Reklama

Reklama

Chladnokrevný zabiják zvaný "Nehodový muž" je znám svojí precizní prací, a to z něj dělá nejlepšího v branži. Jeho život se změní, když mu jeho spolupracovníci zabijí milovanou ženu. (AXN)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (107)

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Chlapík vletel do uličky príliš rýchlo, stratil kontrolu nad motorkou a zlomil si väz. Takéto nehody sa dnes stávajú bežne. A čo povedať na to rozstrieľané auto? Nuž, som zabijak, nie kazateľ." Ďalšie slušné béčko z Adkinsovej zbierky, tentokrát si k nemu aj sám napísal scenár. A vôbec nie zlý. Síce som sa nechytal na všetky hlášky, ktoré mali byť akože vtipné, ale pár krát som sa vďaka tomu britskému čiernemu humoru zasmial. Po stránke akcie som spokojný, aj napriek nižšiemu rozpočtu sa tvorcovia posnažili a akože ten Jesse V. Johnson je riadne nevypočítateľný režisér, ale tento krát v dobrom slova zmysle. Jediné čo by som vytkol, tak sa mi nepáčili zvukové efekty pri súbojoch a tiež pasáž s mladým Fallonom mi pripadala byť zbytočná, v konečnom dôsledku iba pribrzdila pekne rozbehnutý film. 60 % Najlepšie súboje: Adkins vs. Park & White a paradoxne Adkins vs. Amy Johnston. ()

Phietros 

všetky recenzie používateľa

Zabijácká jízda Mika Fallona coby nájemného vraha beze stop, kterému zavraždí milovanou osobu z vlastních řad! To vyvolá katastrofální dopad na celou organizaci, jelikož je jednoho po druhém začne likvidovat. V tu ránu se stává právě Mike cílem číslo jedna a je na něj vypsaná tučná odměna. Na béčko v podaní Adkinse hodně vydařené, celkově i kamera, obsazení, děj filmu! 65% ()

Reklama

Figu 

všetky recenzie používateľa

A pro tyhle fláky, tady ti fandové akčních béček prostě žijou a dejchaj! Tenhle nabušenej svěží biják je postavenej především na supr fightech, kterých tam je dost! Je to dynamický, svižný, plný krve a hlavně parádně nasranýho Adkinse, kterej si jde jak jinak než opět za pomstou! Musím pochválit i jeho protihráče, ovšem ve stejným dresu, Raye Stevensona! No a o rozkošné Ashley ani nedutám, páč ta byla opět k sežrání! Za mě supr béčko, který jde s dobou! 75% ()

AD P 

všetky recenzie používateľa

No mne ten celý koncept pripadá tak že : vytvorme postavu ala John Wick a dajme to do príbehu ako by od Guya Ritchieho , ale žiaľ celé to je už milión krát obohraté ... Na druhej strane od Scotta očakávame aby sa poriadne predviedol a to tento film spĺňa . Trocha ma sklamal MJW , ten mohol dostať rozhodne viac priestoru , ale za Adkinsa dávam 3*. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Na pomery akčných videofilmov poslednej doby má Accident man predsa len trochu vyššie ambície, než je obvyklé, dokonca si tvorcovia dali trochu záležať na dialógoch, postavách a vlastne aj na scenári, aj keď v tomto prípade vlastne len v prvej polovici a snaží sa to trochu pôsobiť ako taká lacnejšia odľahčená tarantinovka, ale mňa to zase až tak moc nebavilo, mám radšej tie serióznejšie prístupy, pri ktorých lepšie fungujú motivácie a tú pomstu si vychutnám lepšie. Práve tento základ tu vôbec nefunguje, hlavný hrdina sa mstí za priateľku, ktorú zanedbával a tak od neho radšej odišla a navyše proti svojim známym, ktorí nie sú o nič horší, než on, takže som vôbec necítil potrebu mu fandiť. Ale inak sa na to nepozerá vôbec zle, stále je to svižné akčné béčko, v ktorom sa stále niečo deje a v pár prvkoch aj celkom poteší, napríklad taký bar s nájomnými zabijakmi, ktorý ale samozrejme nie je vôbec originálny, alebo aj kratšia línia z minulosti, v ktorej sa ukáže, ako sa z hlavného hrdinu stal nájomný zabijak, práve takéto bočné prvky sa mi tu páčili viac, ako hlavná cesta za pomstou. Obsadenie je v rámci žánru podľa mien perfektné a pred desiatimi rokmi by bol film vo svojej kategórii žánrová udalosť, ale teraz je už všetko inak a vidno, že aj oni majú to najlepšie dávno za sebou. Scott Adkins je stále vo forme, ale táto jeho postava ma moc nebavila, nebol tu ani ten pravý antihrdina ako Boyka, ale ani bežný sympaťák z ostatných filmov, tu mi moc nesadol, Michael Jai White sa mi už zdá dosť pomalý a nepredvedie ani nejaké lepšie chvaty a Ray Park dosť pribral, takmer som ho ani nespoznal. Ale ani nebojová zložka obsadenia vôbec nie je zlá, poteší charizmatický barman Ray Stevenson, pár zaujímavých nebojových zabijakov a schopné ženské zloženie. Akcia je pre mňa asi skôr sklamaním, súboje sú dlhé a prehľadne natočené, navyše sa odohrávajú aj v celkom rozmanitom prostredí, ale choreografia mi nepríde až tak prepracovaná, ako v iných Adkinsových filmoch, aj keď pár náročnejších chvatov sa predsa len nájde, ale nie je to nič, čo by som už nevidel predtým. A aj štylizáciou mi už prišli akôr ako z komiksových seriálov, než plnohodnotných akčných filmov. A okrem toho sa nájde ešte pár krátkych prestreliek, likvidácií, aj keď s horšími efektami a solídnych kaskadérskych kúskov. Táto akcia určite nie je zlá, len vzhľadom na obsadenie som jednoducho čakal viac, ani jeden súboj ma nenadchol. Inak Jesse V. Johnson nie je vo svojej kategórii vôbec zlý režisér, aj pri nízkom rozpočte vytvoril solídny akčný film, ale mohol ho pojať klasickejšie. Takže ako taká oddychovka na jedno pozretie to funguje, nenudil som sa a pár vecí sa mi páčilo, ale nie je to nič, čo by som dokázal skutočne chváliť. 62% ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (12)

  • Když Mike (Scott Adkins) vyslýchá Miltona (David Paymer) v ruském masážním salonu, několikrát ho udeří do obličeje. V následujících záběrech je ručník od krve, ale na Miltonově obličeji není vidět žádné zranění. (Johnny.ARN)
  • Když se kolem 50. minuty baví mladý Mike (Scott Adkins) s Big Rayem (Ray Stevenson) před jeho domem, jsou vidět v pozadí auta ze současnosti (Mercedes Benz třídy C třetí generace 2007–2014, Land Rover Freelander první generace 1997–2006 a VW Polo čtvrté generace 2002–2009), i když se děj odehrává v 80. letech. (DBlitz)
  • Na hřbitově během diskuse Mikea (Scott Adkins) a Charlie (Ashley Greene) upustí Mike šálek kávy na zem. O několik minut později, když Charlie odchází, je vidět, že šálek kávy je nyní na jiném místě. (Johnny.ARN)

Súvisiace novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (viac)

Reklama

Reklama