Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ako sa po rozvode dostať opäť do formy? Mladú americkú spisovateľku Diane Laneovú pozve priateľka na desať dní do slnečného Talianska, aby sa rozptýlila. Toskánska krajina a jej obyvatelia ju očaria natoľko, že sa tam rozhodne kúpiť schátranú vilu. Začína sa dobrodružstvo, ktoré zmení jej život a naplní ho neočakávaným prekvapením, priateľstvom a láskou. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

D.Plesr

D.Plesr (hodnotenie, recenzie)

Pod Toskánským sluncem 7. 11. 2019
Tento film na pozádí hledání se po rozvodu představuje setkání amerikánky a toskánska. To by jako nápad nemuselo být zlé, kdyby i ono toskánsko nebylo americké. Což je vroubené řadou scén, jež by se údajně v e filmu odehrávajícícím v Toskánsku Itálii měli objevit. Tato řada však působí okatě a nezanechává ani silné pocity. Asi nejsilnější ze scén byla samotná koupě domu. Celkově film neví zda, by guide line pro porozvodová dilemata, komedií, nebo růžovou limonádu. Jsem přesvědčen, že i taková Fan Vavřincová by stejné téma načrtla lépe...

cislo55

cislo55 (hodnotenie, recenzie)

Jednoducho úžasné. Neviem to inak popísať. Niekoľkokrát som tento film prepol, keď išiel v televízii, ale raz sa mi podarilo ho neprepnúť a vtedy sa to stalo. Zamiloval som sa do tohoto filmu. Odvtedy som ho pozeral asi 20krát. SKVELÉ!!!

Reklama

Reklama