Reklama

Reklama

Chicagský úradník John Clark (Richard Gere) má takmer perfektný život: miluje svoju ženu, vybudoval si úspešnú kariéru a vychoval dve skvelé deti. Ale predsa... Pracovné dni bežia v rovnakej rutine a rodina je väčšinou priveľmi zaneprázdnená, aby trávila čas spoločne. Zmeniť to nie je ľahké. V jeden večer John urobí prekvapivé rozhodnutie – aby viac spoznal záhadnú Paulinu (Jennifer Lopez), ktorá sa naňho každý deň pozerá z okna tanečného štúdia, vystúpi z vlaku a zapíše sa na hodiny tanca bez toho, aby sa s tým niekomu zdôveril! Odrazu sa ocitne v celkom inom svete – svete pohybu, hudby a vášne... Kým sa John tajne pripravuje na najväčšiu chicagskú tanečnú súťaž, jeho zvláštne správanie prinúti jeho manželku Beverly (Susan Sarandon) najať si detektíva - podozrieva totiž Johna z nevery! Keď sa však tento muž začne doslova vznášať na tanečnom parkete, jeho celý život a manželstvo sa zmení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (289)

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Gabriel Yared: 1. Sway - The Pussycat Dolls [3:12] ,2. Santa Maria (Del Buen Ayre) - Go Tan Project [5:58] ,3. Happy Feet [2:46] ,4. Espana Cani [2:13] ,5. I Wanna (Shall We Dance) - Gizelle D'Cole/Pilar Montenegro [3:28] ,6. Perfidia [2:50] ,7. Under the Bridges of Paris [3:01] ,8. Moon River [1:03] ,9. Andelucia [1:41] ,10. Book of Love - Peter Gabriel [3:36] ,11. L Train [2:03] ,12. I Could Have Danced All Night - Jamie Cullum [3:24] ,13. Wonderland - Rachel Fuller [3:15] ,14. Shall We Dance [2:34] ,15. Let's Dance - Mya [4:05], ()

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Naprosto průměrný romantický film. Ničím originální a stejný jako většina ostatních nových romanťáků... Líbila se mi Susan Sarandon a Jennifer Lopez mi byla docela nesympatická. Pobavili mě dva tanečníci, navštěvující taneční školu spolu s Gerem, ale ta ženská s kostýmy byla příšerná! Hezká byla myšlenka na konci, ale jinak jsem se většinu filmu nudila. Jen ta taneční soutěž pro mě byla slast, protože zbožňuju společenské tance.. A málem bych zapomněla - Stanley Tucci byl perfektní!!! ()

Reklama

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Neškodná romantická story, ktorá by bez známejších tvárí len sotva okúsila teplo kinosál. Zápletka sa pohráva s myšlienkou únavy, ktorou si prejde každý dlhší vzťah a zostáva iba na ich aktérov ako sa s tým vysporiadajú. Richard Gere je znovu tým pravým gentlemanom a už vopred je jasné ako chvíľkové poblúznenie s krásnou Jennifer Lopéz dopadne. Film nijak zvlášť neurazí lenže ani výraznejšie nepobaví, neprekvapí, nedojme. Skrátka dokonalý príklad produktu bez vyšších ambícií s jediným cieľom, osloviť ženské publikum, ktoré do kina rozhodne samé nepôjde. ()

Krasus 

všetky recenzie používateľa

Jako vánoční pohodu s rodinou to ještě skousnu,ale jako film je to čirá katastrofa.J.LO a Richard Gere jsou jako tanečníci dostatečně vyhovující dvojice,ale jako herci je to taková bída,až jsem chvíli zavíral oči nad těma jejich úsměvama a pitoreskníma obličejíčkama.Snad jen ta hudba a nějaké ty taneční scény zachraňují už tak dosti vyhaslou komedii.Jinak Susan Sarandon jako vždy okouzlující... ()

Agatha 

všetky recenzie používateľa

Vcelku takové nemastné neslané. Nebýt Susan Sarandon a výtečného Stanley Tucciho tak by to snad ani nestálo za pozornost. Už od začátku je jasné jakým směrem se to bude vyvíjet, ale nejdůležitější je si ten vývoj užít. Nad ničím nebazírovat a nepřemyšlet. Jen se nechat unášet hudbou, tancem a krásnýma očima Susan Sarandon. Jennifer Lopez podává jeden ze svých lepších výkonů a kupodivu nejpůvabnější je když nemluví. Richard Gere bude štramák snad i v devadesáti. Když se vám podaří být naladěn na tu správnou vlnu, tak vás čeká příjemná komedie a zasloužený odpočinek... ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (8)

  • Do Winnipegu se štáb přesunul z Toronta kvůli obavám z epidemie SARS, která tam propukla na začátku roku 2003. (imro)
  • 40-ti milionový remake japonského filmu z roku 1996 měl premiéru 15. října 2004 a během prvních třech dní promítání vydělal 11,7 mil. dolarů. Celkově potom 58 milionů. (imro)
  • Richard Gere si taneční kroky vyzkoušel už v největším hitu studia Miramax Chicago, kde také ztvárnil právníka. (imro)

Reklama

Reklama