Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Před deseti lety zavraždila skupina krvežíznivých mužů rodinu malé holčičky. Vivian se podařilo utéct do lesa a proměnit se tak, že jí lovci nebudou schopni nikdy najít. Stal se z ní vlk. Po těch letech je stále na útěku. Žije v relativně bezpečném Bukurešti. Kde přes den prodává v obchodě s čokoládou a noci tráví ve společnosti svých bližních – vlkodlaků. Jednoho večera se jí připlete do cesty Aiden, který se snaží zkoumat bukurešťské podsvětí. Oba se do sebe zamilují, ale v cestě jim stojí nejen Vivianiny zvířecí pudy, ale i Gabriel (Olivier Martinez), vůdce smečky vlkodlaků. Gabriel si vybral Vivian jako svou další nevěstu a Aiden se má stát další obětí vlkodlaků. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (171)

Viktooorka 

všetky recenzie používateľa

Že to tomu Dancymu strašně slušelo :o) Ale teď vážně, i když jsem na to koukala kvůli němu a slintala jsem, když se usmál, líbilo by se mi to i tak. Romantika vs. Vlkodlaci :o) Vlkadlaci, kteří nejsou počítačově zmršeni, ale „hrají“ je vlci, nebo předpokládám, že nádherní českoslovenští vlčáci (http://arqeva.tym.cz/wp-content/uploads/2008/11/valkyra_z_molu_es_brno2008.jpg )Takže nádherný herec a nádherní psi, překonají slabší scénář, kdy se dějová linie raději zabývá lovestory než příběhem o vlkodlacích samotných. Na jednu stranu škoda, ale na druhou stranu jsem si mohla představovat, že ta vlčí dívka jsem já :o) ()

Prochy38 

všetky recenzie používateľa

Film má tak slabý scénář, že by se měl pohybovat od odpadu! do 1*. Hodně tomu ubírá hlavní postava, kterou kdyby hrála J. L. Hewitt, bylo by aspoň na co koukat. A. Bruckner krásně běhá, ale jinak slabota. O. Martinez to táhne aspoň trochu na herecké úrovni průměrného filmu. Jak zde píše Viktooorka, velké plus filmu je práce se živými zvířaty. Vlky, častěji ale spíše právě s československými ovčáky. Fajn atmosféra, škoda, že se více nevrtalo v historii a příběhu rodu.... ()

Reklama

tom88 

všetky recenzie používateľa

Podpriemerný vlkodlačí hororík, ktorý vlastne nie je ani hororom. Podpriemerné je takmer všetko od deju, hercov, trikov, réžie, nápadov až po premeny na vlkov. Bola to jedná veľká nuda s pár lepšími miestami, ktoré aj tak potešia iba minimálne. Čakal som a čakal kým sa to rozbehne, no rozbeh nezačal. Film si už zrejme nikdy nepozriem, bo by to bolo väčšie utrpenie ako na prvý krát. 35% ()

Deftie 

všetky recenzie používateľa

Po celkom slušnom úvode som mala pocit, že sa mi dostane filmu, ktorý ukáže hon na vlkodlaky. Ukáže, že človek je najväčší predátor, aj keď jednoznačne nie najsilnejší. Jednoducho ukáže krutosť, s akou sa človek vyrovnáva so svojimi konkurentmi v rebríčku evolúcie. Už po pár minútach prišlo vytriezvenie. Krv ako čokoláda si ani nezaslúži nálepku horor, pretože nielen, že to nemá žiadnu atmosféru, nielen, že sa človek nebojí, ale dokonca som mala pocit, že sa o to ani nikto nesnaží. To, aké bolo groteskné, keď sa hlavní hrdinovia menili vo vlkov, ani nespomínam. Ja mám totiž vždy najradšej príbeh a spracovanie si vo veľkej miere nevšímam (až keď podpriemernosť bije do očí ako kôl). Tento príbeh mi pripadal ako za korunu nožík (pardon, za 3 centy), zbúchaný za deň, vezúci sa na novej vlne posadnutosti nadprirodzenými vecami. Samozrejme, vzhľadom na cieľovú kategóriu divákov (diváčok), sme neboli ukrátení o sladké božteky, no najmä šokujúce odhalenie, že kto je kto a následné ťažké rozhodovanie, či úpenlivý plač (alebo o totálne nesympatickú ústrednú dvojicu). Analógia s Twilightom je jasná, (ale myslím si, že keby sme sa snažili o trošku viac, našli by sme tucty filmov, ktorých príbeh je ako cez kopirák) len namiesto Edwarda tu máme vlkodlačicu Vivien. Trošku mi dvíhal náladu Gabriel, ale aj dôvod je zrejmý. Olivierovi sa jednoducho odolať nedá. Na koniec, rozmýšľam, komu film odporučiť. Fanúšikom hororov určite nie, fanúšikom romantických filmov tiež nie, myslím, že tí až tak nemajú radi tématiku vlkodlakov. Napadá ma jediná skupinka. Teen dievčatá, fičiace na Twilighte. Ale aj tu prichádzame na problém, ktorým je, že takto zaslepení diváci si tú svoju prvotinu väčšinou bránia zubami nechtami a keď sa objaví niečo podobné, skritizujú to až pod čiernu, krvou nasiatu zem. ()

Dannysek4U 

všetky recenzie používateľa

Snaha zobrazit vlkodlaky jako upiry? Boha, proc? Co tim chtel kdo ziskat? A proc zvolil tak ubohej dej a ubohou formu? Jasne, hlavni rostenka je kus a rozkosne se mraci, ale zbytek? Boha, co to bylo? Jako ze tajemno a mystika? Underworld byl aspoň akční, ale tohle prázdno? Pejsek a kocicky tocili bijak? A co to neustaly zadelany poskakovani? Moc otazek naraz, prilis malo duvodu to videt... P.S. - ale jednu vec musim vychvalit - to gesto poroby pred hlavnim vlkem, ta poklona a odhaleni sije, to se mi moc libilo ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Bukurešti. (Terva)
  • Snímek byl volně natočen na motivy stejnojmenného románu Annette Curtis Klauseové. (Terva)

Reklama

Reklama