Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď inžinierka Elena zistí, že technológiu, ktorú vyvíjala, chce jej šéf predávať ako zbraň, rozhodne sa mu postaviť. Obráti sa na Charlieho anjelov, aby jej pomohli a stane sa jednou z nich. Talentované, akčné a zvodné špiónky spolu musia zachrániť svet pred novou hrozbou, pričom dôverovať môžu jedine sebe a svojim schopnostiam. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (205)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Tuctový akčný špionážny film. Nič viac, nič menej. Banks sa vyjadruje k feminizmu spôsobom, aký by sa hodil skôr do osemdesiatych, max. deväťdesiatych rokov, v tomto zmysle táto girl power pôsobí skôr ako dvojhodinový videoklip Spice Girls. Každopádne Banks ma príjemne prekvapila čo sa týka akčných scén a film celkom slušne šlape, ale prisámbohu som prvú hodinu vlastne vôbec nevedel, o čo kráča. Hlavnou postavou je Naomi Scott a osobne ju vďaka tomuto filmu budem naďalej sledovať. No a ešte k tomu búraniu stereotypov, milostná zápletka sa tu črtá medzi sexy akčnou ženskou a klasickým nerdom, ale reálni nerdi a panici by to nemali brať príliš vážne, aby sa v realite nespálili. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tento film nie je pre chlapov. Tie neustále feministické narážky na girl power začnú veľmi rýchlo liezť na nervy. Tak jak by bolo neznesiteľné keby postavy celý čas opakovali, že ženy patria za sporák, tak je rovnako neznesiteľné, keď opakujú, že ženy za sporák nepatria. Od prvých sekúnd až do posledných si s tým nedajú pokoj. Chlapi tu sú buď sexistické hovädá, zženštilí úbožiaci, alebo zákerní parchanti. Keď nás takto vidia ženy, tak svet je v riti. Odhliadnuc od týchto kecov je to tuctová špiónska epizódka s nevýraznými postavami bez poriadnej tímovej chémie. Miestami si to trochu užíva len Patrick Stewart, ktorý sa pravdepodobne smeje nad tým v jakej blbosti sa ocitol. A celkom pôsobivý je terminátor Jonathan Tucker, ktorý dá v akčných scénach anjelom poriadne zabrať. Akčné scény sú tým najväčším svetlým bodom filmu. Bohužiaľ ich tu veľa nie je. Jedna väčšia naháňačka a pár krátkych bitiek. Takže výsledkom je celkom nudný film s pár akčnými scénami. Normálne teda film za 2 hviezdičky, ale za tie otravné kecy jednu strhnem. To sa fakt nedalo počúvať. Elizabeth Banks je hrozná krava. 2/10. ()

Reklama

Motinski 

všetky recenzie používateľa

Akcia, zápletka aj humor na úrovni starých Gadgetoviek. A to je teda dosť veľký prúser. Rýchlokvasné akčné blbotiny už sú za tie roky obohraté a keď neprinesiete niečo čo sa aspoň trochu odlišuje, nefunguje to. Na jedno pozretie fajn, ale len kvôli herečkám. Tie boli sympatické a ani jedna nepôsobila že je herecké drevo (čoho som sa dosť bál) a bolo vidieť že si svoje postavy užívajú. Bez nich by bolo hodnotenie prísnejšie. ()

JustMeeKatie 

všetky recenzie používateľa

Nakonec dávám (možná trochu z lítosti) 3* za snahu. Tohle se teda moc nepovedlo. Chybí zde ten šmrnc, co měly oba filmy, kde vystupovala pro českého diváka asi nejznámější trojka Charlieho Andílků - samozřejmě mluvím o Cameron Diaz, Lucy Liu a Drew Barrymore. Vtipným prvkem zde asi měla být postava Kristen Stewart, o vtipných scénách se moc mluvit nedá, člověk se možná jen pousměje, ale rozhodně nepobaví. Akční scény byly asi to úplně nejhorší, vypadaly jako z nějakého nízkorozpočtového filmu. Tohle bych už v dnešní době, kdy akčních filmů vyjde milion ročně, opravdu nečekala. Co jsem ocenila asi nejvíc, tak bylo cestování Andílků po různých koutech světa. Hodně se mi zde líbila Naomi Scott i Ellu Balinski bych ráda ve filmech viděla častěji. Opět se zde ale potvrdilo pravidlo, že pokud za filmem stojí žena, a snaží se do příběhu vecpat onu v poslední době tolik omílanou "girl power", nemusí to vždycky dopadnout dobře. Někde jsem ale četla, že během produkce film zkrouhli o docela slušné peníze a možná proto je nakonec výsledek takový. Tito Charlieho Andílci určitě zapadnout a pokud se nebudou vysílat v televizi, tak si na ně za pár měsíců asi ani nikdo nevzpomene. ()

Vyhy 

všetky recenzie používateľa

Pokud si dobře vzpomínám, tak andílci z roků 00 a 03 se tak vážně nebraly. Tady holky si hrají na MI, a kdo ví co ještě, ale s tím rozdílem, že to nefunguje. Žádná sympatická postava, humor, převážně od Kristen, nefunguje, a akce s příběhem - nic zajímavého a převratného. Celkem jsem zklamaný. Původní andílky nemám nějak zvlášť v oblibě, ale dalo se na to s nadsázkou koukat. A hlavně tamty herečky byly sympatické a vtipné. Zde ani s velkou mírou nadsázky to nejde. Hrůza. ()

Galéria (127)

Zaujímavosti (8)

  • Závěrečné scény, odehrávající se na večírku u příležitosti oslavy uvedení Calisto na trh, byly natáčeny na německém zámku Moritzburg, kde se natáčely i slavné Tři oříšky pro Popelku (1973). (Andrew94)

Súvisiace novinky

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

Le Mans '66 je hit, andílci propadli

18.11.2019

Zatímco závodní drama Le Mans '66 s Christianem Balem a Mattem Damonem vyrazilo vstříc silné oscarové kampani s velmi pozitivními recenzemi a globálním otvírákem 52,4 milionů dolarů, reboot Charlieho… (viac)

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

Charlieho andílci našli nového Bosleyho

19.09.2018

V chystaném remaku Charlieho andílků s Kristen Stewart (Stmívání), Naomi Scott (Strážci vesmíru) a Ellou Balinska (Vraždy v Midsomeru) si čerstvě zahraje taky Patrick Stewart (Green Room, Logan).… (viac)

Reklama

Reklama