Reklama

Reklama

Rebecca (​​Zoe Kazan), zabezpečená, no tichá manželka úspešného lekára, žije na studenom východnom pobreží Spojených štátov a je už unavená životom plným kokteilových párty a osamelých nocí. Dylan (Michael Stahl-David) je charizmatický trestanec, nedávno prepustený z väzenia, kam sa dostal kvôli krádeži. Teraz cestuje naprieč celou krajinou slnkom zaliateho, vyprahnutého Nového Mexika, snaží sa nájsť pevnú pôdu pod nohami a začať odznova. Keď si tieto dokonale protikladné osobnosti uvedomia, že zdieľajú nevysvetliteľné duchovné prepojenie, začína sa unikátna nadzmyslová romanca. (figliar)

(viac)

Recenzie (130)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Po dlhom čase perfektná romanca, ktorá všetky tie prvoplánové epickosti rokov 90 strká do vrecka. Skvelo napísaný scenár, slušná réžia a perfektné ústredné duo. Presne ten film, ktorý žáner posúva a zároveň spĺňa jeho základné požiadavky. Kupodivu si udržuje nadhľad, je vtipný a má niekoľko perfektných momentov. Jedna z tých rozprávok pre dospelých, ktorá nikdy neomrzí. ()

Lucjen 

všetky recenzie používateľa

Podľa obsahu som čakala presladenú, úsmevnú a hlavne predvídateľnú romantiku. Predpojato som sa chystala na komentár plný kritiky. In Your Eyes je presladený, úsmevný aj predvídateľný. Ale má takú neopísateľnú atmosféru, že nemôžem inak, než dať päť hviezdičiek . Negatívne názory nejdem nijak vyvracať, v podstate sú oprávnené. Ak si potrpíte na fakty, logiku a reálnosť, je pre vás film strata času. No ak chcete vypnúť a zároveň sa nechať pohltiť emóciami, je In Your Eyes dobrou voľbou. Zoe Kazan je neskutočne okúzľujúca. Žiadna miss, no roztomilosti má na rozdávanie...Michael Stahl-David síce nepodáva nejaký extra herecký výkon, no pri takomto snímku to ani nie je potreba; stačil mu ten jeho ublížený, nevinný pohľad. Hudba prevýborná, veľmi ma potešili moje obľúbené piesne. ()

Reklama

peiton 

všetky recenzie používateľa

Zoznamovací chat prostredníctvom mysle.Toto bolo tak romantické a čisté ako čerstvo napadnutý sneh.Moja romantická duša po dlhom čase opäť ožila až som v to nedúfala.V snímke nenachádzam nič čoby som vytkla.A to je u dnešnej konkurencie podobných snímkov veľké + a fakt,že to nie je knižné spracovanie lež nápad scenáristu jej pridáva na kvalite.Pre všetky romantické duše povinná jazda.Odporúčam. Romantic movie of the year. ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

"The only thing about me that I like is you" Ultimátny feel good indie film, v ktorom asi nemá zmysel riešiť, prečo vzniklo telepatické puto medzi oboma postavami a prečo medzi sebou často komunikujú tak nápadne, tak že ich viacerí berú za bláznov. Pretože keď sa snaží byť vtipný, tak mu to vychádza a keď sa snaží pôsobiť na emócie, vychádza mu to snáď ešte lepšie. S čím súvisí aj dokonalé obsadenie hlavných rolí. A veľmi zaujímavý je fakt, že scenár pôvodne vznikol ešte začiatkom devedesiatych rokov a téma, ktorú spracováva, pôsobí sviežo aj z dnešného pohľadu. Vstup však povolený hlavne romantikom, žáner sci-fi je podružný a slúži len ako prostriedok na originálne poňatú romancu. Kto s tým má problém, ruky preč, In Your Eyes si určite neužije. ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Mno, jak začít? Všude samé čtyřky, kam se podívám a zase se po čase citím poněkud nepatřičně. Což se dá na druhou stranu v poklidu zvládnout. Působilo to na mě celé dost nevyváženě, nemůžu si pomoct a hlavní herecká dvojka mi také vůbec nesedla. Kdyby to byla epizoda z jednoho seriálu, ihned zapomenu, ale tohle se tváří, jako normální film, který i přes poměrně vysoké hodnocení nejsem schopen výše bodově akceptovat. Snad někdy jindy, bez Zoe a Michaela. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama