Reklama

Reklama

Kruh 3+

(študentský film)

Obsahy(1)

Dvaja kamaráti Josh a Elizabeth si požičajú v požičovni DVD film, na ktorom je Samarine video. Tak ako vždy potom zazvoní telefón a ozve sa "Za sedem dní zomrieš!". V tej chvíli Josh a Elizabeh začínajú pátrať po pôvode tohto videa a Samari, snažia sa zachrániť si svoj holý život! (oficiálny text distribútora)

Recenzie (1)

Grófka 

všetky recenzie používateľa

Vynikajúci študentský film! Samozrejme, že má svoje muchy ale na to, že ho robili 15-ročný žiaci čo je už samo o sebe zaujímavé a netrávili čas nejako zle ako iná mládež v ich veku je to super. Len tak ďalej. P.S.: Vy čo ho budete hodnotiť uvedomte si, že ho robili mladý ľudia a, že to má aj svoje muchy... Berte ohľad na snahu, a ak ste film nevideli tak ho račej nehodnoťte len za to aby ste mu uškodili.. A nehodnoťte ani trailer predsa trailer nieje film!! ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (6)

  • Na premiéru filmu prijali pozvanie aj dvaja slávni slovenskí herci: Lukáš Latinák, ktorého môžete poznať zo seriálu Profesionáli a z relácie Partička a Juliana Johanidesová, ktorú môžete poznať napríklad zo seriálu Odsúdené. (marek.stone)
  • Článok na Lučenskej internetovej stránke bol aj po 3 mesiacoch najčítanejším článkom na webe. (marek.stone)
  • Trailer k filmu si v jeden deň pozrelo až 1837 ľudí. Celkový počet prehratí traileru bolo 10 849 ľudí. (marek.stone)

Reklama

Reklama