Reklama

Reklama

Aj múdry schybí

(relácia)
Talk-show / Komédia
Slovensko, 1998, 40 min

VOD (1)

Zábavná šou, ktorá vás presvedčí, že netreba dať na prvý dojem!  Úctyhodných jedenásť rokov nezabudnuteľná moderátorská dvojica Elena Vacvalová a Oliver Andrásy moderovala divácky veľmi obľúbená televíznou šou Aj múdry schybí, ktorá zábavným spôsobom sondovala znalosti slovenského národa v rôznych oblastiach.
Relácia, ktorá sa nakrúcala v bratislavskom v dnes už neexistujúcom Divadle West, odkrývala smiešno-smutnú nevedomosť ľudí, ktorých pôvabná reportérka či šarmatný reportér náhodne oslovili na ulici a kládli im v podstate veľmi jednoduché otázky, občas striedané nejakým tým chytákom. Elena a Oliver potom spolu so svojimi hosťami sledovali zostrih tých najzábavnejších, najzaujímavejších a najneuveriteľnejších odpovedí - a samozrejme ich nemenej vtipným spôsobom komentovali. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (133)

Wutanfall 

všetky recenzie používateľa

Tato relacia ma vedela pobavit, len mi bolo luto, ze schvalne vyberali len tie primitivnejsie odpovede a tak potom aj vzorka odpovedajucich obcanov vyzerala. Silou mocou spravit relaciu, kde by sa idiot striedal s este vacsim idiotom, blba odpoved s blbsou.. Ked to porovnam s obdobnou relaciou Nikdo neni dokonaly na ceskej stanici, tak Aj mudry schybi je prepadak co sa tyka hlavne zobrazenia IQ slovenskeho naroda. Ale 2* za prve diely, ktore vedeli este pobavit a nenudili opozeranostou. ()

fordhont odpad!

všetky recenzie používateľa

Tyhle pořady mi většinou nevadí, ale tady je snad všechno špatně. Už úvodní znělka je jedna z nejhorších a nejprotivnějších v čele s textem, který tam asi nacpalo čtyřleté dítě. Vacvalová (jméno jsem si našel až teď a snad ho už nikdy nebudu potřebovat) je svým výrazem a nulovou vtipností spíše protivnou úřednicí, určitě ne moderátorkou komediálního pořadu. A o výběru dotazovaných nemluvě - co je moc, to je moc. Sonda znalostí slovenského národa? Doufám, že ne. Možná spíš sonda do inteligence tvůrců tohoto pořadu. ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Dominantná Elena Vácvalová a trcko Oliver Andrásy sú mi veru podivná moderátorská dvojica. Ale za tie roky som si už na nich zvykol. Zábavná relácia, ktorá stojí na jednoduchom nápade - dávať záludné otázky ľuďom z ulice, je celkom v pohode. Starostilo vytypovaní respondenti dokážu zo seba dostať neskutočné hlášky. Hlavne si, ale každý musí uvedomiť, že nejde o prieskum inteligencie slovenskej populácie, ale zábavnú reláciu, kde sú zpravidla tázaní primitívni hlupáci. ** ()

gumolit 

všetky recenzie používateľa

Tak presne o tom to je smiať sa na tom akí je náš slovenský národ blbí !!!A samozrejme trápni tučko Andrasiy a škaredá Vácvalová !!!Bolo to úbohé som rád že to už dávno skončilo zopár vecí uznám že bolo celkom vtipných to by nevymysleli ani najlepší scenáristi komedii ale ako celok smutné !!Všetci diváci sa smejú na tom akí sú vlastne všetci blbí a tích ľudí čo vyberali ta to bolo jasné ako odpovie !!!Pýtali sme sa divákov na ulici ,, Aká dvojica je ubohá a najtrápnejšia v televizzi??!!Správna odpoved ... ()

Tommassi3 odpad!

všetky recenzie používateľa

Platila-li již tuzemská frančíza tohohle televizního hnoje za naprostou zoufalost, pak naši bratři z pod Tatier ji dovedli skutečně k (ne)dokonalosti, ať již prostřednictvím zrůdného dua moderátorů, či výběrem toho nejzavrženíhodnějšího stáda dotazovaných, které se však nakonec příliš neliší od toho druhého plného do kolen se plácajících posměváčků.. Učebnicové peklo.. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (4)

  • Relácia sa začala vysielať v Slovenskom rozhlase na jar 1989, ale po pár mesiacoch ju zrušili, pretože vraj vrhala zlé svetlo na socialistické školstvo. (VasylDeBylak)
  • V roku 1995 sa program začal vysielať na dnes už neexistujúcej televízii VTV, v roku 1997 ho prevzala TV Markíza, ktorá ho vysielala až do roku 2010. (VasylDeBylak)
  • Námet vymyslel Oliver Andrásy, ktorý v 80.rokoch 20.storočia moderoval rozhlasovú reláciu "Variácie", kde robil ankety na ulici a zistil, že ľudia nepoznajú odpovede na základné otázky. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama