Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvorica podnikavých „Krotiteľov" - Dr. Peter Venkman (Bill Murray), Dr. Raymond Stantz (Dan Aykroyd), Dr. Egon Spengler (Harold Ramis) a Winston Zeddemore (Ernie Hudson) - je s odstupom času užitočná azda už len pre deti predškolského veku, ktorým rozprávajú strašidelné historky o chytaní duchov a spievajú im svoje pesničky. Pred totálnym bankrotom môže priateľov zachrániť iba nová zákazka. Lenže nikto ich už nepotrebuje a nikto ich neberie vážne. To všetko však iba do chvíle, kým sa v meste opäť objaví čudesný sliz, živiaci sa zlou náladou! Majú zlikvidovať jednu z najnebezpečnejších nadprirodzených bytostí - karpatského ducha - a zároveň zbaviť mesto odporného ružového slizu, šíriaceho sa kanalizáciou, a ohrozujúceho newyorské domácnosti. Len oni, ako naslovovzatí odborníci na dolapenie duchov a vecí nadprirodzených, sa mu totiž dokážu postaviť... (TV Dajto)

(viac)

Recenzie (352)

Terva 

všetky recenzie používateľa

Pět let po první události z duchy v New Yorku. Zlo se do tohoto města totiž vrací. A zase je to nasraný Bůh. CITÁT - Jdeme raději na pivo........... Pravda je však, že než se příběh rozjede, je to celkem nuda. Malá událost nastane asi po půl hodině, pak je zase trochu mírná pasáž a příběh samotný se začne rozvíjet až někdy ve své polovině. CITÁT - Když se něco podělá a vy to chcete napravit, zavolejte Krotitele duchů.............. Po drtivém útoku "bílé bestie" v prvním incidentu, je tu oživeno něco mnohem většího. Říkaj tomu Svobodová. Je to více Americké. CITÁT - Měla by mít měkčí boty........... Není to zrovna tak dobré jako jednička, ale má to vtip, akci a dobrou hudbu. Trochu to zaostává, ale těch 70% si to zaslouží. CITÁT - Právě do doku připlul Titanik.................. ()

Melios 

všetky recenzie používateľa

Na účet Ghostbusters dvojky som počul toľko špiny ,že som ani nechcel veriť ,že by taká skvelá komédia mala také zlé pokračovanie. Myslel som si ,že sú to bludy. A mal som pravdu. Ghostbusters 2 je rovnako nabitý energiou ,humorom a nápadmi ako prvý diel .Bill je jeden z rých komikov ,u ktoreho nepotrebujete aby niečo hovoril a už vám je do smiechu ,takže v tomto bode je to rovnako skvelé. Jedinú vec ,čo môžem filmu vytknúť je pomalý a nezaujímavý začiatok a potom (pre mňa) zase až moc dlhý koniec. Ale zlý film to nie je. Len o trochu horší. No ak milujete jednotku ,dvojkou chybu nespravíte. 79% - ďakujem Ivan ,že si Slovensko reprezentoval najlepšie ako sa dalo 😊 ()

Reklama

vydumnica 

všetky recenzie používateľa

Ghostbusters II. Oveľa lepšie ako prvá časť!!! Hneď od úvodnej scénky s kočiarom ma to vtiahlo do deja. Celý film má taký cool feeling 80's😉, je to taká pohodová a feel-good komédia, ktorá je tu navyše aj romantická. Moja najobľúbenejšia postava je to malé baby :-) a bavili ma aj Bill Murray a Sigourney Weaver a vlastne celý team Ghostbusters. Z duchov boli zaujímaví len tí z Titanicu. A ku koncu to už bolo príliš crazy, ružový sliz "Slime Time" a chodiaca Socha slobody a ten monster z obrazu, to tam ani nemuselo byť :-) mne by stačil aj ten zelený, neviem ako sa volá. Škoda, že pokračovania už nerežíroval Ivan Reitman. Sometimes shit happens! 70%. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Klasický prípad dvojok. Väčšie, vysokorozpočtovejšie, akčnejšie.....v tomto prípade ale pre dobro veci. Reitman sa konečne poriadne odviazal, do ulíc vypustil ženu s neustále vzpriamenou rukou a ja som v kine Hviezda v predpubertálnom veku nestačil zavrieť ústa a ani žmurknúť. Kupodivu táto klasika nestratila zo svojho čara ani dnes. Možno je to nostalgiou, možno tým, že klasický, oddychový trikový mainstream je v súčasnosti povedzme že v miernej kríze. ()

Colonist 

všetky recenzie používateľa

Celý svůj původní komentář k tomuto filmu jsem přepsal poté, co jsem zhlédnul jedničku a v krátkém sledu i dvojku a oživil si paměť. V mém původním komentáři jsem psal, že je tento film lepší, než jednička. To sice není, ale není na tom tak hrozně. Není to špatný film, jen ze začátku trochu pokulhává a v některých chvílích jedničku kopíruje. Ale zase k příjemnému hereckému obsazení přibyl Peter MacNicol. Vigo byl chvílemi děsivý, sliz byl slizký a Bill Murray zase sypal suché hlášky na všechny strany. Je to dost podceňované pokračování, není to zas tak špatné a minimálně hodnocení okolo 75% by si tento film zasloužil. ()

Galéria (92)

Zaujímavosti (24)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 112,5 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových 215,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama