Reklama

Reklama

Obsahy(1)

„To bol teda pôrod!“ - je presná definícia nielen vstupu hrdinky Oľgy (Klára Issová) na svet vzácnou „čelnou“ polohou, ale táto veta vystihuje i jej túžbu nájsť tu pravú lásku. Nie je to však tak jednoduché, možno preto, že ani Oľga nie je jednoduchá. Má so svojim milostným životom veľké plány a tiež veľmi bujnú fantáziu. Mestečko, kde sa narodila, jej však pre realizáciu milostných zámerov nestačí. A tak sa premiestni do veľkomesta. Najskôr predáva v predajni s dámskym prádlom, a musí obslúžiť viac ako tri tisíc žien, než sa stane zázrak a príde ON! Ten prvý a pravý! To si myslí Oľga aspoň do okamihu, keď ho pristihne pri nevere. Oľga študuje psychológiu a tak má svoju situáciu teoreticky zvládnuť. Prax je však iná. Zvlášť, keď sa stretne so známym sukničkárom a ten ju odvezie do karpatských hôr. Alebo, keď sa takmer utopí v kanoe, pred očami toho mladíka... Alebo keď zistí, že ten chlapec, ktorý ju prvýkrát videl nahú, nie je zase až taký kretén... Alebo... Tých „alebo“ je na Oľginej ceste hľadajúcej úžasný vzťah – veľa. Určite však platí, že film je komédiou, z ktorej vyplýva, že čo sa týka lásky, tak... aj keď vám je hrozne, aj keď ste na smiech, tak to proste nesmiete vzdať! (Continental film)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (285)

Axi odpad!

všetky recenzie používateľa

Bože dost, už chci odejít z kina a nic mě nezastaví! Většinou dávám filmům aspoň malou šanci, ale tohle je opravdu příliš! Absolutní zoufalost, hrůza, trapnost, herci příšerní (promiň Kláro Issová, jindy Tě mám ráda, ale tenhle film byla chyba), rádoby komediální prvky, které Vás provází filmem, byste nejraději hned utnuli a zahrabali se pod deku, aby Vás film už nikdy nenašel! Nemá to hlavu, ani patu, nekoukejte na to – radím Vám dobře. Zoufalé ženy dělají zoufalé věci v zoufalém filmu... ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Klasicky sa vyhýbam takýmto dámskym rom-com výplachom českej produkcie. Ale občas natrafím na niečo, čo katastrofu pripomína, ale skôr len náznakmi. Trápnosťou, to môže obdarovávať publikum vo veľkom, ale potom príde scéna, pri ktorej si poviete, byť takých dva-tri krát viac, mohla to byť mileniovská komediálna klasika. ()

Reklama

zette 

všetky recenzie používateľa

Je velmi jednoduche dat tomuto vytvoru odpad, ale dam dve hvezdicky. Jednu za to, ze jsem to cekal horsi a druhou za Issovou, ktera roli zoufale zeny zvladla dobre. Nechapu ale, jak ji mohli obsadit i do role maturantky a jako jeji matku povolat Alici Bendovou... Sice mela hlavni akterka prezdivku "Mexicanka", ale kapela tam byla jako pest na oko, spise to vypadalo jako dohozeny kseft kamaradum. Chapu, ze tam chtela Pawlowska narvat trochu rodne hroudy, ale Huculove tam byli fakt zbytecni. Rad bych se od Rence jeste dockal nejakeho opravdu dobreho filmu, pomalu ale prestavam verit. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Běželo to v TV tak jsem tomu dal šanci ačkoliv vím, že podobný filmy nejsou prostě mojí krevní skupinou. Snímek zbytečně tlačí na pilu ve snaze o to aby byl vtipnej. Až na pár vyjímek je ve výsledku humor filmu spíš na hranici trapnosti. Příběh je jalovej. Vše od prvních chvil směřovalo k neskutečně přeslazenýmu a hlavně očekávanýmu Happy Endu. Hodně slabá 1 hvězda. ()

bari68 

všetky recenzie používateľa

.....aneb zoufalé scenáře dělají zoufalé filmy. ...či, zúfalí režiséri ?.... , neviem, aké slová sa tu dajú ešte použiť, pretože týchto prívlastkov by sa tu našlo neúrekom. Nevtipné , nevkusné a hlavne trápne laciné ,,vtipy,, - asi tak tento film v kocke. A také malé detaily, napr. že tu herci rovnakej generácie robia matky a otcov svojim deťom snáď radšej v záplave patosu je aj zbytočné spomínať. ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (8)

  • Svatba se natáčela v barokním kostele sv. Kateřiny v Praze. [Zdroj: Týdeník Televize] (M.B)
  • Ve filmu hraje a zpívá reálná skupina Mariachi Espuelas, která se zaměřuje na mexickou lidovou hudbu. (ČSFD)

Reklama

Reklama