Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Molly Gunnová (Brittany Murphyová) je rozmaznaná dcéra rockovej legendy a v podstate jej nič nechýba. Keď jej však ukradnú dedičstvo, musí Molly urobiť niečo, čo ešte nikdy nerobila – začať pracovať. Stane sa opatrovateľkou osemročnej Lorraine „Ray“ Schleineovej (Dakota Fanningová), na ktorú jej matka Roma (Heather Locklearová), prácou a kariérou vyťažená hudobná producentka, nemá čas a opatrovateľky si u nich podávajú kľučky. Molly a Ray sú absolútnymi opakmi, ale jedno ich predsa len spája – sú bolestne osamelé. Keď sa pokúsia nájsť k sebe cestu, zistia, že pri tom objavili skutočné priateľstvo. Molly sa učí byť dospelou a Ray zase objavuje, aké je to byť dieťaťom... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (103)

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Všechny boháčský dcerušky jsou milý a všechny osmiletý holky jsou nadměrně inteligentní (a všichni jsou na zabití!). Předvídatelná, místy hodně připitomělá komedie z nesympatického prostředí a s nesympatickými lidmi. Film vhodný tak akorát na sledování jedním okem při čištění a krájení hub na sušení. Průměrná až podprůměrná komedie, která nepřináší nic novýho ani hezkýho. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $20miliónovTržby USA $37,182,494Tržby Celosvetovo $44,617,342║ Najprv som rátal len z nejakou ďalšou umelinou a tak som to ani nejak nechcel pozerať, no a škoda lebo som to tým pádom nezačal pozerať od začiatku, a tak ma to postupne celkom začalo baviť, kvôli pojašenej Brittany Murphy a moc vážnej Dakote Fanning, dej už moc okukaný ale tie dve to držia na nejakej znesiteľnej úrovni, zatiaľ to beriem ako príjemný priemer, uvidím keď sa k tomu dostanem ešte raz. Pri konci to prinesie aj emócie. /65%/ ()

Reklama

Handle 

všetky recenzie používateľa

Brittany Murphy opravdu měla komediální talent i když je škoda, že tento film někdy padal do úrovně filmů s H. Duff, každopádně měl i dobrá místa. Nejvíc se mi však líbila Dakota Fanning. Film mi připomínal Holku na hlídání z roku 2007 a musím říci, že ta se mi líbila více. Každopádně bych řekl, že se jedná o slušnou tříhvězdičkovou podívanou. ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Musim zkouknout par filmu s krasnou Brittany, to je muj soucasnej ukol. :-) Jako dalsi jsem teda zvolil tenhle. Je to spis holcici podivana, na komedii to neni dost vtipny, takze bych to definoval spis jako usmevnou naivni romantickou zalezitost, ktera se hodne blizi k televizni podivane. Zachranuje to Brittany a Dakota. A Heather. :-) 2+ ()

vesper001 

všetky recenzie používateľa

Okatá Dakota je milá a herecky opět o několik námořních mil přesahuje tlupy filmových dětí. Diblík Brittanik je obtížně snesitelný pro každého, komu už není devět, a díky její zkázonosné afektovanosti příběhu proudem teče do bot. Byla jsem zvědavá hlavně na Jesse Spencera, ale musela jsem zklamaně připustit, že i pro skalní fandy Dr. House je to ztráta moře času. Chase v mladší verzi je jen dalším z armády libových hošíků, jakých jsou v rámci žánru záplavy. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (6)

  • Dakotě Fanning nedělalo problém tančit před velkým publikem. Baletu se totiž věnuje ve svém soukromí již od malička. (zajda404)

Reklama

Reklama