Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Krátkometrážny
  • Komédia
  • Krimi

Obsahy (1 548)

Monolith

Monolith (2022)

Deprimovaná novinárka (Lily Sullivan) začne vo veľkom dome svojich rodičov v čase ich neprítomnosti robiť podcast o nevyriešených záhadách v nádeji, že oživí svoju kariéru. Vyzve poslucháčov, aby sa ozvali so svojimi príbehmi. Začína sa budovať príbeh okolo podivnej čiernej tehly, ktorej záhadný výskyt v rôznych formách vo svojom živote jej začne hlásiť čoraz viac poslucháčov. Rýchlo si uvedomí, že aj ona sama je súčasťou tohto príbehu...

Cat Person

Cat Person (2023)

Keď Margot (Emilia Jones), druháčka na vysokej škole, ide na rande so starším Robertom (Nicholas Braun), zistí, že to nie je ten Robert, s ktorým flirtovala v textovkách a dokonca v dome nemá ani stopy po mačkách, ktoré v rámci komunikácie toľko spomínal. Margot sa snaží z rozvíjajúceho vzťahu vycúvať, no čoskoro si uvedomí, že Robert ju prenasleduje.

V kruhu koruny - The Wars of the Roses

V kruhu koruny - The Wars of the Roses (2016) (séria)

Po predčasnej smrti svojho otca a strate majetku vo Francúzsku prichádza na trón mladý Henrich VI., pod ochranou vojvodu z Gloucesteru. Nie je si vedomý, že existujú aj ďalší uchádzači o trón, Plantagent z Yorku a Somerset z Lancastera, ktorých frakcie v konečnom dôsledku spôsobia Vojnu ruží (1455-1485) - 30 rokov anglických vojen, ktoré zdecimujú krajinu aj obyvateľstvo.

V kruhu koruny - Série 1

V kruhu koruny - Série 1 (2012) (séria)

Anglicko na konci 14. storočia. Kráľ Richard II. čelí vzbure, ktorú vedie jeho bratranec Henry Bolingbroke. To spúšťa obdobie, kedy sa na anglickom tróne vystriedajú králi, ktorí v snahe získať si absolútnu moc budú narážať na odpor a úklady o život. Nakrútené podľa hier Williama Shakespeara.

Ako vlastná mama - Episode 6

Ako vlastná mama - Episode 6 (2020) (epizóda)

Manfredi a Sforza majú stretnutie a na povrch vyjdú staré vraždy. Angela, Bruno a Valentina trávia príjemný čas v komunite. Sforza sa chystá ešte konať a Manfrediho čakajú osudové chvíle. Podarí sa Angele ochrániť deti?

Ako vlastná mama - Episode 5

Ako vlastná mama - Episode 5 (2020) (epizóda)

Keď sa Angela dostane na pláž, prinúti Bruna a Valentinu utiecť sami, zatiaľ čo sa rozhodne čeliť prenasledovateľom. Greco sa od nej snaží zistiť, kde sú deti, a postrelí ju. Toho čoskoro aj so Sforzom čaká neľahká situácia.

Ako vlastná mama - Episode 4

Ako vlastná mama - Episode 4 (2020) (epizóda)

Lino nájde Angelu, ktorá medzičasom prijala pohostinnosť od niekoľkých bezdomovcov, ktorým v minulosti pomáhala. Angela sa zdôverí Linovi, že Sforzovi neverí, a jej bývalý manžel jej prezradí, že Manfredi je spojený s klanom 'Ndrangheta. Lino verí, že len jeho otec Guglielmo, mocný obchodník, im môže pomôcť.

Ako vlastná mama - Episode 3

Ako vlastná mama - Episode 3 (2020) (epizóda)

Mario sa pokúsi Angelu znásilniť, no čaká ju záchrana vďaka Brunovi. Všetci utečú a prespávajú vonku. Bruno Angele vysvetlí, že Manfredi je bohatý, ale krutý muž, ktorý sa aj k Elene správal násilnícky.

Ako vlastná mama - Episode 2

Ako vlastná mama - Episode 2 (2020) (epizóda)

Angela pochopila, že Sforza chce zvaliť vinu za Eleninu smrť na ňu, a tak sa rozhodne obrátiť na svojho bývalého manžela Lina, právnika. Keď Sforza a jeho muži prichádzajú, Antò na neho zaútočí, čím dáva Angele čas ukradnúť čln a utiecť s deťmi. Ukáže sa, že Sforza tajne pracuje pre Manfrediho.

Ako vlastná mama - Episode 1

Ako vlastná mama - Episode 1 (2020) (epizóda)

Angela Graziani sa práve vrátila do domu, kde žila v mladosti na Toskánskom súostroví, kde ju víta jej pes Antò a jej priateľ Gianni, miestny policajt. Smúti za stratou syna Mattea, keď stretne dve deti, Bruna a Valentinu, a následne ich matku Elenu. Po krátkom zoznámení Elena požiada Angelu, aby jej na pár hodín postrážila deti, pretože má dôležité stretnutie. Tá neochotne súhlasí a situácia nedopadne najlepšie...

Heilstätten

Heilstätten (2018)

V Heilstätten, odľahlej, ponurej svätyni neďaleko Berlína, skupina YouTuberov nelegálne vstúpi do hrozivého chirurgického bloku, aby 24-hodinová výzva, o ktorej dúfajú, sa stala virálnou. Príliš skoro však zistia, že nie sú sami a že tu nie sú vítaní...

En bataille

En bataille (2013) (TV film)

Dokumentárny film rozpráva o živote Marie Lafontovej, vtedajšej zástupkyne riaditeľa väzenského centra pre mužov v Liancourte. Film intímne nazerá na svoju hrdinku tým, že ju sleduje na jednej strane v profesionálnom a na druhej strane v súkromnom živote, ktoré sa navzájom silne ovplyvňujú.

La donna lupo

La donna lupo (1999)

Mladá žena (Loredana Cannata) hľadá sebavyjadrenie v rôznych sexuálnych vzťahoch, a tak preskakuje od muža k mužovi, až sa jeden študent do nej skutočne zaľúbi...

Stulecie Winnych

Stulecie Winnych (2019) (seriál)

Prebieha druhá svetová vojna. Tri mladé dievčatá sa púšťajú do boja proti nemeckému okupantovi priamo vo Varšave. Séria je založená na najpredávanejšej trojzväzkovej ságe rovnakého titulu od Albeny Grabowskej. Príbeh plný nečakaných zvratov o viacgeneračnej rodine Winny z Brwinówa...

Salamandr - Série 2

Salamandr - Série 2 (2018) (séria)

Vrchný inšpektor Gerardi začína vyšetrovanie po zavraždení politického utečenca Léona Tchitého. Zapletie sa do siete obchodu s krvavými diamantmi.

Salamandr - Série 1

Salamandr - Série 1 (2012) (séria)

Jonkhere je malá súkromná banka v Bruseli. 66 bezpečnostných schránok, ktoré patria najmocnejším ľuďom v Belgicku, je vylúpených. Majitelia chcú udržať krádeže pod pokrievkou, ale neúplatný policajný inšpektor Paul Gerardi (Filip Peeters) sa vrhá do vyšetrovania. Gerardi zistí, že obete sú členmi tajnej organizácie s názvom Salamander, ktorú tvorí priemyselná, finančná, súdna a politická elita krajiny, a že bezpečnostné schránky obsahovali ich najintímnejšie tajomstvá – tajomstvá, ktoré siahajú späť do druhej svetovej vojny a môžu zničiť celý národ. Keď sa stane terčom tak zločincov, ako aj úradov, musí Gerardi rýchlo zistiť, čo chystajú, a kto stojí za krádežami.

Rodinné sídlo - Episode 4

Rodinné sídlo - Episode 4 (2017) (epizóda)

Helen záhadne odišla do Nemecka a celé mesiace sa vyhýba kontaktu s Margaret. Vracia sa, pretože je odhalená choroba ich tety a záhada jej odchodu. Konfrontácia na Howards End s Leonardom, Henryho synom Charlesom a sestrami Schlegelovými sa končí tragédiou. Margaret vznešene vyrieši následný konflikt.

Rodinné sídlo - Episode 3

Rodinné sídlo - Episode 3 (2017) (epizóda)

Henry a Margaret plánujú svoju svadbu na zdesenie Wilcoxových detí, najmä najstaršieho syna Charlesa. Helen nemá rada Henryho a jeho obchodné aktivity a so svadbou rozhodne nesúhlasí. Na základe rady, ktorú Henry dal Margaret a Helen, Leonard opustil svoju prácu a potom prišiel o novú prácu. On a jeho manželka sú teraz v núdzi, čo sa Helen snaží napraviť.

Rodinné sídlo - Episode 2

Rodinné sídlo - Episode 2 (2017) (epizóda)

Pani Wilcoxová zomiera. Po pohrebe rodina zisťuje, že pani Wilcoxová, vediac, že ​​Schlegelovci musia čoskoro opustiť svoj dom, napísala odkaz odkázaný Howards End Margaret. Henry Wilcox predpokladá, že jeho manželka nebola zdravej mysle a deti veria, že Schlegelovci manévrovali, aby získali dedičstvo. Helen sa začne viac zaujímať o pomoc Leonardovi Bastovi. Pán Wilcox sa začne zaujímať o Margaret a ona o neho.

Reklama