Reklama

Reklama

Hrôza v Connecticute 2: Duch Georgie

  • Česko Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie (viac)
Trailer

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiálny text distribútora)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (154)

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Niektorí ľudia, ktorí prídu na svet s plodovou blanou bývajú obdarený mimoriadnymi schopnosťami počuť či vidieť veci ktoré sú pre iných záhadou. Lisa je jedným z nich. Snaží sa ich však potlačiť liekmi. Nakoľko sa jej to nedarí, ďalším krokom je zmena prostredia. Nie je však jediným členom rodiny, ktorý má tento dar a presun do starého opusteného domu na okraj mesta je len štartovacím motorom nového sledu udalostí, ktorý odkrýva temnú minulosť pozemku v okolí. Toľko duchov či prízrakov na meter štvorcoví som hádam ešte nikde nevidel. Snaha o vybudovanie "správnej" atmosféry od prvej minúty filmu sa režisérovi uprieť rozhodne nedá. Ani lakačky, ktorých je taktiež viac než dosť neboli najhoršie. No jedno staré príslovie hovorí: "Menej je niekedy viac", čo sa v tomto prípade potvrdilo na 100%. Som, ale rád, že som to videl, lebo vysloveným sklamaním tento horor nebol. Fanúšikov si nájde - 50%. ()

johnymdoe 

všetky recenzie používateľa

Katee Sackhoff, pak dlouho nic, pak ještě déle nic, nakonec nic a nic. Špatné, nestrašidelné, nudné...při sledování jsem zažil chvilku kdy jsem se díval jinam...zásek a přemýšlel jsem si nad něčím jiným. A abych tu nudu přerazil, tak jsem film i posouval... Jsou dvě odpoledne a já se dík tomuto cítím na spánek. Jedničku si skoro nepamatuju ale alespoň dobré...tohle je velký podprůměr a nebýt zmíněné Katee tak bych zřejmě nedal tu hvězdu ani jednu. Příběh na hovno (podle skutečné události prý :-D ). Nebylo co hrát takže herce neviním, duchové a mrtvolky jak z roku 1990...Dost špatný film s dost vysokým hodnocením. Třikrát fuj! ()

Reklama

Phietros 

všetky recenzie používateľa

No to byla opravdu doslova hrůza! Oproti jedničce posun o polovinu dolů. Docela dobrý potenciál s kterého se stalo nemastné béčko bez jiskry.. Herecké obsazení také žádný zázrak až na milou Abigail Spencer! Vsuvky duchařských vidin hodně odfláknuté! Pár scén tu bylo dobrých, holčička zmizí do kopky, hlavní bubák, nitě z krku sestry.. ale zbytek byl spíše k smíchu! 45% ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

O triedu slabšie ako kvalitná jednotka, ale vlastne som to aj čakal. Zápletka je veľmi podobná ako v prvej časti (rodinka, domček, duchovia, kostlivci atď.), akurát na inom mieste a s inými postavami, čo by až tak nevadilo, ale v tomto prípade si myslím, že platí, že menej je niekedy viac. Tie efekty, masky a duchárske scény boli síce spracované pekne, a duchov ukazovali omnoho častejšie, čiže dalo by sa povedať, že táto časť pôsobí omnoho akčnejším a svižnejším tempom, no atmosféra pokrivkáva, a to poriadne. Tento horor podľa mňa nevydesí, ani keby sa postavil na hlavu, pretože technicky je síce nakrútený na výbornú, ale to množstvo flashbackov, prehnane rýchly strih v akčnejších pasážach či neustále striedanie kamerových filtrov ma štvalo ako už dlho nič. Odporúčať to myslím môžem, pretože herci to nepokazili a nájde sa tu aj pár ľakačiek, ale oproti naozaj vydarenej jednotke je to pre mňa sklamanie, keďže duchárskym hororom fandím viac než dosť. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Televizní pokračování jednoho z povedenějších duchařin posledních let. No nedopadlo to tak dobře jak bych čekal. A to z jednoho prostého důvodu. Tenhle film je až násilně dlouhej. 100 minut sice není zas tak moc ale na takovýhle typ filmu je to až moc. Strašně zbytečných scén které jsou nudné. Konec který nedával moc smysl, a působil zbytečně. A ani herci nepatřily mezi bůh ví co. Je to sice pěkně natočené ale i tak si myslím že tohle pokračování(které nemá nic společného s předchůdcem)je tak trochu zbytečné. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (7)

  • Keď je Heidi priviazaná na stôl, tak má bosé nohy. Keď ju mama vyslobodí a drží v náručí, tak má obuté červené topánky. (Nataniel73)
  • Heidi Wyrick (Emily Alyn Lind) je obdařena od svých 18 let darem vidět a komunikovat s dušemi mrtvých. Všechno začalo roku 1989, kdy se rodina přestěhovala do Ellerslie. (ARI50)
  • Na začiatku filmu sedí mama na posteli a v kúte miestnosti vidí ducha. Pri zábere na jej tvár vidno, že ma červené oči a tečú jej slzy. V ďalšej scéne, keď vojde jej dcéra do izby, má už oči normálne a suché. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama