Reklama

Reklama

Erin (Drew Barrymore) má ironický zmysel pre humor a jej otvorenosť okúzlil Garretta (Justin Long). Iskra preskočila a je z toho plnohodnotná letná láska. Ale len do momentu, keď sa Erin bude musieť vrátiť do San Francisca a Garrett zostane kvôli práci v New Yorku. Lenže keď sa šesť týždňov radovánok nenápadne zmení v niečo hlbšieho, ani jeden z nich si nie je istý, že to chce ukončiť. A aj keď si z Garretta a z jeho vzťahu „cez telefón" kamaráti Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) robia žarty, nechcú svojho "kamoša" stratiť kvôli úletu s neistým koncom. Rovnako tak Erin je na Garretta upätá až príliš. A to sa nepáči jej vydatej sestre Corrine (Christina Applegate). Ale napriek rozdielnym mestám, opatrným kamarátom a rodine, tento pár možno našiel niečo ako lásku a s pomocou SMS a nočných hovorov, možno tú vzdialenosť prekonajú... (TV Markíza)

(viac)

Videá (13)

Trailer 2

Recenzie (305)

heyda 

všetky recenzie používateľa

Pěkný odpočinkový film. Sice je pravda, že nemá nějaké výraznější momenty, a je dost možné, že si za pár dní už na nic pořádně nevzpomenu. Na druhou stranu splnil vše, co jsem chtěl. Odpočinul jsem si, pobavil jsem se a viděl jsem moji milovanou Drew, navíc se film vyhnul mnoha běžným klišé. Takže za mě spokojenost. 75% ()

Spooner 

všetky recenzie používateľa

Celkem podprůměrná romantická komedie, která nemá moc čím zaujmout. Mezi Justinem a Drew to moc nefunguje, tempo je pomalý a příběhově se z toho dalo udělat mnohem víc. Aspoň, že ty vedlejší postavy jsou celkem vtipný a hlavně Longovi kamarádi docela pobaví. To je ale na romantický film docela málo. 50% ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Príjemná vzťahová komédia, v ktorej je miera romantiky a humoru krásne vyvážená. Justin Long a Drew sa k sebe neskutočne hodia a ich vzájomné iskrenie je badateľné v každej scéne. Potom sú tu typické chuťovky ako scéna v solárku, alebo opitá Drew v bare. Film si síce pohráva zo zaužívanými klišé vzťahových filmov, kde rozpráva o sile lásky dvoch zamilovaných aj napriek tomu, že im okolnosti neprajú, ale veľmi si cením, že film nemá potrebu klamať diváka ako to robia iné filmy a nehrá sa na niečo čo nie je. Ponúka nám presne to čo očakávame, spôsobom akým to očakávame, nesnaží sa prekvapovať, snaží sa len zabaviť a dojať. V príbehu sa nachádzajú absolútne nezabudnuteľné postavičky, z ktorých asi najlepší je Garettov spolubývajúci Dave. Jeho hlášky, a múdrosti balancujúce medzi demenciou a skutočným porozumením sú nezabudnuteľné. Priemer, ktorý sa na nič nehrá a práve preto funguje tak ako má. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Film se drží klasického schématu jako všechny romantické komedie, ale z té nekonečné řady, kterou tvoří zástupci romantických komedií, docela vybočuje, protože se vydal odvážnějším směrem. To se týká používané mluvy a chování postav. Hlavní dvojice byla více než sympatická, asi za to mohl skutečný fakt, že Drew a Justin byli pár i ve skutečnosti. Dál než se zdálo sice není kdovíjaký skvost, ale ta svěžest, která je z filmu cítit, je téměř hmatatelná. ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Marná snaha o humor – jehož zdrojem asi mají být buranští hrdinovi kamarádi - a ani romantika se nevyvedla. Spíš je to otravný film o lidech, co si telefonují, aby za sebou občas přiletěli a pak se vytáhne jeden nepravděpodobný konflikt – jak se dalo čekat – který je tu scenáristicky vklíněný zcela násilně. SHRNUTÍ: Kdo to neuvidí, o nic nepřijde. ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)

Reklama

Reklama