Reklama

Reklama

Kuriér 4 - Reštart

  • Česko Kurýr: Restart (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Frank Martin (Ed Skrein), bývalý žoldnier cvičený pre špeciálne vojenské operácie, si v súčasnosti zvolil menej nebezpečný spôsob života. Alebo si to aspoň myslí. Žije na juhu Francúzska a pracuje ako kuriér najrôznejších zásielok pre pochybných zákazníkov. Keď ho navštívi jeho otec (Ray Stevenson), naplánujú si pokojný spoločný víkend. Ten sa však rýchlo zmení na katastrofu. Rafinovaná a očarujúca Anna (Loan Chabanolová) a jej tri zvodné spoločníčky Franka najmú, aby im pomohol zorganizovať bankovú lúpež storočia. Frank musí využiť všetky svoje zručnosti, ale hlavne skúsenosti s rýchlou jazdou, aby sa pokúsil v lúpeži predbehnúť šéfa neslávne známeho ruského gangu. Netuší, že sa dal nevedomky vtiahnuť do nebezpečnej hry diabolských žien, ktoré prahnú po pomste. Chcú sa pomstiť bezcitnému šéfovi ruského gangu, ktorý obchoduje s ľuďmi a dodáva dievčatá na prostitúciu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (19)

Trailer 4

Recenzie (243)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Imbecilna zapletka, mizerny casting, otrasné zbesilo zostrihane bitky, nudne prestrelky. Proste hrôza. Len vdaka solidnym nahanackam, ktore su natocene celkom prehladne je to o chlp lepsie ako nepozeratelna trojka. Ed Skrein ma nesral ale ani zaroven ma vôbec nezaujimal rovnako ako vsetky ostatne postavy az na sympataka Stevensona. Vysledok je uplne zbytocny film. Som zvedavy kolkych dalsich restartov sa este dockame. 3/10. ()

honajz 

všetky recenzie používateľa

Nebýt hezkých exteriérů (míst, ne holek), nestojí to za zaznamenání. Nudný děj, nudné postavy, akční scény naprosto zmatené a zmateně sestříhané (třeba na té lodi v té malé kajutě snad po sobě střílelo třicet lidí, podle střihu, a i když někoho trefili, tak nebylo jasné, kde se tam vzal a proč doprčic stál zrovna v tu chvíli uprostřed místnosti...). ()

Reklama

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Kurýr: Restart nebo Charlieho andílci, kde Charlie není v utajení, naopak většinu práce za andílky oddře? Ne, tři mušketýři! A nakonec Robin Hood. Ač se prvoplánově o komedii nejedná (asi), tak ruční souboje komické jsou, i když na J. Chana Skrein nemá. Navíc Skrein je děsně nesympatická držka, což byl zřejmě záměr. Film ale rychle ubíhá, a tak jako oddechovka šel. Spousta rozmlácených aut, divoké jízdy, dynamická kamera a kopička mrtvol. Jo a nádherná francouzská riviéra - Nice. Na jedno podívání, když není nic jiného po ruce.... ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

Taková katastrofa to není, ovšem už z principu je těžké vyhrát předem ztracenou bitvu, když mají všichni zafixovaného Jasona Stathama jako TOHO Kurýra. Jednička je fenomenální, dvojka snesitelná, nejlepší porovnání je asi s trojkou, která se odehrávala kdesi na šedivém východě a proto je návrat na prosluněnou francouzskou riviéru více než vítaný. Z akčního hlediska se jedná o poměrně záživný kousek, což způsobuje zejména nezbedná kamera. A vlastně i tři mušketýrky se ukáží jako výtané posily do Transporter týmu. Celkově lehký nadprůměr, možná bych i nakonec tu dvojku uvítal, ale řekl bych, že tento díl značku pohřbil natrvalo...60%...[16.9.2015_Cinestar_Černý most] ()

BarryLyndon 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem byl vcelku spokojenej, po pracovním dni s pár pivkama, popcornem... Asi bych se s nikým do klrve nehádal, že to bylo dobré, ale Ed Skrein byl fajn, skoro buddy chemie s Rayem Stevensonem taky, hezký prostředí jihu Francie, auta, ženský.... Škoda, vyloženě slaboučké režie a slabší choreografie, jinak to mohlo být moc fajn béčko, takhle jenom 5,5/10 ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (11)

  • Pri finálnom súboji Franka s ruským mafiánom si v jednom zábere môžete všimnúť, že Frank má nohavice v oblasti kolien úplne špinavé od prachu. V nasledujúcich záberoch sú ale nohavice čisté. (Johnny.ARN)
  • Luc Besson chcel pôvodne natočiť prequel o tom, ako sa z Franka Martina stal kuriér. Nakoniec sa rozhodol pre reboot, ktorý ignoruje trilógiu s Jasonom Stathamom. (m.a.t.o.)
  • V jednej scéne si Frank chladí zničené hánky v ľade po bitke v klube. Ráno už má hánky úplne v poriadku. (ywo666)

Reklama

Reklama