Reklama

Reklama

VOD (1)

Zimný príbeh sa odohráva v mýtickom New Yorku v časovom rozpätí dlhšom ako jedno storočie. Je to film o zázrakoch, prelínajúcich sa osudoch a odvekom strete dobra a zla. Peter Lake (Colin Farrell) je ostrieľaný zlodej, ktorému by nikdy ani nenapadlo, že mu srdce ukradne krásna Beverly Penn (Jessica Brown Findlay). Ich láska je však prekliata. Dievča trpí smrteľnou formou tuberkulózy a Peterovi predpovedal oveľa krutejšiu smrť jeho bývalý učiteľ, diabolský Pearly Soames (Russell Crowe). Peter sa zúfalo snaží zachrániť svoju jedinú pravú lásku, bojuje o čas a proti silám temnôt. A to aj napriek tomu, že Pearly robí všetko, čo je v jeho silách, aby mladíka porazil - víťaz berie všetko a porazený bude zatratený. Peterovi môže pomôcť už len zázrak a len čas ukáže, či sa nejaký naozaj stane... (TV Markíza)

(viac)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (408)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Povedal by som, že minulý rok sa podarilo Yatesovi s Fantastickými zvieratami to, čo sa pár rokov pred ním nepodarilo Akirovi Goldsmanovi. Skutočne som občas neveril vlastným očiam ani ušiam. Mal som dojem, že pozerám nejakú televíznu, na rýchlo zbúchanú fantasy, určenú na ráno na druhý sviatok vianočný. Len že tu sú počítačom zamenené ksichty Farrella, Crowea, Smitha, Connellyovej a Hurta. Skutočne netuším, čo týchto vysoko vážených pánov a pani viedlo k účinkovaniu v tomto filme. Snáď je predloha super a tak sa im, alebo ich agentom, už nechcelo ani čítať scenár, veď Akira je predsa šikulka. No, tak nie vždy a vzniklo jedno z najväčších wtf posledných x rokov v Hollywoode. Vlastne vďaka tým nenormálnym absurdným scénam nejdem ešte nižšie, lebo ono vidieť lietajúceho koňa, potápajúce sa mafiánske autá a Smitha s briadkou a náušnicami so všetkými tými vážnymi ksichtami navôkol je proste brutálna zábava. Keď sa Connelly opýta Farrella, že či je na fotke jeho otec a vy dávno viete časové súvislosti, tak ste presvedčení, že Goldsman sa chcel pomstiť štúdiu a týmto filmom ho potopiť. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Je to jeden z mála iných, bizarných fantasy ktoré sa občas ukážu na plátnach kín. O to horšie je, že ide o nezdar. Obrovský potenciál bol zničený nedobre napísaným scenárom, ktorý ani hviezdny ansámbel nedostal z podpriemeru. Nefunguje to ani v emocionálnej rovine, sentimentálne scény nedokážu divákom pohnúť ( a to vôbec nie som cynik ). Možno sa časom z tejto raritky stane kult, ale dnes to je za horšiu známku. ()

Reklama

erased 

všetky recenzie používateľa

Chtěl jsem mít Zimní příběh rád protože, ač mi nemůže být jeho filmový autor ukradenější, vypadal stejně osobně jako Aronofského opus magnum Fontána a s láskou tvořeným filmům podléhám rád. Na rozdíl od Fontány se ale na Goldsmanově adaptaci podepisuje bytostná nevyrovnanost všech jeho scénářů. Výsledek tak ve filmu působí jako pouhé neuměřené plácání jednoho romantického nápadu na druhý bez téměř jakéhokoli vysvětlení souvislostí nebo důvodů, a vychází z něj jen nijaké vyznění celé pointy a nesmyslné, rádoby poetické chování všech zúčastněných hraničící se sebeparodováním. To, že jsem se u celého filmu užíral nudou ten veskrze špatný dojem jen podtrhuje a o něco výš hodnotím vlastně jen kvůli krásné J. B. Findlay a standardně sympatické Jennifer Connelly. ()

Terva 

všetky recenzie používateľa

CITÁT - Co když v dávných časech nabyly žádné hvězdy?........... Co tohle jako bylo? Jakási kasta ďáblů, podivné úmrtí, skoro nevysvětlený příběh, jakoby mě tvůrci nutili přečíst si knižní předlohu, protože to jinak nepochopím. A protože jsem chtěl viděl film, tak jsem chcípnul na souchotiny. CITÁT - Co se to tu děje?............ ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Já jsem tomu zdejšímu hodnocení nechtěl uvěřit a tak jsem investoval dvě hodiny k tomu, abych se kochal úplně zbytečným filmem, kterej v sobě má všechno, co by dobrej film měl mít. Muziku od Zimmera nebo herce jako Farrell, Crowe nebo Connelly. Výsledek je ale tak debilní, že podle mě i samotní herci se za něj styděj. To fantasy je tady fakt na místě a romantický vlastně taky. Je to takovej Titanik bez lodi s prvky fantasy a s tuny nesmysly. Děs, běs. ()

Galéria (50)

Zaujímavosti (13)

  • Snímek byl natočen na motivy knihy Marka Helprina „Winter's Tale“ z roku 1983. (R´Hell)
  • V scéne, keď Peter (Colin Farrell) a Beverly (Jessica Brown Findlay) popíjajú čaj v jej dome, sa Petrovi pri záberoch mení účes. Buď má vlasy z oboch strán za ušami, alebo mu pri pravom uchu visia povedľa tváre. (toi-toi)
  • Premiéra filmu byla ve většině zemí spojena se svátkem sv. Valentýna. (jenik71)

Súvisiace novinky

Will Smith a jeho nejhorší den

Will Smith a jeho nejhorší den

09.01.2014

Největší černošská herecká hvězda se pomalu vrací na plátna kin. Po čtyřleté dovolené se Will Smith objevil v předloňských Mužích v černém 3, rok 2013 potom strávil ve sci-fi Po zániku Země, kde… (viac)

Russell Crowe: RoboCop nebo Noe?

Russell Crowe: RoboCop nebo Noe?

03.02.2012

V uplynulých měsících zhubl k nepoznání a je připravený do akce. Jenže co to bude? Darren Aronofsky mu právě nabídl hlavní roli v biblickém eposu Noah (poté, co kvůli vytíženosti odmítli Christian… (viac)

Reklama

Reklama