Reklama

Reklama

Na prvý pohľad síce veľmi atraktívna, no nie veľmi bystrá Shelley (Anna Faris) si svoj bezstarostný život plejboj-zajačika užíva plnými dúškami. Vlastne... Užívala, kým ju z rezidencie plnej podobne krásnych a relatívne dosť jednoduchých slečien nevyrazili! Ešteže to osud s rozkošným ex-zajačím bezdomovcom myslí dobre, zavedie ju totiž priamo do sídla študentského sesterstva Zeta-Alfa-Zeta, v ktorom žije sedem jeho dosť svojráznych a od chodu bežného sveta neprehliadnuteľne odtrhnutých členiek. A tým príde nová spolubývajúca maximálne vhod, pretože ich zopár potrebujú ako soľ, najlepšie už včera – inak totiž prídu o strechu nad hlavou aj ony! A tak tieto mladé dámy z nepopulárnej kategórie „totálne nepoužiteľné“ v zúfalstve rady prijmú Shelleyinu ponuku, že ich naučí všetko dôležité o tom, čo má v malíčku – o mejkape a mužoch! Nuž a na oplátku zase dievčatá trošku priučia ju niečomu, čo jej až dodnes chýbalo – uvedomeniu si vlastnej individuality a váženiu si samej seba! Shelley a jej nové priateľky skrátka čaká jedinečná lekcia, vďaka ktorej by mohli konečne pochopiť, že im život má čo ponúknuť. A ešte viac – že im ponúka nepomerne viac, než vôbec dúfali... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (268)

blackJag 

všetky recenzie používateľa

"OČI JSOU JAKO BRADAVKY OBLIČEJE." Asi nikdo nečeká, že film s podobným námětem (a podobnými hláškami) bude oduševnělá sonda do života odvrženého Hefnerova zajíčka, ale když už to má oficiální Palyboy licenci, nějakou tu sprostší bžundu určitě. Ze začátku to ještě jde, sice víceméně cudné, ale sem tam fórek ujde, ovšem jakmile se přehoupneme do fáze, kdy to začne být "společensky uvědomělé", začíná zívárna. 40% ()

MartinNDL 

všetky recenzie používateľa

Můžeme se bavit o tom, že sex je primitivní a naprosto neoriginální, ale v momentě, kdy se před váma ukáže nahá, nadržená kočka, tak si to stejně užijete. Anna Faris by možná neuspěla jako playboy zajíček, ale jako herečka, která hraje playboy zajíčka je skvělá. Jak dobře musí bejt trapný teenage klišé udělaný, aby přestalo bejt trapný? Asi tak 13. A tady se provedení pohybuje kolem 10-15, takže někdy to sice uteče do trapasu (ale ne do ubohosti) a jindy zas se docela dobře bavíte. A protože sexy roztomilost sou asi jediný ambice a Anna je naplňuje, gratulace je na místě. Jenom si nemyslete, že to stačí na výjimečnej film. ()

Reklama

Soweek 

všetky recenzie používateľa

Od kombinace Anna Faris a Happy Madison productions bych rozhodně očekával něco mnohem ztřeštěnějšího a rozhodně ne tak dětinského. Měli do toho strčit ještě Hannah Montanu a celé dívčí Amerika od 12ti do 17ti let by si to koupila:-) Film tedy celkově o ničem, ale jelikož to bylo koukatelné a myslím si, že lépe takový námět asi zfilmovat nešel, dávám čistý průměr. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Videl ste niekto blbí a blbší? nie vážne sa pýtam. Videli? A mali umelé prsia a bohovké nohy a priblblý americký akcent. Hej? no tak ste videli toto. Presne to isté s tým že je to až príliš samoúčelné a to vo všetkých scénach. Ťažko sa stotožniť s niečím čo tak dôverne poznáte. Wolf rutinne natočil film do ktorého nevzniesol ani kúsok originality aj keď možno zadok anny faris je dostatočne originálny. No dobre tak teda je hej ale to na veci nemení nič že dopozerať toto si vyžaduje naozaj veľkú dávku sebazaprenia, zmierenia sa s tým že skrátka nie ste intelektuál no a samozrejme 100% a ešte k tomu nadržaný heterosexuál. inak budete kričať. Ani jeden podarený vtip, ani jedna pamätná scéna. Skrátka americká zábava o tupých spolkoch a o časopise menom playboy. Nemá zmysel sa tu viacej rozpisovať. Ale určite sa pýtate prečo 2*? no tak ja som 100% nadržaný heterosexuál. god bless you america ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Hodně nenáročná a pohodová komedie, která je sice vysoce stupidní a Anna Faris zase hraje takovou jednoduchou sexy ťunťu, ale jelikož sem k tomu přistoupil jako k filmu, kterej mě má pobavit a nemá mě zatěžovat nějakým složitým příběhem, tak jsem se kupodivu docela hodně pobavil. Navíc ty strašný nadávky Anny Farris mě rozesmívaj ještě teď. Bitchsuck ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (6)

  • Některé scény byly natáčeny přímo v sídle Playboye v Los Angeles. (ImNotThere)
  • Shelley (Anna Faris) vystrieda za film viac ako 70 kostýmov. (dwdb)
  • Farisová se na podzim roku 2008 skutečně objevila na obálce Playboye. (ImNotThere)

Reklama

Reklama