Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspěchu satirické komedie o divoké tenisové rivalitě "7 dní v pekle" se HBO a trio tvůrců tohoto speciálu – představitel hlavní role Andy Samberg, scénárista Murray Miller a režisér Jake Szymanski – znovu spojili ke spolupráci, tentokrát na parodickém dokumentu o dopingu v cyklistice. V "Tour de doping" je Sambergův a Millerův specifický smysl pro humor zasazen do prostředí profesionální cyklistiky a pozornost se soustřeďuje na rozbujelý doping ve sportu. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie (91)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Veľmi vydarená paródia, v podstate zaujímavejšie než čokoľvek z reálnej Tour de France, na ktorej sa dá obdivovať len záverečný špurt po 5 hodinách (ak k nemu vôbec príde) a potom francúzske hrady. Bez nich je to najnudnejší šport na svete. Ak by bol takýto ako v tomto vymyslenom dokumente, určite by ma prilákal k obrazovke. A veľmi potešila účasť Lancea Armstronga, ktorý dokázal, že to už má všetko na háku. ()

Ivoshek 

všetky recenzie používateľa

Asi by bylo fér dát víc než dvě hvězdičky, jenže to už tak bývá, když má člověk po sedmi dnech v pekle vysoká očekávání, a ta nejsou splněna. Za celou dobu jsem se jen dvakrát zasmál nahlas, a to je prostě na takovouhle věc málo. Za pozornost tu rozhodně stojí cameos - je jich tu jak hub po dešti a jsou to často herci, které mám rád, a přitom jsem je neviděl, ani nepamatuju. Třeba Jeff Goldblum, Kevin Bacon, Dolph Lundgren (!!), Danny Glover, nebo Julia Ormond. Paradoxně nejslabší je pitvoření Andyho Samberga. ()

Reklama

hroubek 

všetky recenzie používateľa

Hodně dobře jsem se bavil. Mám rád Sambergův humor a on samotný mě dost bavil v 7 dní v pekle. A zde se jede na stejné vlně, jen se vyměnil tenis za cyklistiku. Je to šíleně ujeté, meta humor a hlavně je to parádní satyra, kterou podtrhuje účast člověka, který tomuto sportu zasadil velmi silný úder pod pás. Herci si užívají šílené role a královsky se baví a já se bavil s nimi. A na ploše čtyřiceti minut to funguje skoro dokonale. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Na popis filmu sa mi skvele hodí jedno české slovíčko: Nářez! Cyklistika je šport, ktorý ide úplne mimo mňa a príde mi veľmi vtipné, ako sa každý rok na 2 týždne každý Slovák stáva zanieteným fanúšikom tohto športu aj napriek tomu, že pred úspechmi Sagana nikto ani len nevedel že nejaká cyklisitika existuje. Možno aj preto som si Tour de doping tak vychutnal. Chválim tvorcov za odvahu a aj za množstvo nápadov, ktoré do skromnej dĺžky vtesnali. Scény s Dolphom Lundgrenom(cheetah- cheater) a závodmi výborné a tie s Lanceom Armstrongom ešte lepšie a s kultovým potenciálom už dnes. Celé je to samozrejme veľmi uletené, prehnané, zveličené ,satirické a útočné. Teda presne také, aké to má u správnej paródii byť. Dúfam, že Samberg a spol. niekedy natočia aj nejakú tú celovečernú paródiu, pretože tento žáner je v dnešnej maximálne korektnej dobe, takmer mŕtvy... Veľká spokojnosť a u mňa zaslúžený plný počet. 95% ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

V tomto smyšleném dokumentu zavzpomínají na 69. ročník Tour de France z roku 1982 samotní cyklisté a mnozí další... Mike Tyson řekne divákům, kdy přišel na to, že z něho bude profesionální boxer. Zlatým hřebem byl bez diskuze Lance Armstrong. Dobře obsazený byl Gustav Ditters, protože si ho zahráli John Cena a Dolph Lundgren. Are you saying "cheetah" or "cheater"? It's very confusing with your accent. What are you having trouble with? The way I say cheetah or the way I say "cheat-ah"? ()

Galéria (66)

Reklama

Reklama