Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre každého, do koho sa niekto niekedy "obúval" alebo s ním poriadne vypiekol sú tu praví hrdinovia! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder sa predstavujú v úlohách postarších chlapíkov, ktorí veľmi dobre vedia, aké to je, keď si niekto dovoľuje. Po tom, čo nachytali partiu zákerných detí zo susedstva, ako si dovoľujú na kamarátovho syna, rozhodnú sa pomstiť tým, že dajú dokopy trojčlenný baseballový tím a vyzvú najlepší oddiel štátnej juniorskej ligy. Najväčších fanúšikov síce získavajú medzi miestnymi skrachovanými existenciami, ale v komédii režiséra Dennise Dugana a producenta Adama Sandlera si užijú a divák určite tiež. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (202)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Duganovi "Zahřívači lavičky" ukážou Schneidera tentokrát v překvapivě neretardované poloze, což ovšem plně dokážou vynahradit jeho kolegové. Baseballový humor nápaditý, Amaury Nolasco jako dominikánský player se zálibou v tequille taky OK, ale to laciné prdění do obličejů, kroucení bradavek a vytahování spoďárů sráží film do sklepení lacinosti. Škoda, mohla to být jinak docela dobrá rodinná komedie s J.Lovitzem, filantropem loserů v Batmobilu. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Ja to nechápem, ale mňa strašne bavia komédie, kde hrá Rob Schneider. Síce je to žid, ale výborný komik. Veľmi ma to prekvapilo, pôvodne som vôbec nemal tucha o čo ide. Ale fakt som skvele bavil celú dobu. Komédia o tom ako sa z nikoho stane niekto. Klasika. Na jednej strane je to blbosť, ale taká u ktorej sa dá zasmiať. Doporučujem pre tých, čo majú radi srandu a nemajú nič moc na práci. Podľa mňa dosť slušná komédia, ktorá stojí zato, preto ju odporúčam všetkým, ktorí sa radi smejú a má dosť slušné obsadenie. Všetky filmy, v ktorých si zahrá Rob Schneider sú dobré, je to zase niečo iné ako klasické komédie, tento herec veľmi pobaví. Pre mňa bola táto komédia veľmi príjemným prekvapením, pri ktorej som sa naozaj dobre zasmial. Film patrí rozhodne medzi tie jednoduché, takže nejaké intelektuálne vyžitie tu nemá cenu hľadať, ale ako odpočinkový film je to skvelé. ()

Reklama

robo7773 

všetky recenzie používateľa

*** (65 bodov zo 100) Klasická americká komedia na sobotnajsie predpoludnie! Ako je to zvykom v takýchto filmoch, tak nejaky typkovia, cize mimo spolocnosti, ze outsideri sa stanu hrdinami. Samozrejme nesmie chybat americký happy end, nic nove len trochu iny obal ale jadro cele fimu je zname uz z tisicky predchadzajucich podobnych filmov. ()

Driscoll 

všetky recenzie používateľa

58 % --- [DVD] --- Jedinečně oddychová záležitost na jedno použití (se všemi klady i zápory co k tomu patří). Možná je to i tím, že jsem film sledoval pozdě v noci, mírně ovíněn a unaven sledováním Špatné výchovy, ale docela jsem se u (J)elit ze střídačky pobavil. ()

Grondal 

všetky recenzie používateľa

Toto je presne štýl komédii ktoré nemám rád. Je až s podivom, že do tejto škatuľky filmov, čo sa vyznačujú humorom z rozmedzia primitívny až fekálny patrí snáď väčšina filmov z filmografie Roba Schneidera. Áno, už podľa tohto som mohol vedieť do čoho idem ale napriek tomu ma to neodradilo - čo už keď mám takú slabosť na pridávanie si takýchto volovín do zbierky. Ale aby som len nenadával, treba uznať že zopár krát som sa aj zasmial, a tento film u mňa nevyvolával záchvaty trápnosti ako iné podobne "humorné" diela. Objektívne by som sa mohol prikloniť aj k 2*, ale to ako je tu prezentované, že to byť "geek" je jedna z vlastností retardov ma fakt vytočilo, a tak nemôžem hodnotiť inak ako hodnotím. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (9)

Reklama

Reklama