Reklama

Reklama

Aj múdry schybí

(relácia)
Talk-show / Komédia
Slovensko, 1998, 40 min

VOD (1)

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (133)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Andrásy s Vacvalovou boli celkom zaujímavý pár, častokrát však smiešny trochu iným spôsobom, ako zamýšlali. Ale v tom bolo práve to kúzlo. No odpovede na otázky boli niekedy až tak absurdné, že sa dá začať pochybovať o ich pravosti a uvažovať nad tým, čo vymyslel scenárista a čo je autentické. Na rozdiel od Kramplovej českej verzie sme si zo seba dokázali robiť väčšiu srandu. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Tento televízii program som rád pozeral. Veľa som sa zasmial na odpovediach. Na tom deji v štúdiu a častých historkách, ktoré mi prišli niekedy vymyslené som sa však veľmi nebavil. Čiastočne mi niektoré veci z toho prídu smutné. Ako spomínané veci ponižovanie a odchytávanie rôznych smiešne sa správajúcich a vyzerajúcich ľudí, aj keď oni za to možno nemuseli. Tlačenie na odpoveď. Prestrihy na smiech a ten smiech vložený do príspevkov. Niekedy urážajúce, primitívne, nevhodné, škodoradostné, ale predsa v niečom to smiešne bolo. Nehodnotím to až tak negatívne. Veľa z vtipných odpovedí dokáže aj dnes pobaviť, ľudí z tej ulice si už po väčšinou nepamätám, takže to nehodnotím ako ich ponižovanie. Skrátka to stálo na tom, aby sme sa zasmiali na tom ako vyzerá nie bežné správanie. Niektoré veci mi prišli veľmi nasilu, ako ten smiech moderátora v štúdiu, ale tiež som nemal rád, keď sa opakovali hostia, ale znova opakujem zábavné to svojím spôsobom bolo. ()

Reklama

Jean_Calid 

všetky recenzie používateľa

Mám podezření, že do této "zábáné relácie" na ulici úmyslně vybírají ty největší idioty a z nich vyberou tu největší "haluz". Zdá se mi, že to sráži všechny Slováky a lidské pokolení vůbec do propasti sprostoty / totální blbosti. Zábavná show, která je více k pláči než k smíchu. A moderátorská dvojice mi taky nepřijde zvlášť vtipná... ()

Laxik odpad!

všetky recenzie používateľa

Absolutní dno, lidé s IQ 80 dělají, že mají IQ 65, aby si pár blbců s IQ 90 mohlo mastit triko, jací intelektuálové že to jsou. Spodina košického ghetta se zároveň předhání v nejblbější odpovědi, protože 'mámo, čum, sem v bedně' a protože za blbost se platí, a to velmi štědře. Krampol je oproti tomu pán. Čobolský smysl pro humra mě nikdy nepřestane udivovat. ()

Wutanfall 

všetky recenzie používateľa

Tato relacia ma vedela pobavit, len mi bolo luto, ze schvalne vyberali len tie primitivnejsie odpovede a tak potom aj vzorka odpovedajucich obcanov vyzerala. Silou mocou spravit relaciu, kde by sa idiot striedal s este vacsim idiotom, blba odpoved s blbsou.. Ked to porovnam s obdobnou relaciou Nikdo neni dokonaly na ceskej stanici, tak Aj mudry schybi je prepadak co sa tyka hlavne zobrazenia IQ slovenskeho naroda. Ale 2* za prve diely, ktore vedeli este pobavit a nenudili opozeranostou. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (4)

  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama