Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenzie (154)

petero 

všetky recenzie používateľa

Po spackanom Universal Soldier II a výbornom Undisputed II znova Michael Jai White dostal príležitosť ukázať čo v ňom je. Už úvodná nakladačka vo väzení dá jasne najavo, že každý kto sa mu postaví do cesty dostane poriadne cez hubu. Pouličné súboje nenechajú dlho čakať a film sa uberá v primeranom scenári k finálnemu súboju a zúčtovaniu s mafiou na ktorej je Bob Sapp len menšou zastávkou. ()

Othello 

všetky recenzie používateľa

Jak nemám doma televizi a unikají mi skvosty jako Odpadlík, Walker či Kobra 11, úplně občas zapomínám, čeho jsou občas lidi schopný. Seňor Kost, mistr zenu, moudrý silák se srdcem na pravém místě, velmistr šachu, nadčlověk na poli bojových umění, úžasný milovník a zodpovědný a skromný ochránce slabších přibližně 10% filmu někoho mlátí a zbylou stopáž zírá, radí, informuje, učí děti i dospělé a ctí zákon ulice. Black Dynamite je serioznější než tohle. Bejt ten film celej jak závěrečná dvouminutová bitka, mrdnu tomu klidně i čtyři hvězdy, ale tahle rodinná taškařice financovaná nejspíš nějakým komunitním centrem mě málem zabila. Mimochodem když sou tam všichni takový wrestlingový machři, proč ty vnitrozáběrový střihy při soubojích? ()

Reklama

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Bone sa síce mláti fajnovo, ale na Boyku rozhodne nemá. Nie je tak štýlový a charizmatický, čo v konečnom dôsledku robí z tohto filmu podpriemernú polo-nudu. Undisputed vlastnil aspoň skvelé hlášky, cool bad guya a (pre mňa veľké plus) dravé prostredie väznice. Presne tieto tri veci ale BaB jednoducho nemá. ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to priemerný akčný film s Michaelom Jai Whitom v hlavnej úlohe. Má iba priemerný príbeh o skvelom bojovníkovi, ktorý sa po prepustení z väzenia rozhodne zapojiť do pouličných zápasov kvôli svojim vlastným dôvodom. Spracovanie sa ale vôbec nevydarilo, film dlho nemá prakticky žiadny dej, iba sa zameriava na hlavného hrdinu a organizáciu týchto zápasov, čo je ale veľmi málo a tak aj miestami nudí a až približne po hodine sa konečne ukáže aj nejaká myšlienka a motív postáv, čo ma zaujalo, ale aj tak to nie je úplne dotiahnuté a navyše je už dosť neskoro. Tento príbeh mal v rámci žánru potenciál byť veľmi dobrý nadpriemer, ale nanešťastie spracovanie bolo ťažko nezvládnuté. Akcie tu nie je málo a je aj slušná. Súboje, v ktorých sa White nezúčastňuje ma nebavili, sú nezaujímavé a navyše až moc vidno, že údery nedopadajú na určené miesto, ale tie jeho súboje sú už našťastie veľmi dobré, majú vydarenú choreografiu, kde môže White plne prezentovať svoje schopnosti a navyše ani strihu tu moc nie je, viackrát zneškodní skupinu protivníkov bez jediného strihu. Najviac sa mi páči akcia, kde White postupne zneškodní viacerých, po sebe idúcich bojovníkov v pouličnom súboji, ale všetka akcia s ním sa mi tu páči, aj ked´ finálny súboj pôsobí až moc nahrane. S hereckým obsadením som pomerne spokojný, okrem Whita potešia hlavne zaujímaví záporáci. Dialógy aj aj niektoré scény mi tu často prišli úplne mimo a ani réžia ma nebavila a sklamal ma aj príliš lacný vizuál. Som dosť sklamaný, aj kvôli výbornému hodnoteniu som čakal omnoho viac. Michael Jay White je bez problémov a jeho akcia ma bavila, ale väčšina zvyšných stránok filmu je v rámci tohto typu filmu na najnižšej úrovni, čo si pamätám. Objektívna kvalita filmu- 45%, film sa páči mne na 52%. ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Je to velmi efektní podívaná, která oku velmi lahodí, ale jak poznamenal Adrian je to celé moc nastrojené. Jinak jsou rvačky i celkem dobře sestříhané. Příběh je takový jaký od toho každý čeká - jednoduchý a dvoubarevný (hodný proti zlému). Byl to jeden z pro mě hodně očekávaných filmů a trochu mě to zklamalo, ale z celkového měřítka jsem spokojen. Dvě věci mě dost zamrzeli: 1. nevyužitý potenciál Kimba Slice a 2. celkem někdy špatně zvolená hudba a táhlé prostoje mezi zápasy. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (4)

  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)
  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)

Reklama

Reklama