Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tadek je policista, který hledá podobnosti mezi vraždou policisty a kriminálním příběhem v knize spisovatele Krystova Kozlowa. Když se Tadek pouští do vyšetřování a jde po stopách Kozlowa a jeho záhadné přítelkyně pracující v sex klubu, narůstá jeho posedlost rozluštit příběh lží, sexu, korupce a podsvětí. Následně objevuje hrozivou pravdu. (Filmbox)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (57)

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Ponurý film o sadomasu, kde má hlavní roli člověk co mluví zadkem a má rozdvojenou osobnost. Řeč je Jimu Carrym. Film nemá nijak propracovaný příběh ale je to jen 90 minutek a docela to uteklo i když to bylo opravdu ponuré ale zvláštně natočené a tím myslím zajímavě. Odehrává se to v Polsku ale všichni mluví anglicky a vlastně kromě hlavních třech známých herců nic jiného nečekejte. Marton Csokas si to asi užíval nebo mi to aspoň tak připadalo. Trochu zamotané to bylo a jsou zde scény kde Carry fakt válí. Konec je docela zajímavý. 70% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Vytvoriť dostatočne podivnú atmosféru s "dokonalým" interiérom či exteriérom, ešte neznamená, že tvorcovia zmákli to najdôležitejšie. Skutočne nerozumiem tomu, čo sa musí odohrávať v hlave "veľ-herca", ktorý príjme rolu v takomto "polsko-usáckom paskvili". Po scenáristickej či režisérskej stránke, je tento film jeden neskutočný, primitívny bordel, plný idiotského správania, bez štipky reálnych prejavov, a to ma skrátka ako diváka "uráža" .. ()

Reklama

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

film,který se snaží kombinovat severskou detektivku a True Detective,aby zároveň vypadal jako kdyby utekl z roku 1987.To šmrncnutí socíkem a deprese by samo o sobě nevadilo,ale pak by postavy nesměli pronášet toporné dialogy a děj by musel mít spád,což se neděje.I přes skromnou stopáž se vše strašně vleče a True crimes nedokáže naplno vtáhnout...40% ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Snímka po rokoch ukazuje Jima Carreyho vo vážnej úlohe. V pochmúrnej detektívke si zahral vyšetrovateľa. Spomínam na Carreyho vážnu rolu v snímke Číslo 23 v temnom thrilleri, kde bol perfektný, rovnako ako celý film. Od toho som čakal asi rovnakú jazdu, no nebolo to to pravé orechové. Tu je to ešte viac pochmúrne a depresívnejšie. O Carreyho kvalitách sa nemusíme baviť. Tú jeho depresiu preniesol aj na mňa. V snímke sa jediný krát neusmeje. Dočkáme sa nechutnej šukačky, ktorá mi Carreyho pripomenula zase v snímke I love you Phillip Morris. Filmu pomáha "socialistické" prostredie Poľska, kde sa film natáčal. Krimi je to perfektné, ale sú tam pomedzi to nudné scény, je to zdĺhavé a preto len priemer. Ale koniec prekvapil a šokoval. ()

figliar 

všetky recenzie používateľa

Jim Carrey v dosť nezvyčajnej úlohe, ale poradil si s ňou pomerne dobre. Poľské prostredie pôsobí neskutočne depresívne, čo sa práve k tejto kriminálke výborne hodí. Výber nie príliš známych, ale aj tak svetových hercov bol dobrý, ich výkony boli adekvátne k štýlu, akým je film natočený, je teda veľká škoda, že zápletka bola nie príliš dobre premyslená. Ale tak s rozpočtom 3,8 milióna € sa v súčasnosti dá iba ťažko natočiť lepší film. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve městě Krakov v Polsku. Točilo se od 3. listopadu do 16. prosince 2015. (MeanWhile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené