Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Dokumentárny
  • Krimi
  • Akčný

Recenzie (5 573)

plagát

Iveta - Série 2 (2023) (séria) 

I druha serie Ivety si drzi tu svoji uroven... Mozna zajimavejsi epizody nez Ivetiny zacatky, ale z prumeru se to nevyhrabe. Z hercu me tentokrat nejvice bavil nejmladsi Hrusinsky a Miroslav Hanus v roli otce Bartosove.

plagát

Čínsky syndróm (1979) 

Myslim, ze slusne drama, ktere ve sve dobe muselo na divaka zapusobit jeste vice nez dnes. Atraktivni prostredi a i kdyz mozna trochu naivni a s uspechanym koncem, ale porad dobrym pribehem. Za zminku stoji i hvezdna herecka trojice v hlavni roli. Fondu mam sice radeji s jinym ucesem, ale role reporterky ji sedla. Herecky mozna trochu nevyrazny, ale jinak v pripadu dulezity kameraman v podani M. Douglase a muj oblibenec Jack Lemmon.

plagát

Sólo pro starou dámu (1978) 

Psane Jirine Sejbalove na miru, ktera urcite nezklamala. Jinak jsem presvedceny, ze film sel v mnoha smerech natocit lepe... Ale ten navrat do CSSR me zajimal, stejne tak jako chovani blizkych a podobne. Stoji za podivani...

plagát

Autor neznámý (2018) 

Film me zaujal svym nametem a celkove pribehem. Vyborna a dobre zahrana i napsana hlavni postava. Nemam co vytknout, bavilo me to. Za plny pocet.

plagát

Nebezpečné city (2018) 

Zajimavy a aktualni namet, se kterym se bezne muze potkat ci potkava mladez po celem svete. To, ze v Madarsku tocit filmy umi se vi. A myslim, ze ani toto drama nezklame. Uveritelny pribeh, dobre napsane postavy. Stoji za pozornost!

plagát

Úsvit (2023) 

Jasne, at si kazdy toci, co chce... Ale za me nekoukatelny a zbytecny film.

plagát

Bastard (2023) 

Vyborny historicky film o osadnikovi nekde v Dansku, ktery chce na vresovisti zacit s pestovanim brambor. Dobry pribeh v cele s Mikkelsenem, ktery je skvely jako snad vzdy. Muj dvacaty film s timto hercem me jen utvrzuje v tom, ze je po pravu v mem TOP 10. Jenom v ramci lepsi vypravy nechapu, proc cikany hraji severane?!

plagát

Handlíři (1963) 

Myslim, ze prave namet a doba vzniku je duvod, proc maji Handliri tak slabe hodnoceni... JZD je zde pouze spolecnym jmenovatelem pro celou radu lidskych charakteru a chovani. Liska svou genialitu dokazal ukazat i v nekolika tonech. Za me nadpumerne drama.

plagát

Psům a Italům vstup zakázán (2023) 

Chtel jsem napsat uplny opak, co uzivatel Dzeyna. Takze, at je to kompletni. Za me vyborne zpracovani, ale slabsi pribeh.

plagát

Úsmevy letnej noci (1955) 

Na Bergmana prijemne zanrove odlehceni, ale se vsemi prednostmi, na ktere jsme u tohoto rezisera zvykli...