Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre každého, do koho sa niekto niekedy "obúval" alebo s ním poriadne vypiekol sú tu praví hrdinovia! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder sa predstavujú v úlohách postarších chlapíkov, ktorí veľmi dobre vedia, aké to je, keď si niekto dovoľuje. Po tom, čo nachytali partiu zákerných detí zo susedstva, ako si dovoľujú na kamarátovho syna, rozhodnú sa pomstiť tým, že dajú dokopy trojčlenný baseballový tím a vyzvú najlepší oddiel štátnej juniorskej ligy. Najväčších fanúšikov síce získavajú medzi miestnymi skrachovanými existenciami, ale v komédii režiséra Dennise Dugana a producenta Adama Sandlera si užijú a divák určite tiež. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (202)

alpeew 

všetky recenzie používateľa

Pokud je baseball vaším oblíbeným sportem, možná si tento marný pokus o komedii ze sportovního prostředí aspoň trochu užijete, avšak jestliže ani zhola netušíte o co ve hře s pálkou a bílým balónkem kráčí, ani zaboha nepřijdete na to, proč byla tato veskrze nevtipná a fekální „komedie“ vůbec natočena. ()

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

To som len tak naslepo pozeral telku a začalo sa akurát toto. Najprv som myslel že to bude úplná chujovina a chystal som sa prepnúť na iný kanál, ale potom som zbadal Roba Schneidera a dal som tomu šancu. Schneidera síce veľké percento populácie nenávidí, ale ja som mal pre neho vždy tak nejak slabosť. No a bavil som sa aj teraz. Samozrejme že je to plné fekálneho humoru a už tradične si robí vtipy z postihnutých ľudí ( tu hlavne jačiaci agorafobik s hračkárskym mečom ). Prdenie do ksichtu, grcanie, prskanie, krútenie bradaviek, jedenie šušňov a podobné chuťovky. Celkovo riadne bláznive, uletené, dosť drsné a hlavne narvané vtipmi, ako napr. slopajúci chlap čo tvrdí že má 12 rokov a dokazuje to "rodným listom" na ktorom je jeho fotka a veľký zelenou pastelkou nakreslený nápis "mám 12 rokov" ( a rozhodca to uzná pretože je k nemu pribalená aj pekná bankovka ). Navyše hlášok ( riadne ostrých ) je tu plná riť. No - páčilo sa mi to. ()

Reklama

Falko 

všetky recenzie používateľa

Celkom som sa tesil na tuto sialenu komediu, ale bud som nemal na tento styl komedie naladu alebo to neviem vysvetlit, ale to dementne spravanie Jona Hedera a Davida Spadea mi nielenze nebolo smiesne, ale to vrtanie si v nose alebo plutie do tvare a este grcanie a neviem, ci som este na co som zabudol, mi skor kazilo naladu sa na ten film divat a to mam Jona Lovitza alebo Schneidera este celkom rad, tak ako aj komedie s Eddiem Murphym. Reziser Dennis Dugan ma za sebou komedie, ako TEN KLUK JE POSTRACH (1990), VELKY TATA (1999), POLICAJTI NA BATERKY (2003) alebo KDYZ SI CHUCK BRAL LARRYHO (2007). Na vsetkych filmoch som sa dobre pobavil, okrem tohto jedineho, kde som nasiel iba par humornych scen... 04.08.2008 ________ Rob Schneider - (Gus) +++ David Spade - (Richie) +++ Jon Heder - (Clark) +++ Jon Lovitz - (Mel) +++ Craig Kilborn - (Jerry) +++ James Earl Jones - (Hlas Dartha Vadera) +++ Dennis Dugan - (Coach Bellows) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Waddy Wachtel +++ ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Čo sú zač? Kukuričné deti?“ Robiť komédie o šikanovaní (jedna tu už bola, spomínate? VEĽKÝ POSTRACH s Rickom Moranisom a Tomom Arnoldom.) je asi taký "dobrý" nápad, ako o znásilnení. Našťastie, tento bláznivý kúsok z produkcie Adama Sandlera a v réžii Sandlerovho kamaráta Dennisa Dugana (VEĽKÝ TATO), je skôr o športových nemehlách, než školskej šikane. Hoci film nemá dobrý spád, zopár hrubozrnných vtipov by vás (snáď) rozosmiať mohlo (pri rozprávaní VEĽMI pľujúci chlapec). Potešia aj vtipné postavy (12-ročný Carlos, precitlivený agarofobik), drsné dialógy („Ukážem ti, aký som šéf.“ –„A čomu šéfuješ? Sračkám?“) a skupina brutálne výrazných komikov (Jon Lovitz, Rob Schneider, Jon Heder). Má to síce od všetkého niečo (od „šprťáckej“ série z 80. rokov cez ĽADOVO OSTRÝCH, VYBÍJANEJ, NAPOLEONA DYNAMITA, „Knight Ridera“ a „Číslo 5/7 žije“ až po „zrážanie schránok“ z PRI MNE STOJ! a sandlerovku ZA MREŽAMI), no na vulgárny oddych vhodné (ak vám za určitých okolností pripadá vtipné, keď niekto niekomu PORIADNE prdne do nosa). ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Je to celkem kravina, kde tradičně sex hraje obrovskou roli. NAštěstí tady ale ne takovou. Jde o slušnou sportovní komedii, která má ovšem silný morální podtext. A upřímně se mi to moc líbí. R. Schneider je tady fakt sympaťák, o jeho ženě nemluvě... Je to všechno hodně přehnané, ale takové by to mělo u satiry být. Jo, líbilo se mi to... Sice nejsem moc na ty typy přehrávajících komiků, ale mně se to líbilo... Dobrá postava A. Nolasca! ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (9)

  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama