Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (109)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Je to jeden z najvydarenejších zombie filmov aké som kedy videl.Je to celé robené s určitou nadsázkou a preto mu nechýba vtip a komediálne poňatie a ja som sa bavil viac než som čakal a to som na zombie žáner veľky gurmán,lebo ich mám viacero ohodnotené ale v malo prípadoch som bol aj spokojný s výsledkom.Na tom cintoríne,keď to všetko začalo malo to aj dosť silnú atmosféru aj keď to bola asi jediná scénka z celého filmu kde možem hovoriť o atmosfére a napatí.Lebo od tej chvíle to bola viac komédia ako horor.A nemožem nespomenúť masky zombie,ktoré boli neskutočné perfektné a aj preto sa mi tento film tak páčil.A tá veta-JA VIEM ŽE SÚ MRTVI ALE JA ICH ZABIJEM ZNOVU,pre mna dialóg ktorý si budem dlho pamatat. ()

Faustka 

všetky recenzie používateľa

Dvojka je spíš komedie říznutá hororem, ale tak jsem to brala a nejsem vůbec zklamaná. Zombíci byli občas trochu neohrabaní, jen když ucítili vůni mozků dokázali dost zrychlit. Byli úplně všude, nedalo se před nimi nikam utéct a hlavně si své zmrtvýchvstání pořádně užívali a tak jim ten krátký čas dopřejme. ()

Reklama

Knor 

všetky recenzie používateľa

Od skvělý jedničky je tohle hodně hlubokej propad. Jako druhý díl se to ani nedá brát, tvůrci jen vzali původní nápad, trochu rozžvejkali, rozmočili, vzali si pár stejných herců a pokusili se o něco jako restart. Komedie je to slabá a horor ještě slabší. Pár scén bylo dobrých, ale nějak extra mě to nenadchlo. ()

wray 

všetky recenzie používateľa

Velmi velke sklamanie... Od B sa toho vela neda cakat, ale aj tieto "prepadaky" z 80tych rokov sa daju spravit tak ze je to zabavne, alebo proste iba trapne. Tento film patri skor do druhej kategorie. Co sa tyka deja nie je to oproti (vybornej) jednotke nic nove, tvorcovia proste zobrali to co uz bolo (toxicky plyn unikne do ovzdusia neba, dazd z neba ho dopravi na cintorin), cele je to v malom mestecku, 2 zive postavy sa nakazia...; a neprisli s nicim originalnym (jednotka mala par originalnych momentov). Teda co sa pribehu tyka - kludne sa to mohlo odohravat paralelne s jednotkou a povazoval by som to za "zabery ktore do jednotky nedali, lebo nestali za to". Je to vraj komedia, ale zasmial som sa mozno 2x (pri jednotke to bolo omnoho omnoho viac), nie len kvoli tomu ze chybaju spravne Beckove hlasky, ale najma kvoli velmi nepodarenym hercom. A myslim Velmi s velkym V. Trosku to zachranuje doktor ktory hral aj v prvej casti, ale inak - najlepsi vykon podava detska postava, vsetci ostatni su hrozni... Cosi pre sklanych fanusikov B horrorov ale inak neodporucujem. Mozno ani tu 1* si to nezasluzi... ()

Tuxedo 

všetky recenzie používateľa

Hodně mi to připomíná jednu epizodu (Zánět spovijek) ze seriálu South Park. Tohle je však míněno vážně (hehe). No, vlastně ani ne. Je to spíš taková zombie komedie s hororovými prvky. A když říkám komedie, tak rozhodně s černým humorem, kterého je tu habaděj. Děj je tu téměř nulový a některé postavy jsou tak uřvané, že si přejete, aby už je ty zombies konečně sežrali. ()

Galéria (106)

Zaujímavosti (14)

  • Thor Van Lingen (Billy) se původně ucházel o roli Jesseho. (HellFire)
  • Telefonní číslo 311-555-8674 na kanistrech se zombie bylo po dobu natáčení použitelné číslo rezervované pro „nepohotovostní speciální aplikace.“ (HellFire)
  • James KarenThom Mathews si zahráli téměř na chlup stejné role jako v prvním díle (1985). V obou řeknou: „Poslouchej chlapče, jestli si chceš udržet práci…“ „Udržet práci? Udržet práci!“ (HellFire)

Reklama

Reklama