Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V živote Sarah (Jennifer Aniston) vládne poriadny chaos. Svojmu priateľovi sľúbila, že si ho vezme, ale teraz v nej toto závažné rozhodnutie vzbudzuje strach. Taktiež jej kariéra v denníku The New York Times je veľmi neistá. A aby toho nebolo málo, jej sestra Annie sa má onedlho vydávať a Sarah musí preto vycestovať do Kalifornie na jej svadbu, čo však znamená, že bude nejaký čas tráviť s rodinou. Jediná vec, vďaka ktorej sa dá toto rodinné stretnutie prežiť, je prítomnosť jej čipernej babičky Katharine, ktorá sa v nestráženej chvíli preriekne, že matka Sarah pred tridsiatimi rokmi, tesne pred svadbou podľahla šarmu tajomného mladého muža a podľa tejto zaručenej správy bol vtedy natočený úspešný film. Sarah verí, že tento dávny príbeh môže byť kľúčom k jej pravej identite, a preto so svojím priateľom odletí do New Yorku, aby tam vyhľadala maminho niekdajšieho spolužiaka, Beau Burroughsa (Kevin Costner), ktorý je v súčasnosti slávnym internetovým multimilionárom. Tento muž s pravdepodobnosťou rovnajúcou sa istote nie je jej pravým otcom, ale niekým, do koho by sa bez problémov zamilovala aj ona. Toto podivné stretnutie ju dovedie späť k tomu, čo síce najlepšie pozná, ale čomu zároveň úplne nerozumie – k svojej rodine. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (217)

Jordan 

všetky recenzie používateľa

už som to viackrát spomínal - romantické komédie nie sú moja šálka kávy (ani čaju), nie je to môj parket, nie som v nich ako doma, nie sú u mňa ani varené ani pečené ani smažené a vôbec ich nevyhľadávam . . . no keď si z dlhej chvíle a totálnej nudy pustím film označený ako romantická komédia, idem do toho s tým, že sa musím zmieriť s pár "pravidlami" hry - všetko sa na dobre obráti, dočkáme sa (minimálne jednej) svadby, všetci budú celý čas ako zo škatuľky a ak niečo zavŕzga, ono sa to hneď rýchlo opraví. Každopádne na Jennifer sa dá pozerať, je to predsa len kus peknej ženskej, dokonca som sa pristihol, že sa na pár hláškach a replikách, ktoré boli mienené ako vtipné, naozaj smejem. Inu . . . účel (preklínam to slovo) tento film splní na skoro 100% - lenže ten účel samotný nie je nič pre mňa. Nech sa akokoľvek snímky podobného razenia snažia, nad tri hviezdičky si to nevydupú. Môžu si ich ale celkom schopne zaslúžiť a obhájiť. Možno len vďaka peknej Aniston, spomínaným zopár vtipným hláškam a snahe pristúpiť k miliónkrát otrepanému a videnému "romantičnu" aspoň trochu originálne - skrz "Absolventa", si tento film u mňa tieto tri hviezdičky celkom obhajuje. Pri romantických filmoch hold stačí ignorovať niektoré fakty . . . a konce. ()

Defaultovna 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že Jennifer Aniston absolútne nemusím a Mark Ruffalo mi k takýmto typom postáv jednoducho nesedí. Napriek tomu tento kúsok vôbec nebol takou pohromou, akú som očakávala, naopak, dokonca sa vyskytlo aj vcelku dosť vtipných momentov. V rámci žánru "tradičná hollywoodska lepkavá romantická komédia" jednoznačný nadpriemer. Samozrejme, že na moje hodnotenie má vplyv aj "oživenie" môjho obľúbeného Absolventa. Napokon už len dodám že tohto roku som sa dočkala dvoch nezvyčajných filmových zážitkov: Anthony Hopkins, hrajúci černocha (Ľudská škvrna) a Kevin Costner, stvárňujúci Dustina Hoffmana! :-) ()

Reklama

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Nesnesitelně uřvaný film, postavy na zabití a zápletka, co vede neomylně do háje. Costner by udělal líp, kdyby šel zase trsat a s vlky výt, než aby klátil tři generace kuru domácího, MacLaine vyvrací fakta o moudrém stáří a důstojném stárnutí, a kdyby žínka Jen a vybetonovanej mozek Mark zůstali posledním párem na planetě, Zemi by nejspíš brzy ovládli znovu dinosauři. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě poutavý snímek, který mě udržel z obrazovky i přesto, že jsem se předtím chystal ulehnout. Hrdinčina rozpolcenost spolu s neúnavným pátráním po svém původu mě zkrátka bavila. Herecké výkony byly opravdu skvělé - emoce čišily z výrazů aktérů tak skvěle, že jsem jim to absolutně sežral. Nemůžu si stěžovat, z nahodilého koukání se stalo příjemné překvapení. ()

01Zuzana10 

všetky recenzie používateľa

fajn napad, nedotiahnute. vystizne napisane v komente od Shushika. keby poradne premysleli ideu a nespravili z toho film ako kazdy iny... keby sa na dane ulohy krom Anistonky a Costnera hodili i dalsi.. zial, nevidela som 2. Mrs. Robinson, to mi bolo luto.. mohli vybrat niekoho ineho do roly pravnika... moc priemerne. pozitivum: vsimla som si, aka je Jennifer nadherna, konecne na mna Kevin zaposobil a tak...keby som tento film nevidela, nic by sa nedialo. Keby som nevidela Absolventa, prisla by som o ohromny zazitok. Neda sa porovnavat. Spolocne maju len ,,nadvaznost" zapletky. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (5)

  • Původně se ve filmu měli objevit Dustin Hoffman a Anne Bancroft jako Beau Burroughs a Katherine Richelieu. Bohužel však Bancroft umřela a Hoffman se upsal jiným projektům. (don corleone)

Súvisiace novinky

Tentokrát bez koně Kevine!

Tentokrát bez koně Kevine!

12.02.2005

Kevin Costner přesedlá ze hřbetu westernu na hřbet komediální. Konkrétně půjde o film RUMOR HAS IT zkušeného režiséra Roba Reinera (Misery). Kevin spolu s další hollywoodskou star Jennifer Aniston… (viac)

Reklama

Reklama