Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostred volebnej kampane vážne ochorie poradca senátora za New Jersey, ktorý sa usiluje o znovuzvolenie. Zlyhá mu pečeň a je dočasne paralyzovaný. Volebnú kampaň sleduje už len z televízie a nestačí sa čudovať senátorovým vyhláseniam. Cuddyová medzičasom príjme do Houseovho tímu novú posilu, mladú geniálnu študentku, ktorú musí House napriek svojej vôli rešpektovať a poskytnúť jej šancu, aby sa presadila. (TV JOJ)

(viac)

Zaujímavosti (9)

  • Jedná sa o prvé účinkovanie Amber Tamblyn v role Marthy M. Mastersovej, nadanej študentky tretieho ročníka medicíny, ktorá sa pripája k Houseovmu (Hugh Laurie) tímu. (Pat.Ko)
  • Taub (Peter Jacobson) povedal: "Bez Pippi Dlhej pančuchy by to bolo v poriadku." Odkazuje tým na inteligenciu Mastersovej (Amber Tamblyn). V skutočnosti Amber Tamblyn odštartovala svoju kariéru vo veku desiatich rokov, keď si ju agent všimol v predstavení "Pipi Dlhá pančucha". (Pat.Ko)
  • Pacient sa pýta Housea (Hugh Laurie), že koľko vysokofunkčných užívateľov heroínu pozná. Je to ďalší odkaz na Sherlocka Holmesa. (Pat.Ko)
  • Reklama kampane na začiatku odkazuje na film Machete (2010). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama