Reklama

Reklama

Ako žijú Jonesovci

  • Česko Špióni odvedle (viac)
Trailer 1

Keď ich deti prvý raz v živote odcestujú na letný tábor, manželia Jeff a Karen Gaffneyovci dúfajú, že si konečne užijú spoločne strávené chvíľky osamote a podarí sa im znovu zapáliť vášeň, ktorá už medzi nimi pomaly vyhasína. To sa ale ľahšie povie ako urobí. Karenine predstavy totiž rozptýli náhly príchod nových susedov, ktorí sa nasťahujú do ich slepej ulice. Fyzickej podobe neskutočne atraktívnych Jonesovcov snáď dokáže konkurovať len ich svetácky a sofistikovaný život. Tim Jones je uznávaný autor cestopisov s mnohými záľubami, medzi ktoré patrí napríklad vyfukovanie vlastných sklenených sôch. Jeho žena Natalie je nielen konzultantka sociálnych médií a majiteľka blogu o varení, ale aj hrdinka pomáhajúca srílanským sirotám v ich ťažkej životnej situácii. Karen sa oprávnene pýta, prečo by niekto tak báječný a dokonalý chcel žiť práve v tomto zapadákove? Napriek jej počiatočným pochybnostiam však susedské vzťahy prekvitajú - Jeff vidí v Timovi toho najúžasnejšieho kamaráta, o akom sa mu ani nesnívalo, a Karen sa nechá strhnúť Nataliným oslnivým a sexi prístupom k životu na predmestí. Práve keď sa ich priateľstvo začne zdanlivo stmeľovať, Gaffneyovi sa ocitnú priamo vo víre udalostí medzinárodnej špionáže, ktorá im poskytne dychberúci pohľad ďaleko za hranice ich života v slepej uličke. Oba páry čoskoro zistia, čo skutočne znamená "byť dobrým susedom". (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (167)

papadoce odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja si myslím, že keď točíte akčnú komédiu, mali by ste si postrážiť niekoľko vecí. Aby akcia stála za to (aspoň druhá liga), aby komédia bola komická a do tretice, vždy je dobré ak je tam niečo sexi. Jonesovci majú vcelku sympatické obsadenie, dokonca ani papadopulos nie je odporný ako obvykle a sexi časť vypĺňala Isla keď bola v spodnom prádle alebo v obtiahnutých šatách. Nádherne ich vyplnila len čo je pravda. Lenže nič iné tu nefunguje. Akcia bola horšia než tuctová a smiešne na tom nebolo takmer nič. Pár drobných momentov mi pokrčilo kútik, ale hovoriť o smiechu by bolo hodne skreslené. Samotný scenár je silne úbohý a občas mi bolo hercov normálne ľúto. Najmä Jon Hamm si také poníženie nezaslúžil. Dávať hviezdy z ľútosti, to nemám veľmi rád a videl som už aj väčšie odpady a hviezdičkoval som, no k tomuto čudu si proste neviem nájsť cestu dokonca ani cez Isline úžasné kozy. Toto je prakticky nepozerateľný brak. Vyhnite sa mu oblúkom. 10%. ()

Dado 

všetky recenzie používateľa

Prekvapujúco slabé, a to i na pomery podobných nenáročných komédií, ktoré Hollywood produkuje ako na bežiacom páse. Humor má síce pár svetlých chvíľ, no väčšinu času je to skôr kŕčovitá nuda a akcie je žalostne málo na to, aby dokázala výraznejšie ozvláštniť celé dianie. Keď sa to tak vezme, jediné, čo vo filme stálo skutočne za to, boli scény, v ktorých Gal Gadot a Isla Fisher poodhalili niečo zo svojho... ehm, talentu. (40%) ()

Reklama

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Miluj bližního svého zkombinované s Mr. & Mrs. Smith. Tento kríženec sa vyznačuje podceňovaním divákovej inteligencie, a preto mu servíruje slaboduchú zápletku s ešte slaboduchejším humorom. Vedľa tohto vyzerajú Vrahouni (Ashton Kutcher, Katherine Heigl) ako akčná komédia desaťročia. Gal Gadot je kráska, ale mňa osobne tieto až moc bezchybne pôsobiace ženy nejako nerajcujú, takže nemôžem pridať jednu genderovú hviezdu navyše. Jedným slovom výgrc. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Pohublý Zach Galifianakis, šedá sexymyška Isla Fisher, nestárnoucí Jon Hamm a Wonder Woman Gal Gadot jako na první, druhý a všechny ostatní pohledy kontrastní sousedé. Špiónská, bláznivá komedie? Asi ano……i když jsme do toho šel s myšlenkami na krapánek zběsilejší jízdu. Akční scény OK, zápletka OK, ústřední čtveřice OK, humor taky sem-tam, takže nakonec velmi slušná jednohubka, které ovšem kdyby nebylo, tak svět přijde maximálně o pohled na božskou „paní Boratovou“ v rajcovním prádélku. ()

Milky. 

všetky recenzie používateľa

Film, který kdyby neexistoval, vůbec by to nevadilo. Vtipné to bylo "tak trochu", ale dívat se na to dalo dobře. Akorát teda zjišťuju (už od Batman vs Superman), že mě Gadotka neuvěřitelně sere a vadí mi. Na druhou stranu děkuju tomuhle filmu, že mi pomohl objevit naprosto úžasnou Islu Fisher, kromě ní mě toho na filmu moc nezajímalo :-) Jinak samozřejmě Galifianakis, když zrovna nehraje idiota, není tak úplně špatný a ukazuje, že umí zahrát i něco solidního. Toho idiotského nádechu se ale úplně zbavit nejspíš neumí. Kolem a kolem.... 3 hvězdy, o kterých za týden nebudu vědět, že jsem je dal. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (9)

  • Po přestřelce u staré budovy MBI si můžete povšimnout, že jsou na silnici čáry z předchozích pokusů odjezdu stylem burnout. (jokis)
  • Natalie (Gal Gadot) je nejprve ve filmu představena jako Řekyně, později uvede, že je z Izraele, odkud herečka skutečně pochází. (Cheeter)
  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Georgia, predovšetkým v meste Atlanta. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama