Reklama

Reklama

Monolith

  • USA Monolith
Trailer

Obsahy(1)

Deprimovaná novinárka (Lily Sullivan) začne vo veľkom dome svojich rodičov v čase ich neprítomnosti robiť podcast o nevyriešených záhadách v nádeji, že oživí svoju kariéru. Vyzve poslucháčov, aby sa ozvali so svojimi príbehmi. Začína sa budovať príbeh okolo podivnej čiernej tehly, ktorej záhadný výskyt v rôznych formách vo svojom živote jej začne hlásiť čoraz viac poslucháčov. Rýchlo si uvedomí, že aj ona sama je súčasťou tohto príbehu... (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jedna herečka na celý film, tajomno, ale len na začiatku, potom atmosféra upadá, no a celkovo by sa dal výkon zaradiť až do divadla, čo sa týka herectva, čo sa týka filmu - nemá veľa toho čo povedať ani ako pobaviť. Namiesto monolitu je to skôr monotón a príbeh o tajomnej tehle je tehla spadnutá na hlavu diváka, ktorý si s hviezdičkami nad hlavou mám v omámení myslieť, že vidí nejaký obsah a hĺbku. Ale to by musel byť divák  na mentálnej úrovni Marva so Sám doma ktorý tiež nejednu tehlu utržil. ()

RUSSELL 

všetky recenzie používateľa

Minimalistický mysteriózní thriller, který diváka slibně namotá, ale ke konci vyšumí do prázdna. Mám tyhle filmy s jednou postavou v jedné lokalitě rád a nápad s tvůrkyní podcastu o záhadách, která skrz telefon a svůj pořad rozkrývá dosud nejzapeklitější záhadu své kariéry a postupně se do všeho hlouběji noří, mi přijde super. Lily Sullivan byla určitě skvělou volbou, protože tuhle one woman show bez problému utáhla, ale je velká škoda, že potenciál promarnil nedotažený scénář. Kam se příběh stočil ve své poslední třetině mi absolutně nesedlo a byl bych mnohem radši, kdyby zůstal neosobní. ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama