Reklama

Reklama

Twilight sága: Úsvit - 2. čast

  • Česko Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (viac)
Trailer 4

VOD (1)

Obsahy(1)

Záverečná časť svetoznámej upírskej ságy vás naposledy zavedie do sveta, kde upíri a vlkolaci bojujú nielen o svoju lásku, ale aj o vlastné životy. Novorodená upírka Bella (Kristen Stewart) a jej manžel Edward (Robert Pattinson) môžu byť konečne navždy spolu a šťastní, ale príchod ich pozoruhodnej dcéry Renesmee (Mackenzie Foy) uvedie do pohybu nebezpečný reťazec udalostí, ktoré pre nich môžu skončiť katastrofou. Rodina Cullenovcov sa ale rozhodne bojovať a kontaktuje priateľov z celého sveta, aby spojili svoje sily a postavili sa vládnucemu rodu Volturiovcov. Veľkolepá bitka, kde víťazstvo môže všetko zmeniť, práve začína. (TV Markíza)

(viac)

Videá (82)

Trailer 4

Recenzie (979)

LoLaa 

všetky recenzie používateľa

Jít na tohle do kina byla zpočátku spíše povinnost, četla jsem totiž všechny knížky a viděla všechny předchozí (ne moc povedené) filmy, ale tento prvotní účel se nakonec změnil. Poslední díl jsem si užila a utekl celkem rychle a já jsem se ani nestihla začít nudit. :) Určitě se jedná o nejlepší část celé série s hromadou zvratů a zajímavých scén. Pár hluchých momentů a chyb se samozřejmě našlo, ale vše přebila skvělá atmosféra, hlavně bych vyzvedla tu ve scéně týkající se souboje. Všichni herci podle mě ve srovnání s minulými díly dospěli a jejich herecké schopnosti vzrostly mnohonásobně. Trochu mi vadil ten sentimentální konec, který mě však i přes obrovskou snahu nedohnal k slzám a nemohla jsem tak napodobit pubertální faninky. Film však doporučuji jako oddychovku, od které by člověk neměl moc očekávat a třeba bude odměněn příjemným překvapením :) ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Z blata do stále väčšej a väčšej kaluže diel druhý. Solídna prvá časť celej série poskytovala nádej na epické/inteligentnejšie/šťavnatejšie pokračovania, ale stal sa pravý opak. Absolútne nevyužitý potenciál námetu, čo ale bude chybou viac kníh, ako filmárov, ale žiaden z nich sa nepredviedol v podstate v ničom. Mizerné triky, gýčovité obrázky krajiny a určitá televíznosť proste nemôže z Twighlightu urobiť konkurenciu HP v túžbe po získaní si teen diváčky. Stalo sa a keďže som zase musel vidieť Lautnerovu hruď (nehovoriac o jeho výraze tváre) nad jednu hviezdu nepôjdem. BTW Michael Sheen by zaslúžil za upísanie sa tejto ságe odtrhnúť hlavu. A nemyslím to iba obrazne. ()

Reklama

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Podpriemerný námet, plus nadpriemerné spracovanie, rovná sa priemerný výsledok. Určite nemôžem povedať, že by nastala výraznejšia nuda, sága je u konca a treba podotknúť, že s pomerne dôstojným, dvojdielnym zakončením. Csfd hodnotenie je opäť davovou psýchózou podhodnotené. Odpad si zaslúžia iné snímky. ()

Botič 

všetky recenzie používateľa

Nejsnesitelnější díl z celé série, kterému se dokonce daří vzbudit určitý druh nostalgie - vše zůstává při starém - plytký děj, hloupé dialogy, trashové scény a CGI bordel kam jen lidské oko dohlédne, ale tentokrát tvůrci příjemně překvapili nadhledem a snahou vykřesat z předlohy alespoň tu jednu akčnější scénu, kdy nezůstane ani jedno oko suché. Liché díly přeci jen z celé ságy kvalitativně vyčnívají. Pokud by tento díl měl zůstat v červených číslech, asi bych mu to za zlé neměl. ()

Marius odpad!

všetky recenzie používateľa

Ako sa stretnú na lúke a potom sa rozídu v pokoji medzitým rodina. A rodina a rodina ! Rodina je to najdôležitejšie to je dôležité, to a sloboda. Tak ako nie je káva bez kofeínu kávou, pivo bez alkoholu pivom tak nie je príbeh bez deja príbehom a upíri bez krvi upírmi. Neuveriteľne vyprázdnený septik...všetci vieme, že je to na hovno a predsa to nesmrdí. 1/10 ()

Galéria (115)

Zaujímavosti (36)

  • Natáčení prvního a druhého dílu probíhalo zároveň. Začalo 1. listopadu 2010 a skončilo 15. dubna 2011, a to v Baton Rouge v Louisianě, Riu de Janiero v Brazílii a také ve Vancouveru v Kanadě. (Verunka1995)
  • Při natáčení s dětmi tvůrci střídavě používali opravdové třítýdenní děti a animatronickou "hračku". Kristen Stewart (Bella) měla raději práci se skutečnými dětmi, protože cítila, že díky nim dosahuje lepšího hereckého výkonu. (pan Hnědý)
  • S rozpočtem 136 milionů amerických dolarů šlo o nejdražší díl celé ságy. (pan Hnědý)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené