Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyzeralo to v podstate na jednoduchý džob: nájomný tajný agent Jonathan Cold (Steven Seagal) mal vo Versailles vyzdvihnúť istý balíček a doručiť ho podnikateľovi Jeromovi Van Akenovi (Harry Van Gorkum) do Nemecka. Ibaže už prvý pokus o odovzdanie predmetného balíčka tomuto adresátovi sa pre iného posla skončil smrťou – a tak nečudo, že i na Coldove päty sa zakrátko zavesí pestrá skupinka nebezpečných chlapíkov, ktorí sú schopní naozaj všetkého, aby ho zastavili... Ak však čakali, že to bude jednoduché, šeredne sa mýlili! Bol to vlastne posledný omyl v ich biednych životoch... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (109)

klerik 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že som v poslednej dobe začal opäť sledovať Seagalove pokusy a postupne som sa naladil na tú zábavno-hlúpu atmosféru, tentoraz to bola bieda. Seagal sa nebije, takmer ani nestrieľa a každý prudkejší pohyb zaňho robí kaskadér. Je tu síce cool zabijak s cigaretou, ale scenár je príliš pomalý, aby z toho niečo bolo... ()

HiddenDragon odpad!

všetky recenzie používateľa

Tohle bylo vazne utrpeni a tortura. Jeden z nejstupidnejsich filmu, co jsem kdy videl. Myslim, ze se muzu povazovat za inteligentniho cloveka, ale ja jsem to od zacatku do konce nepochopil. Neslo tu o prachy, drogy nebo svetovu nadvladu, jen o jakesi vyzrazeni blize neobjasnenych chemickych tovaren ci co a tajneho milence hlavni "hrdinky". No samotna zapletka k placi. Ale to zpracovani! Na obalu se pise ze "budete sedet s busicim srdcem na okraji zidle". No sory ale ja cumel s otevrenou pusou a rikal si "vo co tam ku..a vlastne de??" a radsi si odskocil na zachod :) OMG, nevim jestli to takhle zprasi vzdycky scenar nebo rezie, ale celou dobu jsem nechapal, kdo pro koho pracuje. Sami najemni zabijaci, kteri plnili "sve ukoly" i pote, co vsichni jejich bossove zkapali. Dva cernosi, kteri jakoby si z oka vypadli, tak to vypadalo ze Seagal zabiji podruhe toho sameho. A jeden extra idiot, ktereho musi Seagal zabit natrikrat, aby mu doslo, ze na Stevena nema, protoze je o hlavu mensi a sto kilo lehci. Dojem spionazniho thrilleru alá velkorozpoctove snimky s Bondem, se tu snazi umele vytvaret "chobotnici" po cele Evrope. Takze zacneme v Polsku, pak na skok ve Francii se zabijaky z Danska, trochu prace v Nemecku a nakonec vylet na statek v Norsku. No bud byl scenarista na tripu, nebo chtel zfetovany reziser vzit divaka po cele Evrope, ale nedoslo mu, ze lokace vypadaj porad podobne. V amatersky natocenych "akcnejsich" zaberech Seagal navic "prochazi" mezi odletujicimi kaskadery jak koule mezi kuzelkami a vlastne jsem ani nepochopil, jestli hraje kladase nebo zaporaka na odpocinku, nebot pro celou zlocineckou organizaci pracuje. Ufff, nikdy vic. Kdyby aspon udelali z jeho filmoveho brachy strujce celeho zla, ale konec je jak to u Seagala byva "velke uprdnuti". Howgh. (dodatecne jsem zjistil ze stejny reziser stoji i za Zabijakem....tezko rict, kterej film je vetsi kravina) ()

Reklama

Derek odpad!

všetky recenzie používateľa

tak toto bola neskutocna blbost, nielenze to ma neskutocne tupy dej ale aj vsetky (ale uplne vsetky) akcne sceny v tomto filme stoja za HOVNO! ako by nestacilo ze su na nic zostrihane, uplne neprehladne nakrutene, ale navyse 99 % je vzdy spomalena!!!! co posobi namiesto cool (ako to tvorci asi zamyslali) absolutne komickym dojmom. je to dokonca horsie ako half past dead a to uz je co povedat! seagelove dno! ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Steven "bravčová hlava" Seagal má doručiť nejakú zásielku a tak sa motá sem a tam vo svojom koženom kabáte a občas niekoho udrie či zastrelí. Okolo neho poskakujú rôzny exoti ktorí zasa zabijú každého koho stretnú aby ukázali aký sú frajeri. Celkovo to má tendenciu úplne diváka zblbnúť, otupiť a unudiť, takže po pol hodine mi už bolo úplne jedno čo sa tam deje a kto koho podrazil. Štandardná Seagalovská záležitosť, nie vyslovene zlá( prestrielaných mŕtvol je tu dostatok ), ale dosť nezáživná a okamžite zabudnuteľná. Na druhý deň od pozretia už musím tuho rozmýšľať o čom to vlastne bolo, ale ono je to aj tak jedno, škoda námahy. ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Dalsia stara videoSeagalovka ku ktorej som nemal komentar. Tak som si ju po rokoch pustil znova vo viere, ze zvysim hodnotenie aspon na jednu hviezdicku. Na zaciatok vyzdvihnem par kladov. Seagal tu ma nadvahu ale oproti sucasnosti este nebol slepy, takze nenosil okuliare, satku, chranic vajec cize vestu a ani nemal tu sexy briadku, ktora mu ukrutne nepadne. Film sa nenatacal v hnusnom Rumunsku ale iba v polohnusnom Polsku. Seagal tu ma regulernu hlavnu ulohu a nie iba obcasny stek v korom cely cas lezi ako ma dnes vo zvyku. Dokonca tu este nema uplny mam vsetko v pici vyraz, ale iba ciastocny. Este ho evidentne nemal uplne natrenovany. Vsetky tieto aspekty by normalny clovek povazoval za samozrejmost. Seagal a jeho producenti evidentne normalny nie su a cim dalej tym viac nas v novych filmoch terorizuju. No a trochu detailnejsie k filmu. Zapletka je totalny chaos. Seagal tam ma nejaky tajomny balicek a vsetci po nom idu. Preco? To nikto nevie. Akcie tu vela nie je. Par prestreliek, tri kratucke bitky a jeden vybuch. Poviete si, ze to nie je az tak malo. Ale vsetky akcne sceny su neskutocne, neprijemne, divne zostrihane, takze som z nich nic nemal. Takze ako akcny film to je totalny odpad. Vlastne je to odpad ako akykolvek film. Nie je to ani otrasne tym zabavnym spôsobom. 0/10. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (1)

  • Pri scéne na letisku si prezerá Cold (Seagal) fotky svojho otca... V skutočnosti sú to fotky samotného Seagala z mladosti. (Seag)

Reklama

Reklama