Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott (Brian Hallisay) má niekoľko dní pred svadbou s Amy (Kelly Thiebaud), a tak sa so svojimi priateľmi Justinom (John Hensley), Mikom (Skyler Stone) a Carterom (Kip Pardue) vydá na rozlúčku so slobodou do Las Vegas. Štvorica sa nadšene vrhne do Strip klubu, kde sa zoznámi s Nikki (Zulay Henao) a Angelou (Evelina Turen). Sexy spoločníčky pozvú pánov na súkromnú party na okraj mesta. Ráno však Scott, Justin a Carter zisťujú, že Mike (ženatý s dvoma deťmi) chýba. A okrem neho tiež Nikki. Spolu s Angelou sa ich vydajú hľadať. Sú však unesení a čoskoro im je jasné, že budú musieť ukojiť chúťky sadistického elitného poľovného klubu ... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (242)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Vždy ma bavilo, ako táto séria dokázala zdvihnúť adrenalín a zrýchliť tep poniektorým užívateľom, no ja nevidím žiadny dôvod, aby som to hádzal do odpadu. Zmena prostredia tomu uškodila a je jasné, že z toho už nič nové nevzíde, navyše si treba dosť dlhú dobu počkať, kým príde na rad prvý pekný krvavý mord. Ale kto si počká, ten sa dočká. Mučeníčko je na úrovni, skalpovanie tváričky, chrobáčiky či šíp cez hlavičku (atď.) potešili, záver je dostatočne "akčný" - takže sa vlastne jedná o klasický béčkový gore štandard, ktorý síce hodnotím o triedu nižšie ako prvé dve o niečo zábavnejšie časti, ale nič viac som ani nečakal. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to úplne priemerný horor, ktorý je tretím pokračovaním tejto celkom slušnej série. Má dobrý príbeh o štvorici priateľov, ktorí prídu do Las Vegas kvôli rozlúčke so slobodou jedného z nich, ale stanú sa terčom miestnej mučiteľskej organizácie. Spracovanie je ale iba priemerné, na film sa síce dá pomerne bez problémov pozerať až do konca, na čom má ale výrazný podiel krátka dĺžka, no tempo je dosť pomalé, viac sa rozbehne až po hodine filmu, tiež sa tu nájde viacero menších zvratov, ktoré sú často nečakané, ale žiadnym kladom to rozhodne nie je, pretože spôsobia len oddialenie toho zaujímavejšieho a ani potenciál tejto show, ktorú tento diel ponúka nebola moc využitá. Samotné krvavé scény ma zaujali len minimálne, treba si na ne počkať, za celú prvú hodinu sa nájde prakticky len jedna taká scéna, ale potom sa to už trochu rozbehne a už je viac zabitých, ale obsahovo, no aj vizuálne sú úmrtia prinajlepšom priemerné, je tu málo krvi a aj nápadov, nájdu sa tu asi len dva slušnejšie momenty a to je na film tohto typu veľmi málo. A o tom ostatnom ako atmosfére a napätí sa tu už vôbec hovoriť nedá. Zmena prostredia je rozhodne záporom, prvé dva diely zo svojho prostredia dosť ťažili, ale Las Vegas a hlavne interiéry, v ktorých sa tento diel odohráva vôbec nezaujmú. Herecké obsadenie je na tom prinajlepšom priemerne, na ženské obsadenie sa aspoň dá pozerať, ale inak nestojí prakticky za nič, viac nezaujme vôbec nikto. Réžia a technická stránka nie sú najhoršie, ale aj vo svojej kategórii to nestačí ani na ten priemer. Síce nie som nejaký veľký fanúšik tento série, ale prvé dva diely a hlavne jednotka ma pomerne bavili, mali svoje čaro a aj to násilie tam za niečo stálo. Tento diel tiež nie je zlý, dokázal som ho bez problémov dopozerať, ale zaostáva po všetkých stránkach a násilie, ktoré by tu malo byť prvoradé zaujme len minimálne a tak nevidím jediný dôvod, prečo by som si ho ešte niekedy mal pozrieť. 52% ()

Reklama

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Hopla. Musím říct, že jsem to tedy čekal mnohem horší. Snad proto, že z předešlých dvou dílů nijak extra neuslintávám. Celé to klasicky americky zesterilnělo. Vytratil se ten slovanský šarm a šmrnc. Kupodivu, na rozdíl od předešlých dvou filmů, mě docela (to docela berte relativně, váže se to k těm předešlým dílům) bavily mezigore scény, respektive scény tvořící nějaký děj. Občas jsem si tedy připadal a přistihl se při myšlenkách, že koukám na třetí pokračování komedie Pařba ve Vegas. Ty gore scény ne že by byly extra špatné, ale nemělo to vůbec ducha, náplň, koule, prostě extrémně sterilní, až se mi to chtělo odzívat. Chybou určitě asi je, že hlavní hrdinové se chovali stylem, který mě nutil s úšklebkem konstatovat, dobře vám tak, blbci. Ale to už je asi tradiční kolorit amerických filmů o americké mládeži. Dobrým tahem je obsazení Kipa Parduea, on ani nemusí hrát dobře, ale má v sobě něco (nebo ze sebe vyzařuje) co prostě poutá pozornost a odvádí od jeho případných hereckých nedostatků (které nepřichází). Balzámem pro oko pak je "asistentka" Thomase Kretschmanna. Trochu mě zklamal samotný závěr. Snad bych i řekl, že jsem si to užil lépe než první Hostel. 2,5* ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Prvé dve časti boli priemerným exploitation filmom, ale zároveň výbornou (nechcenou) komédiou. Akonáhle sa snažili zvážnieť, akurát im to ubralo na zábavnosti. Trojku dostal na starosť Scott Spiegel, tak som čakal najvtipnejší film série, opak je však pravdou. Hostel 3 by pravdepodobne jediný uspel aj ako vážny horor. Debility ubudlo a vystriedala ju bohužiaľ nuda, takže ho v podstate ani neni prečo pozerať. Vlastne sa mi páčila iba (prekvapivá) prvá scéna, potom posledná a ešte pár hlášok. Zvyšok je iba tá nuda. ()

Havaj8 

všetky recenzie používateľa

Narozdíl od prvních dvou dílů tohle bylo opravdu fair-play. Tudíž to nebyla jenom obyčejná zabijačka, ale prostě na všechny strany. Mám rád tyhle druhy, kdy je partička, jeden z nich je vždycky nejchytřejší, už dávno něco tuší, ale počká si až zbyde poslední, kdy je to tutovka a až pak zakročí, každopádně tenhle díl byl fakt vydařenej...málokdy je až ten třetí nej. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)
  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)

Súvisiace novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (viac)

Reklama

Reklama