Reklama

Reklama

Chicagský úradník John Clark (Richard Gere) má takmer perfektný život: miluje svoju ženu, vybudoval si úspešnú kariéru a vychoval dve skvelé deti. Ale predsa... Pracovné dni bežia v rovnakej rutine a rodina je väčšinou priveľmi zaneprázdnená, aby trávila čas spoločne. Zmeniť to nie je ľahké. V jeden večer John urobí prekvapivé rozhodnutie – aby viac spoznal záhadnú Paulinu (Jennifer Lopez), ktorá sa naňho každý deň pozerá z okna tanečného štúdia, vystúpi z vlaku a zapíše sa na hodiny tanca bez toho, aby sa s tým niekomu zdôveril! Odrazu sa ocitne v celkom inom svete – svete pohybu, hudby a vášne... Kým sa John tajne pripravuje na najväčšiu chicagskú tanečnú súťaž, jeho zvláštne správanie prinúti jeho manželku Beverly (Susan Sarandon) najať si detektíva - podozrieva totiž Johna z nevery! Keď sa však tento muž začne doslova vznášať na tanečnom parkete, jeho celý život a manželstvo sa zmení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (289)

Drc 

všetky recenzie používateľa

Klasická romantická komedie z tanečního prostředí s v podstatě hvězdným obsazením. Richard Gere jako postarší švihák je pro takové role jako zrozený a i ostatní představenstvo mu úspěšně sekunduje. Budete se u toho bavit, zasmějete se a pro posezení ve dvou je to ideální film. Samozřejmě, žádného překvapení se nedočkáte, ale jako nenáročná podívaná tento film rčitě zaboduje. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý má priniesť hlavne estetický zážitok. Jednak z hercov, dámam Gere a pánom Lopez určite pohladia oko, a jednak z tanca, čoho ja fanúšikom nie som. A potom tu samozrejme ešte nesmie chýbať klasický happyend, bez ktorého sa film podobného typu neobíde. Je zaujímavé, že JLo hrá vo filmoch obdobného typu takmer vždy to isté, teda krehkú, jemnú latino krásku, pritom na pódiách chce byť dominantnou divou. Napriek tomu, že film vyzerá ako predĺženou verziou Lopezovej videoklipu, z ktorých väčšina má tak 10 minút a polovica času sa v nich tancuje, aby sme videli, ako úžasne všestranná táto umelkyňa je, je trocha neslávne zistiť, že aj tento americký film je len japonskou cover verziou. Už keď takýto jednoduchý film musíte prebrať, to už je celonárodná kríza nápaditosti. ()

Reklama

Krasus 

všetky recenzie používateľa

Jako vánoční pohodu s rodinou to ještě skousnu,ale jako film je to čirá katastrofa.J.LO a Richard Gere jsou jako tanečníci dostatečně vyhovující dvojice,ale jako herci je to taková bída,až jsem chvíli zavíral oči nad těma jejich úsměvama a pitoreskníma obličejíčkama.Snad jen ta hudba a nějaké ty taneční scény zachraňují už tak dosti vyhaslou komedii.Jinak Susan Sarandon jako vždy okouzlující... ()

Krissty 

všetky recenzie používateľa

Naprosto průměrný romantický film. Ničím originální a stejný jako většina ostatních nových romanťáků... Líbila se mi Susan Sarandon a Jennifer Lopez mi byla docela nesympatická. Pobavili mě dva tanečníci, navštěvující taneční školu spolu s Gerem, ale ta ženská s kostýmy byla příšerná! Hezká byla myšlenka na konci, ale jinak jsem se většinu filmu nudila. Jen ta taneční soutěž pro mě byla slast, protože zbožňuju společenské tance.. A málem bych zapomněla - Stanley Tucci byl perfektní!!! ()

Shit 

všetky recenzie používateľa

Tohle bylo naprosto o ničem, ale naprosto totálně o ničem. Gere je tady takovej umělej, holt už to neni to co to bejvalo a že bych musel zrovna koukat na učení tance, to taky ne. Z nudy akorát vytrhávala podívaná na Jennifer Lopez, která je tady zase krásná a pěkně tvarovaná, ale to je trošku málo na to aby to byl dobrej film ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (8)

  • Richard Gere si taneční kroky vyzkoušel už v největším hitu studia Miramax Chicago, kde také ztvárnil právníka. (imro)
  • Do Winnipegu se štáb přesunul z Toronta kvůli obavám z epidemie SARS, která tam propukla na začátku roku 2003. (imro)
  • Přímo z natáčení byly odcizeny šperky v hodnotě 4 000 dolarů, které ve filmu nosí Susan Sarandon. (imro)

Reklama

Reklama