Reklama

Reklama

Keď sa mladá rodina vráti z dvojtýždňovej dovolenky, nevráti sa do sladkého domova. Niekto sa totiž počas ich neprítomnosti do domu vlámal. Rodina sa snaží na skutočnosť zabudnúť, ale čoraz zvláštnejšie udalosti v dome ich nútia myslieť si, že narušiteľ ešte so svojou prácou nie je hotový. (Marceloo)

Recenzie (35)

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Ty bláho, další found footage. A co přinese asi nového? No, vlastně vůbec nic, ale tak to už přece od tohoto žánru nečekáme. Celkem tísnivá, respektive paranoidní situace je využita k tomu, aby se odvíjel klasický příběh, kdy čekáte jen na to, jestli něco děsivého uvidíte, nebo ne. Tady vidíte a některé scény dovedou překvapit. Finále dobré. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Potrestáte ma za niečo, čo som neurobila? Čo sme v Minority Report?“ Tradičné found footage s otvoreným resp. schválne nedovysvetleným koncom, čo pre niekoho môže byť mrazivé (veľa obetí brutálnych zločinov sa nikdy nedozvie, prečo sa „to“ stalo práve im) a pre niekoho proste len nedokončené (a tým pádom body dole). Z celkovej zápletky mrazí, ale niečo také už tu bolo - Cudzinec v dome s Garym Buseym (1989). Pár scén je značne nepríjemných. Inak by som to ale hodnotil ako priemer s pár lepšími miestami, ale aj s pár podstatne horšími a slabšími. Ústredná rodina ani sympatická, ani nesympatická, magor totálne odporný úchyl. Scenár dosť čudný – chlapec vrieska uprostred noci a rodičia sa ho nespýtajú prečo, žena prehľadáva temnú povalu, na ktorej začuje čudné zvuky a hystericky utečie, no potom sa tam už nevráti s manželom a políciou. Neviem no. Nejako extra ma to proste nedostalo. S prižmúreným okom (a slučkou okolo krku) 60%. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Po príchode z dovolenky nachádza štvorčlenná rodina celý dom hore nohami. Nakoľko nič nezmizlo, polícia danú udalosť uzavrie ako vyčíňanie mládeže či bezdomovcov. To čo sa však v prvom momente zdalo ako obyčajný prípad vlámania, je v skutočnosti plánovaná hra šialeného psychopata. Tento snímok Vás od samého úvodu bude natoľko naťahovať, až vám dôjde, že Vám vlastne nemá čo ponúknuť. Nábeh slušný, pričom takmer 60 minútovú nudu s občasnými atmosferickými pasážami v jadre, nezachránila ani živšia záverečná 10 minútovka. Škoda, snaha bola, no rozhodne lepšiemu "Home Sweet Home" sa "Hangman" nepriblížil ani na sto honov - 50% ()

6thSun 

všetky recenzie používateľa

Kombinace subžánrů FF a home invasion, rozhodně nadprůměrná, ale i tak se nelze zbavit dotěrného pocitu, že šlo z daného tématu vytěžit ještě víc, třeba v psychologickém pohrávání si s jednotlivými členy rodiny. Úplně uspokojivě nepůsobí ani motivace maniakální kukačky, jež se bez rozpaků usadila v cizím hnízdě. Jinak ale pohoda, zvlášť potěšila účast Jeremy Sista. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Supr námět a poměrně originální využití už jinak provařeného found footage formátu. Provedení ale nic moc. Místy to je docela znepokojivé a cením si odlišného přístupu k hororu. Není to moc strašidelné, ale je to sakra nepříjemné. Dějově to zůstalo dost nevyužité a přes nepovedené finále vlak prostě nejede. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama