Reklama

Reklama

Když se všechno po*ere: Woodstock 99

(seriál)
  • USA Trainwreck: Woodstock '99 (viac)
Trailer
USA, 2022, 2 h 23 min (Minutáž: 45–52 min)

Réžia:

Jamie Crawford

Hudba:

Jon Opstad

Hrajú:

Jonathan Davis, Gavin Rossdale, Fatboy Slim, Jewel Kilcher, James Brown (a.z.), Sheryl Crow (a.z.), Dexter Holland (a.z.), Bill Clinton (a.z.) (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Festival ve Woodstocku v roce 1969 sliboval mír a hudbu. Jeho obnovená verze po třiceti letech se ale nesla ve znamení nepokojů a brutality. Proč se to celé tak zvrtlo? (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (106)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Rok po úbohom počine od HBO sa témy notorického Woodstocku '99 zhostil adept na vytvorenie ešte väčšej kktiny – Netflix – a ja s údivom a úžasom musím uznať, že horšie nedopadol. Samozrejme, nevyhol sa kritickému pohľadu dnešnej optiky, netlačil však na pílu, predmetné ňou riešil len pár minút a, našťastie, drvivá väčšina z trojhodinovej stopáže sa venovala hudbe a samotnému festivalu z pohľadu logistickej katastrofy než častovaním ho ako sociálny a kultúrny armageddon, s výnimkou záverečného chaosu a anarchie opíc. Cením tiež pozvaných hostí, kde sa majorita z nich netvárila, že tak isto ako teraz uvažovala aj pred 23 rokmi. A na margo všetkého udiateho stačia len tri slová – čo kto čakal? ♪♫ (3.8.2022) (10.2.2024) ()

Warhorr 

všetky recenzie používateľa

Lidská zoo ? Planeta opic ? Válečná zóna ? ( '' To jsme někde v Bosně ne ? '' ) Říkejte tomu jak chcete. Je to PEKLO ! KUREVSKÝ ZASRANÝ A VELKÝ PEKLO ! Příběh očima samotných účastníků, pořadatelů, securiťáků, záchranářů ale i vystupujících, kteří to tenkrát zažili na vlastní kůži a mohou nám dnes povyprávět, jak se tahle šílená akce odehrála. Od backstage ke kotli, až po toitoiky. Tři dny totálního marastu, bordelu, špíny, smradu, bahna, kontaminované vody, drog, chlastu, nahoty ( bohužel tedy i znásilnění ), ale hlavně hudby. Třetí díl - třetí den = Třetí světová ! Jojo, když se snažíš udělat z festivalu takového rozměru hlavně business, pak počítej s následky. A že teda byly. Chvílema jsem nevěřil vlastním očím. Až se divím, že nikdo za ten víkend neumřel. Moralistický kecy jsou mi u řitě. Drogy jsem nikdy nebral, pít skoro nepiju, ale tohle bych chtěl sakra zažít !!! Jak vlastně na konci přiznává i pár zúčastněných, nejlepší zážitek v životě, na který nikdy nezapomenou. ()

Reklama

mm13 

všetky recenzie používateľa

Ako zaznelo: Perfect (shit) Storm. Že najdokonalejšia búrka! Akurát (som spomenul už minule) sa mi prejedá ten "netflixovský", na poli dokumentov najjednoduchší možný formát - svedectvá, spomienky, subjektívne súdy, ale žiadne sprievodné slovo, žiaden ponor do širšieho kontextu, príčin vedúcich k danému momentu, nehovoriac o priamej konfrontácii dvoch táborov... Tentokrát im ale z toho, napriek vymenovanému, vyšiel vcelku postačujúci, aj keď zďaleka nie úplný obrázok... a hlavne (prečo tentokrát aj štvrtá *) - dal som to na jeden jediný záťah! (a čo som včera v noci ešte stihol nazrieť nazrel do Woodstock 99: Peace, Love, and Rage, tak tam to je, tam to celé, komplexné a spätne až do očí bijúce, tam TO je hneď od úvodu!) ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Prakticky "LIVE" prehliadka dementnej (nie len) mládeže a "inteligentných" usporiadateľov na festivale bez dohľadu, ktorý ani nemohol inak dopadnúť. Liberáli a zvrátení zástancovia dúhových pochodov by zrejme dostali orgazmus, no presne takto dopadne ten Váš svet bez pravidiel. Každý druhý v zábere na facku. Samotná "párty" je stará cez 20 rokov! Už vtedy bolo vidieť, akou hanbou je mládež bez morálnych hodnôt. Zaujímalo by ma, či je niekto vnútorne presvedčený, že by bola tá dnešná, bez "Big Brother-a" s obuškami za chrbtom, pri ďaleko väčších možnostiach neviazanej zábavy ako vtedy, čo i len o štipku lepšia, pričom zhadzovať všetko na davovú psychózu, je komplet mimo realitu. Rovnakú udalosť, spracovanú od HBO vidieť nemusím. Stačí mi totiž tento grc, ktorý však z celkového hľadiska, ako priblíženie niečoho, čo je absolútnym odrazom ľudskej inteligencie, hodnotím pozitívne. ()

666Carnage 

všetky recenzie používateľa

Když hráli Korn a Limp Bizkit a já viděl co dělal dav měl jsem husinu. Když jsem viděl jak se chovají lidi, když je zavřete do 13 km dlouhé ohrady a jste chamtivý měl jsem husinu. Když jsem viděl pořadatele, jak jsou v klidu a nevidí přes balík peněz měl jsem husinu. Tohle mohla být luxusní akce bohužel se do ohně přiléval tak dlouho benzín, až to bouchlo. 80% ()

Galéria (43)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama