupozretia. Celkové spracovanie je inak veľmi dobré, aj keď sa ani pri všetkej tej svojej vyhranenosti a bojom s konvenciami nevyhne úplne tradičným chybám ako to že nikto nie je schopný klauna doraziť keď sa mu ho podarí zraziť na zem a miesto toho len uteká aj keď vie že nemá kam. Takže nakoniec je to plus mínus za tri. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Pocta 70kovým špinavým grindhouseovým béčkam. Dejovo vyprázdnená, lacná, účelovo jednoduchá, ale evidentne nadšenecká. Nie je to úplne zlé, ale aj keď mi splattery a prehnaná brutalita nevadí, tak omnoho viac ma zaujali umiernenejšie pasáže s creepy klaunom v bežnej spoločnosti ľudí ako 60 minútovka v 1 budove v ktorej klaun vraždí všetkých ako na bežiacom páse, pretože tej som sa akosi rýchlo prejedol. Nehovoriac o tom, že Leonemu evidentne chýbali peniaze a lepší herci. Celkovo však Terrfifier, aj keď je len amatérsky krvák, je film ktorý človeku len tak nevyšumí z hlavy. Či už vďaka ústrednému klaunovi (výborný D.H.Thornton) alebo prehnanej brutalite. 50% ()

LIVINGDEAD odpad!

všetky recenzie používateľa

Koukám na hodnocení na CSFD a říkám si: "Že by konečně dobrý horror?" Už po 5 minutách amatérského přehrávání dvou kurev, mi bylo jasné, že něco není v pořádku. Následně záběry v restauraci a krev, vypadající jako malinový koktejl, mi to jen potvrdily. Jediné, co bylo věrohodné, tak ten posraný hajzl. Ségra to po 30 minutách vzdala s dovětkem: "až skončí ta sračka, zavolej mne, podívám se na poslední díl "The Alienist". Já Terrifier bohužel protrpěl až do konce! Ztratil jsem naprosto zbytečně dalších 84 minut mého života! ()

kery- 

všetky recenzie používateľa

Neuvěřitelně laciné zpracování, které je kvalitou rovno televizním snímkům s černým hodnocením. Ale jak to tak občas bývá - vše špatné je k něčemu dobré. Nejsem žádný fanoušek gore, ale tady to ve mě díky tomu oldschool feelingu vyvolalo ty správné pocity - znechucení a chvilkama i správné napětí. Ve finále to není ani tak blbé, jak by divák očekával, a zahraný je to taky překvapivě dobře. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (11)

  • Terrifier měl premiéru na filmovém festivalu Telluride Horror Show 15. října 2016. (Worry77)
  • Ve filmu zazní celkem 20x slovo „fuck“. (noelcoward73)

Reklama

Reklama