Reklama

Reklama

Děj nejnovější komedie Pedra Almodóvara se odehrává v letadle mířícím do Mexika. Někde nad Mexickým zálivem se letadlo porouchá a pilotům, letušákům i pasažérům nezbývá, než si naposledy pořádně užít života. (oficiálny text distribútora)

Videá (9)

Trailer 2

Recenzie (163)

carly 

všetky recenzie používateľa

mám rada cameá, zvlášť keď ich neočakávam. a toto teda bol let. Pedro vytvoril galériu zaujímavých postavičiek, ktorú na chvíľu spojilo jedno nefungujúce lietadlo. postupne spoznávame jednotlivé postavy aj vzťahy medzi nimi. trio stewardov prvej triedy je rozkošné a aj cestujúci prvej triedy sú zaujímavé postavy, ktorých osudy sú viac prepletené,ako by sa na prvý pohľad zdalo. Najlepšia scéna je jednoznačne tanečná vložka za sprievodu I'm so excited. A záver, s prázdnym letiskom a zvukovými efektami mi spôsobil viac zimomriavok ako ktorýkoľvek veľkolepý výbuch. Bravo, Pedro. zaobišla by som sa bez erotickej vložky, ale aj tu oceňujem prácu s kamerou a humorný nádych. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Jednoznačne najhorší Almodovar, pre ktorého komediálny žáner nie je to pravé orechové. Jednoznačne by mal ostať pri drámach. Táto taškarica nemá hlavu ani pätu, je to teplejšie ako rozpálený radiátor a už to aj mne trochu išlo na nervy. Už čakám, kedy Pedro natočí gay porno, evidentne k tomu smeruje. Množstvo postáv, pričom žiadna mi neprišla aspoň trochu sympatická a dej žiadny, A pozrel som si to hlavne kvôli Antoniovi a Penelope, ktorí sa objavili v úvode na 20 sekúnd, díky. ()

Reklama

Aleix 

všetky recenzie používateľa

Nevím z jakého důvodu má ČSFD v titulku "hrají" na prvním místě Banderase a Cruz. Těm patří úvodní scéna a pak nic. Trochu zavádějící a nefér k hlavním postavá.Přesto to byla almodórovská úchylárna se vším všudy. Hodně odlehčená komedie a né pro každého. Jen sleduju ,že Pedro nešokuje jako před 15 lety ,už si to tak neužívám sledováním gayů ,lesb ,transek a různých úchylek jako z počátku jeho tvorby. Holt stárnu a už mě jen tak něco nerozhodí. ()

zette 

všetky recenzie používateľa

Blazniva komedie, ve ktere se to teplousema hemzi vice nez v jedne nejmenovane opavske fabrice:-)! Film sice hodne zaostava za zbylou tvorbou Almodovara, presto je tam nekolik vtipnych pasazi. Stevardi zarucene pobavi i heterosexualni divaky. Scenar neni nicim zajimavy, herecke vykony jsou vyborne a postavy originalni. Trosku jsem vsak z kina odchazel zklamany. Pedro, chtelo by to konecne zase nejake poradne drama! ()

Dudek 

všetky recenzie používateľa

Almodóvar v této pozoruhodné taškařici uskutečňuje sen a přichází s determinačním filmem subžánru gaysplotation. Rozkoš v oblacích zcela jisté bude pro většinu diváků těžko uchopitelné a zejména hodnotitelné dílo. Přesto se jedná o výtvor, který se natolik vymyká (přestože se s radostí samo škatulkuje) současné tvorbě, že rozhodně stojí za to jej zhlédnout. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (7)

  • Film sa natáčal v Madride a Ciudad Real (Španielsko). Natáčanie prebiehalo od 9. februára do 12. septembra 2012. (Arsenal83)
  • Cecilia Roth mala záväzok odohrať divadelné turné po Argentíne. Potom ju však oslovil Almodóvar a ponúkol jej rolu v tomto filme. Hoci nemala zo seba dobrý pocit, celé turné zrušila, len aby si tu zahrala. (Arsenal83)

Reklama

Reklama