Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boxera Monroea Hutchensa odsúdili za vraždu na doživotie. Za posledných desať rokov nenašiel vo väznici premožiteľa, ale teraz sa nad jeho pozíciou neporaziteľného šampióna zmráka, pretože sem prichádza odsúdený majster v ťažkej váhe James „Iceman" Chambers. Je jasné, že pre dvoch šampiónov je väznica príliš malým miestom, pretože ani jeden z nich neznesie, aby bol niekto lepší ako on. A tak je jasné, že skôr či neskôr medzi nimi príde k rozhodujúcemu zápasu. Obaja súperi sú presvedčení, že toho druhého porazia. V ilegálnom zápase pôjde, skrátka, o všetko. O peniaze, povesť, budúcnosť aj o život... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (184)

campix 

všetky recenzie používateľa

Bylo zaděláno na opravdu zajímavý boxerský snímek s trošku tím existencionálním nádechem, jenže Neporazitelný je čisté béčko. Herecké obsazení vypadalo docela slibně, ale tak nějaká zapadá do výsledného patosu. Box nedostává tolik prostoru a když ano, tak vypadá hodně uměle. Rány neucítíte a vydávají opravdu divný zvuk. Celkově po zvukové stránce velký propadák. Jediné co se mi líbilo byly vždy titulky u jednotlivých postav při úvodu do děje. ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý je medzi 3* a 4*. Som zvedavý na pokračovanie. V poslednej dobe je to čoraz zriedkavejšie pozerať film v SK dabingu, ale asi aj preto, lebo je z roku 2002. Predpokladám, že pokračovania už budú CZ dabing. Akurát som nedávno niekde čítal, že pokiaľ Češi spravia skôr dabing ako Slováci, tak Slováci už dabing ani nerobia. Neviem či je to pravda, ale vzhľadom k tomu malému počtu filmov v SK dabingu to tak asi aj je. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Walter Hill chcel vraj natocit film, ktory by bol hlavne o boxe a nie o nejakych dalsich motivoch, ktore pohanaju postavy v ich snazeni. To sa mu sice podarilo, ale nasledkom potlacenia vedlajsich motivov prakticky uplne eliminoval aj motivacie postav, vdaka comu vam je nakoniec uplne jedno, ktory z ustrednej dvojice vyhra zapas. Jeden z nich je namysleny chuj a druhy uzavrety introvert. Spolu bojuju iba preto, lebo si to vymyslel scenarista. Cely film som mal naviac pocit, ze ich hereckych predstavitelov na poslednu chvilu prehodili. Snipes by sa ovela viac hodil na toho namysleneho chuja a Rhames na premyslaveho introverta. Ale Hill mal iny nazor. Z dalsich postav zaujme uz len stary Peter Falk ako zabudlivy mafian, ktory cely zapas zorganizuje, lebo ma proste rad box. Bohuzial ani boxerske zapasy za vela nestoja. Nie su ani poriadne vygradovane a ani prilis prehladne natocene. Kamera ich furt snima z poza mrezi, takze som si ich prilis neuzil. Takze vysledkom je pravom zabudnuty podpriemerny boxersky film, ktoreho jedinym prinosom su fantasticke videopokracovania s legendarnym Boykom. 4/10. ()

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Film, který celkem nápadně kopíruje část života Mike Tysona. Zde si scénář snově pohrál s myšlenkou, že by bylo dobré, kdyby se na světě našel amatérský, zcela zapomenutý boxer, který dokáže porazit slavného a zprofanovaného profesionálního boxera. Dobré herecké výkony a charismatický Wesley Snipes. Vynikající scéna byla ta s Peterem Falkem, když vysvětlovat řediteli věznice, že zápas se uskuteční stůj co stůj a vůbec nezáleží na tom, zda jej ředitel povolí, či nikoliv. Takto nějak se "přemlouvají" i někteří politikové. U nás si ale myslím, že je moc přemlouvat není třeba. ()

Dudek 

všetky recenzie používateľa

Walter Hill by si zasloužil pár facek, protože takhle zmrvenou režii jsem snad ještě nikdy neviděl. Samotná synopse snímku nabízí obrovský potenciál, který režisér jen tak odhazuje a pouští se do něj vlastní cestou. A to cestou velmi zoufalou. V první minutě jsem měl ještě radost, hrála příjemná hudba a zdálo se, že se bude jednat o moderní vězeňské drama ve stylu Rychle a zběsile, jenže to byl neuvěřitelný omyl. Za celou dobu se dočkáme jen jednoho pořádného boxerského zápasu, který je však neuvěřitelně nudný a nezajímavý, přesto že by se mělo jednat o vrchol filmu a několika nezajímavých flashbacků, které se stejně nakonec jeví jen jako úplně zbytečné. Škoda, škoda takhle promrhaný potenciál opravduu lituji. 40% [TOP 19/5 53%] ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (7)

  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)

Reklama

Reklama