Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyzeralo to v podstate na jednoduchý džob: nájomný tajný agent Jonathan Cold (Steven Seagal) mal vo Versailles vyzdvihnúť istý balíček a doručiť ho podnikateľovi Jeromovi Van Akenovi (Harry Van Gorkum) do Nemecka. Ibaže už prvý pokus o odovzdanie predmetného balíčka tomuto adresátovi sa pre iného posla skončil smrťou – a tak nečudo, že i na Coldove päty sa zakrátko zavesí pestrá skupinka nebezpečných chlapíkov, ktorí sú schopní naozaj všetkého, aby ho zastavili... Ak však čakali, že to bude jednoduché, šeredne sa mýlili! Bol to vlastne posledný omyl v ich biednych životoch... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Seagal je borec, teda bol. Ťažko ho zabiť, Aljaška v plameňoch, Nico, viac než zákon ale hlavne Nemilosrdná spravodlivosť to jasne dokazujú. Sila Aikida, velký majster, čo sa učil v samotnom srdci Aikida - Japonsku. Ale, bejvávalo, bejvávalo.

Je neuveriteľné, čo všetko dokážu fanúšikovia Seagalovi odpustiť. Veď si len porovnajte horeuvedené filmy s týmto. Je to des a hrůza. Ktorýkoľvek z  dnešných mladých borcov je 100x rýchlejší a filmári nemusia vyhadzovať metre filmu a strihár nemusí simulovať parkinsona. Tony Jaa, Scott Adkins, D. Yen alebo J. Li a kedysi ešte stále dobrý J. Chan.

Seagal prosto rýchlo pribral a zmeravel, rýchlejšie, než ostatní borci, ktorí viditeľne až tak rýchlo nestarnú.

Poznatky z filmu: 1. Seagal ešte vie behať. 2. Seagal stále neprejavuje mimiku.

DongFangXu

DongFangXu (hodnotenie, recenzie)

Tentokrát fakt nuda. Zatím nejhorší seagalovka, co jsem kdy viděl. Tenhle film není ani dost dobrej, ani dost blbej na to, abych se bavil.

Lefiath

Lefiath (hodnotenie, recenzie)

Nechápu, proč vás Segalovy filmy tak vytáčí. Mě stačí kouknout na jednu scénu a už padám smíchy :D

Seag

Seag (hodnotenie, recenzie)

Neviem preco, mozno sa mýlim a nechcem sa hádat. ale tento film my pripomína film zabijáci so stallonem a s banderasom

Reklama

Reklama