Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Naivný mladý vojak sa vráti domov na dovolenku a predstaví svojej rodine ako svoju manželku výrazne staršiu ženu. Jeho matka neschvaľuje tento vzťah a núti ho k rozvodu, ale on je zaslepený láskou. Napokon sa manželstvo rozpadne, ale skôr ako sa uskutoční rozvod, sa mladý muž stane obeťou brutálnej vraždy. Jeho matka, presvedčená o vine jeho manželky, sa rozhodne dostať ju pred súd. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

John80 

všetky recenzie používateľa

Film podľa skutočnej udalosti, kde mladý chlapec si vezme staršiu ženu, ktorá si užíva s inými chlapmi až dôjde ku tragickej udalosti 3* ()

filipP321 

všetky recenzie používateľa

Ja mám originál VHS a film má dĺžku 105 minút aj zo záverečnými titulkami, ktoré trvajú približne 1 minutu ... Celkom solídna kriminálna dráma. Natočené na základe skutočnej udalosti. Za mňa *** ()

hanazu 

všetky recenzie používateľa

K opravení obsahu, film má 240 min. Matka Mary vztah svého syna neschvalovala, nejen protože mu bylo 18 a jí 24, ale zejména děva byla volnějších mravů. A celý film je o tom, že po vraždě syna chce Mary získat jeho malou dceru do péče a dokázat, že jeho manželka v tom měla zmalovaný drápky. ()

Reklama

Reklama