Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři dospělí sourozenci se scházejí na akci věnované oslavě umělecké práce jejich otce. Řeší zde své problematické vztahy s ním i mezi sebou navzájem. (Netflix)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (68)

haluska11 

všetky recenzie používateľa

slušná konverzačka s majestátně realistickými dialogy. ty stojí především na neustálém usekávání vět - ať už kamerou anebo skákáním do řeči. snímek proto může působit trochu roztříštěně a zasloužil by trochu adderallu. herecké výkony překvapí: vše ostatní je ale velmi standardní a neurazí, ale ani nijak extra nepotěší. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Humorne smutná konverzačka o tom, čo sme a kým sme chceli byť, ak by na nás rodičia neustále nekašlali. O rodičoch, ktorým z času na čas deti vrchstnú do tváre ich vlastné traumy. Presvedčené o tom, že jedinou príčinou ich zlyhaní (citových, kariérnych, vzťahových aj psychických) sú práve oni. Tí, čo sa mali o nich postarať a riadne ich vychovať. Všetko podané veľmi otvorene a predsa s humorom a paradoxne, aj s láskavo jemným nadhľadom. Poznámky: Scéna "rodinnej večere" s nedovarenou rybou a mušľami je spoľahlivo diétne fungujúcu scénou. Dávno som v rodinnej dráme nevidel taký blivajz na tanieri. Slovný pretlak vhodne odľahčujú umelecké presahy pohľadmi na rozličné sochy, obrazy. V tomto smere sú však najskvostnejšie art porno psychologické krátké filmy nadanej mladučkej režisérky, vnučky sochára. Tieto tvorivé diela sú zárukou držania rodovej umeleckej línie. ()

Reklama

Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Na plnou palbu to na můj vkus začalo být hlavně ke konci až moc chtěné. Jinak jsem si ale chrochtal blahem, ať už šlo o neustálé vrstvení dialogů, kdy spolu postavy sice mluví, ale každá o něčem jiném, případně u emocionálních výbuchů (Stillerův záchvat vzteku ve chvíli, kdy se otec snaží odjet autem, zlatý!). Noah Baumbach mi do téhle chvíle unikat, což je chyba, kterou hodlám v nejbližší době napravit. Už dlouho jsem neviděl tak dobrou "allenovku" (což platí i na Allena). ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Herecký koncert tria Sandler, Stiller a Hoffman. Baumbach natočil ukecaný film, v ktorom je ale akýsi vnútorný smútok a vysporiadanie sa s nedokonalosťou. Citlivo podané. Miestami príjemne úsmevné a celé sa to nesie v duchu ranných filmov Woody Allena ale s tým, že toto má modernejší háv. Stále je to ale intelektuálna zábava. Veľké plus sa Grace Van Patten. Jej filmové veľdiela ma rozosmiali. Newmanová hudba tradične dobrá. Dostávala sa mi systematicky pod kožu. Jeden z tých malých veľkých filmov, ktoré majú tendeciu byť skutočnými ale zároveň bizarnými. Držím všetkým Meyerowitzom palce do budúcna. Nech sú šťastní. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Neskutocne ukecana drama o clenoch jednej rodiny, ktory si po rokoch hladaju k sebe cestu. Bohuzial dialogy mi absolutne nesadli. Nonstop sa tam kecalo a mne to pripadalo uplne o nicom a postavy mi vdaka tomu zacali postupne liezt na nervy. Mrzi ma to hlavne kvôli skveleu hereckemu obsadeniu a vsetci sa aj snazia. Sandler predvadza celkom civilny vykon, cim dokazuje, ze by bol pouzitelny aj v serioznych filmoch. Na rozdiel od svojich predoslych dram tentoraz hra normalne a nesnazi sa tvarit iba smutne. Hoffman ma neskutocnu charizmu aj ked lezi v posteli a zvysok je tiez v pohode. Len tie dielogy a celkove prevedenie mi pripadalo strasne otravne. Cely cas som si prial, aby to reziroval Woody Allen, ktory by filmu dodal poriadnu davku humoru. Film mi nesadol. Snad budete mat väcsie stastie ako ja. 5/10. ()

Galéria (89)

Súvisiace novinky

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

George Clooney spojí síly s Adamem Sandlerem

15.12.2023

Čeká nás dosud nevídané spojení. Oblíbení herci George Clooney a Adam Sandler se vůbec poprvé společně objeví na velkém plátně díky novému filmu vznikajícímu pod hlavičkou streamovací služby Netflix.… (viac)

Reklama

Reklama