Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Horor
  • Komédia

Recenzie (4 380)

plagát

Pád domu Usherů - Maska červené smrti (2023) (epizóda) 

Rozpravanie s "protivnikom" pokracuje a epizoda je venovana najmladsiemu privilegovanemu typkovi, Perry-Prosperovi, ktory si musi splnit svoj klubovo-orgiovy sen. Slusne rozpravanie, enigmaticka Gugino. Nadpriemer.

plagát

The Last Stop in Yuma County (2023) 

Francis Galluppi sa jednoznacne inspiruje kvalitnymi vzormi. Napriklad takym Fargom, ci scenaristicky, Tarantinovym rukopisom A robi dobre, velmi slusne zuzitkoval postupy pri spominanych menach. Fajnove dialogy, vzrastajuci nepokoj, pribudajuce WTF-momenty, klud pred burkou a masaker. Velmi slusne, rozhodne nadpriemer. Snad ma tento, iba 35-rocny reziser a scenarista, pred sebou slubnu karieru a bude nas bavit svojou tvorbou. Odporucam. 70%

plagát

Red Eye - Episode 2 (2024) (epizóda) 

Uchadzajuca epizodka. Lietadlo je zrejme dostatocne velke na to, aby sa tam skryval jeden "zaskodnik". V podobnom pripade by vsak uz lietadlo bolo smernicami davno eskortovane k najblizsiemu letisku...

plagát

Red Eye - Episode 1 (2024) (epizóda) 

Vobec to nie je tragedia, ale posobi to ako jasne B-cko. Ustredna dvojka, vysoky brit a drobna cinanka azda budu casom i spolupracovat. Napatych situacii v lietadlach, ci inych dopravnych prostriedkoch sme tu mali mraky. Som zvedavy, ci si toto spracovanie v druhej epizode aspon kusok prilepsi. Tiez ma zaujima, ci "romanik" sefky britskej tajnej sluzby bude mat nejaky dopad na hlavnu liniu, myslim, ze ano. Zvladli vsak pozvolnu gradaciu a to treba pochvalit. Slabsi priemer.

plagát

Problém tří těles - Meditátor (2024) (epizóda) 

Filozofujuci a "motivacny" zaverecny diel. Ale napriek tomu pomerne kvalitne sci-fi-cko, i ked ma niektore zjednodusenia zamrzeli. Rozhodne si pozriem i druhu seriu.

plagát

The Veil - Declassified (2024) (epizóda) 

Az na "nemoznu / usmevnu" likvidaciu protivnikov nasou blondatou agentkou pomerne zabavny, ale i tak slabsi diel s prilis mnohymi "skratkami" a par logickymi blbinami. 45%

plagát

The Veil - The Asset (2024) (epizóda) 

Po predoslom slabom dieli je tento vyrazne lepsi. I ked je tam mimoriadne vela premennych a postupy nie su nezname, je to celkom zabavne a rozohrane zaujimavymi smermi. Dievcata mali na cintorine zrejme uprimny pokec a typci operujuci v pozadi zasa maju svoje plany so svojou "zazracnou vodou" a vztahy medzi nimi su zatial nejasne. Zrejme zamerne.  Prijemne prekvapenie. 65% Nadpriemer. Btw. pobavil "nesmrtelny" Massive Attack v klube. :)

plagát

La mesita del comedor (2022) 

Zaner komedia by som z popisu vynechal a doplnil tam "psychologicky". Za tu dobu uz viem, ze i Spanieli, ktori maju vacsinou nadpriemernu hororovu tvorbu, obcas vedia kus slusne zmrsit. Tak na mna posobil prave tento kusok. Ale tak, je to reziserov 3ti pocin, azda sa to zlepsi. Lacne triky s close-up-mi na spotenu tvar nie uveritelne zmuceneho typka a extra pozitivne narazky z jeho okolia posobili mimoriadne umelo. Vobec, cely scenar mi prisiel uplne neangazovane....sklamanie.

plagát

The Ministry of Ungentlemanly Warfare (2024) 

Odlahcena blbinka s partou nebuchanych spravnakov, ktori hlaskuju kym zaujimavymi sposobmi eradikuju nackov. Bolo to tu uz x-krat a zrejme to nikdy neomrzi. Akurat tej eradikacie je pomenej. Pobavilo ma, ze maskulinny Jack Reacher aka Alan Ritchson, hra Dana s francuzskym prizvukom. :) "Gentlemen...lets steel some boats"..meh. Priemer, ale od Ritchie-ho som ocakaval o uroven lepsi film, zrejme chcel mat na konte i nieco taketo, inak neviem.

plagát

Sting (2024) 

Priserkovska nuda s mimoriande hlupym spravanim sa ustrednej rodinky. Bez srandy najlepsi herecky vykon podava prave stara mama, zrejme s Alzheimerovou chorobou. X dookola recyklovanych klise, ktore nema zmysel vymenuvavat, su tu takmer vsetky, a tak vas prakticky nema co prekvapit. O strachu nemozno hovorit pretoze i lakacky su ocakavane. Neodporucam.