Reklama

Reklama

Ako žijú Jonesovci

  • Česko Špióni odvedle (viac)
Trailer 1

Keď ich deti prvý raz v živote odcestujú na letný tábor, manželia Jeff a Karen Gaffneyovci dúfajú, že si konečne užijú spoločne strávené chvíľky osamote a podarí sa im znovu zapáliť vášeň, ktorá už medzi nimi pomaly vyhasína. To sa ale ľahšie povie ako urobí. Karenine predstavy totiž rozptýli náhly príchod nových susedov, ktorí sa nasťahujú do ich slepej ulice. Fyzickej podobe neskutočne atraktívnych Jonesovcov snáď dokáže konkurovať len ich svetácky a sofistikovaný život. Tim Jones je uznávaný autor cestopisov s mnohými záľubami, medzi ktoré patrí napríklad vyfukovanie vlastných sklenených sôch. Jeho žena Natalie je nielen konzultantka sociálnych médií a majiteľka blogu o varení, ale aj hrdinka pomáhajúca srílanským sirotám v ich ťažkej životnej situácii. Karen sa oprávnene pýta, prečo by niekto tak báječný a dokonalý chcel žiť práve v tomto zapadákove? Napriek jej počiatočným pochybnostiam však susedské vzťahy prekvitajú - Jeff vidí v Timovi toho najúžasnejšieho kamaráta, o akom sa mu ani nesnívalo, a Karen sa nechá strhnúť Nataliným oslnivým a sexi prístupom k životu na predmestí. Práve keď sa ich priateľstvo začne zdanlivo stmeľovať, Gaffneyovi sa ocitnú priamo vo víre udalostí medzinárodnej špionáže, ktorá im poskytne dychberúci pohľad ďaleko za hranice ich života v slepej uličke. Oba páry čoskoro zistia, čo skutočne znamená "byť dobrým susedom". (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (167)

chelseaman22 

všetky recenzie používateľa

Dva páry a dvě úchvatné ženy s rozdílnými mírami. ZAK GULFINAS dokazuje, že má pouze na role hlupáků ve stupidních komediích, jež vás v jistých mezích rozveselí, ale víc nic. Poněkud predikovatelný děj filmu příliš nepomáhá. Pokud je nutné něco vyzdvihnout, tak to dozajisté bude konzumace kobří pálenky a zkoušení si spodního prádla. 59% ()

m.a.t.o. 

všetky recenzie používateľa

„Zlato, ja nič nepočujem!" – „Sú to tichí zabijaci. Takto dostali aj Bin Ladina." Herci sú síce fajn, ale scenár je obohraná šablóna bez kúska invencie. Vtipných scén pramálo, akčných detto, i keď za zmienku určite stojí skvelo natočená automobilová naháňačka. Väčšinu času sa mi film vliekol strašne pomaly, ale na jedno pozretie ako "turn the brain off" oddychovka po ťažkom dni sa to dalo zniesť. 40 % ()

Reklama

P1tr 

všetky recenzie používateľa

Nepříliš vtipná komedie, která svojí leností naprosto zazdila veškeré naděje do ní vkládané. Skvělé obsazení, prověřený režisér, zajímavé téma, to všechno byly silné předpoklady pro prvotřídní komediální zážitek, který se ani náhodou nedostavil. Těžko říci, co se v procesu tvorby pokazilo, ale film působí, jako by ho místo ostřílených tvůrců dělali amatéři, neboť vedle nekvality scénáře je sterilní také režie a mnohokrát působí film vizuálně ošklivě a levně. Špióny odvedle raději nechte vedle a pusťte si něco lepšího. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Mám rád podobné komediální filmy. Komedie se zde snoubí se špionským filme, je to akční, je to sexy, je to místy i celkem nápadité jen je to v současné době už celkem neoriginální a hraje se jen na t, že tu jsou zajímaví herci. Nesourodý pár Fisher/Galifianakis si překvapivě skvěle sedli, dokonce mi přišlo, že lépe než Gadot/Hamm. ()

Psycho.R 

všetky recenzie používateľa

Při sledování jsem měl pocit, že sleduju patnáctou kopii VHS s dabingem jednoho člověka, kde jde o nekvalitní obraz Mr. and mrs. Smith. Dokonce i Gal Gadot mi evokuje podobu A. Jolie. Ale to neznamená, že je to teror, jenom nuda a žalostně nevtipné, nevidět ve stejný den Sousedy 2 (kde jsem se, překvapivě, smál), dám klidně 3*. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (9)

  • Při setkání v hotelu se Scorpionem (Patton Oswalt) pije Jack (Fred Galle) šampaňské, z hluboka se napije a na stůl pokládá z poloviny prázdnou sklenici. V dalším záběru je však sklenice zcela prázdná. (MrAldridge)
  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)

Reklama

Reklama