Reklama

Reklama

Hovor so mnou!

  • Česko Mluv se mnou (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina kamarátov narazí na záhadnú mumifikovanú ruku, o ktorej zistia, že ich dokáže dočasne spojiť so svetom duchov, ak sa ruky chytia a vyslovia: „Hovor so mnou!“. Nebezpečná hračka sa stáva hlavnou atrakciou večierkov a vzbudzuje čoraz väčší záujem na sociálnych médiách. Pri jednom zo seáns sa však svety spoja príliš nadlho, čím prebudí a vypustí hrozivé nadprirodzené sily. (Vertigo Distribution)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (287)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pokiaľ vidím (triezvych, opitých, nahúlených...) teenagerov točiť na mobily kadejakú hovadinu, nech je to aj vyvolávanie duchov týmto zaujímavým spôsobom, dostávam automaticky osýpky a bohužiaľ sa stalo, že som sa vďaka prítomným postavám na párty-seanse už do deja poriadne nedostal. Uznávam kvality filmu a snahu tvorcov niečo povedať a neponúknuť iba prvoplánové šoky, ale osobne mi, čisto subjektívne, chýbala hutná atmosféra a ani kengury to nezachránili. Možno ak by tu bola aj koala. Teraz už snáď niekto nakrúti aj horor založený na hraní hry Človeče, nehnevaj sa. Určite ju budú hrať za stolom na párty opití teenageri. ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

Špiritistická hra, ktorá v podstate prepisuje ouiju, predsa len prináša novú kvalitu. Historia ruky nie je dostatočne vysvetlená, len tak tínedžersky skratkovito odbavená v jednej  odpovedi na otázku.  Napokon je dobre, že zostáva záhadou. Vo filme sa ukazuje ako sa môže bezstarostnosť a ľahkovážne naháňanie lajkov vypomstiť.  Od nevinnej zábavy sa postupne dostávame k niečomu naozaj hrôzostrašnému. Napätie, scény zjavovania duchov sú fakt elektrizujúce, osobne som sa nenudil ani chvíľu. Hrdinovia sa zamovávajú, stále viac zacyklujú, snažia sa to rázne ukončiť, ale už sa z toho nedostanú. Nie je to ten typ hororu, v ktorom nakoniec dobro zvíťazí a zlo ešte na záver výstražne vycerí zúbky. Koniec nie je vo filme žiadny, uzatvára sa iba kruh, čo je veľmi bezútešné. ()

Reklama

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa

'Děti, neberte drogy: ve filmu'.... horrorová satira TALK TO ME je skvělou variací na báchorku o Opičí pracce, a zároveň ukrutně děsivým a neskutečně upřímným vhledem do generace Z, jejich každodenních závislostí [socky, chlast a chlebíčky], strachů a obav. TALK TO ME tak působí jako jeden velkej paranoidní DMT bad-trip alá Climax, akorát s echt úzkostlivou duchařskou písničkou uvnitř alá Šestý smysl na koksu, která šponuje napětí do takových extrémů, že diváka vystřelí ze sedačky v ten nejmíň očekávatelný moment. To vše a nejen to na pomezí "pouhých" 90 minut. Víc takových žánrovek! 9 malých černoušků z 10 .... #A24RULES ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Rok 2022 osviežil hororové režisérske stoličky o nové, talentované mená. Zach Cregger (Barbar) a práve Danny + Michael Philippou (beriem do úvahy premiéru na austrálskom festivale). Mluv se mnou sa u mňa zaraďuje medzi TOP 10 hororov za posledných 5 rokov. Nenájdete tu prvoplánové lakačky. Všetko je postavené na uveriteľných vzťahoch, dialógoch a výborne vybudovanej atmosfére. Okrem toho všetkého dostanete, na tento žáner, veľmi dobre vypointované udalosti, motivácie a predovšetkým presvedčivých hercov. Tak isto treba oceniť vizuálnu stránku, ktorá ukazuje, že ak nechýba talent a kreativita, tak netreba veľké prachy. Za mínus považujem malé rozkrytie princípov, pravidiel záhrobného sveta. Taký ten malý veľký film, akým bolo kedysi Neutečeš (2014) a aktuálne môj film roku 2023 (ČSFD ho eviduje podľa kino premiéry ako 2023). ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

Ohyzdný tranzistor se nebojí udělat to na večírcích ostatním rukou. Originální, neotřelé, slušně brutální, hlavopatoidní, se spoustou děsivě nesympatických austratlam a zcela bez obvyklých bezradných myslomrdů. Do zatuchlé, sterilní, klišovité šedi pomalu a v kýčovitých bolestech chcípajícího žánru konečně zase jednou svěží závan z čerstvě exhumovaného hrobu. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (10)

  • Existuje režisérská verze (Director's cut), která je o 20 minut delší. (Kailo)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Čeká nás várka hororových pokračování

Čeká nás várka hororových pokračování

02.11.2023

Jak nám letos ukázalo třeba australské Mluv se mnou, americké Smrtelné zlo: Probuzení nebo v současnosti v kinech i na streamu čerstvě úřadující snímek Pět nocí u Freddyho, hororovým filmům s nízkým… (viac)

Reklama

Reklama