Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Ethan Hunt je poverený novou úlohou. Novovyvinutý preparát, ktorý môže vážne ohroziť ľudstvo, sa ocitne v nesprávnych rukách jeho bývalého kolegu Seana, ktorý sa dal na cestu zločinu a terorizmu. Aby sa k Seanovi dostal, potrebuje Ethan na svoju stranu získať jeho bývalú milenku Nyah. (RTVS)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (667)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Stále to mám rád, pretože je to Mission Impossible a má to štýl, ktorý. Príbeh nie je zlý, ale ani struhujúci taktiež záporáci, či niektoré postavy sú nevýrazné. Prvá Mission Impossible mala grády, adrenalínové akcie a skvelý dej. No tu do druhého pokračovanie moc toho neostalo. Dokonca mám námietky aj proti hudbe Hansa Zimmera, nie že by bola zlá, kvalitná určite je, však je to predsa Zimmer, ale ta hudba sa mi skôr hodí do Gladiátora. A čo sa týka štýlu režiséra Johna Wooa, tak to je presne jeho štýl, akčná stránka mu ide, ale tých spomalovačiek tam bola hromada aj na mňa a to ich mám rád. Celkovo keď to zhrniem, tak sa jedná o lepší akčný film s dobrými akciami, slabým scenárom a klasickým Cruisom. 70% - 3* ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Hans Zimmer: 1. Take A Look Around - Limp Bizkit ,2. I Disappear - Metallica ,3. Scum Of The Earth - Rob Zombie ,4. They Came In - Butthole Surfers ,5. Rocket Science - Pimps ,6. Have A Cigar - Foo Fighters Featuring Brian May ,7. Mission 2000 - Chris Cornell ,8. Goin' Down - Godsmack ,9. What U Lookin' At? - Uncle Kracker ,10. Backwards - Apartment 26 ,11. Karma - Diffuser ,12. I Won't Leave You Alone - Buckcherry ,13. Immune - Tinfed ,14. My Kinda Scene - Powderfinger ,15. Carnival - Tori Amos ,16. Nyah - Hans Zimmer , ()

Reklama

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ najhorší diel série. John Woo akčné scény zvláda na výbornú, dokázal to aj tu, ale príbeh a všetko okolo akčných scén je čistá hovadina, preto to nemôže fungovať. Už ten úvod je debilný, hoci to lezenie po skalách má adrenalín, ale to si len tak Ethan Hunt ráno povie: "Ó, aký krásny deň, dnes mám chuť sa zabiť?". Nasleduje ďalšia nezmyselná naháňačka na autách a prečo?, lebo je to cool a Hunt nám rád ukáže ako sa dá ľahko zbaliť kočka. Zimmerova hudba šľape, ale vokály , pravdepodobne od Lisy Gerard, ktoré mali vzbudiť súcit, alebo ľútosť tam jednoducho nesadli. Nie do takto ladeného filmu. Film je založený prevažne na akčných scénach, no mnoho z nich je prestrelených, zákony fyziky idú bokom, no jednoducho nebolo to ono a vždy som našiel niečo, čo mi vadilo. Slabé 3 hviezdy a len na jedno pozretie. 50%. ()

Satan 

všetky recenzie používateľa

Motorky v plamenech, holubice ve vzduchu a Hunt se dvěma bouchačkama...a jo, tohle režíroval John Woo. Esteticky a vizuálně asi nejoriginálnější M:I. Obsahem nudná romantická břečka se solidními akčními scénami, které dost často překračují hranici teatrálnosti a absurdnosti. Zábava to ale je i tak slušná, byť se jedná jednoznačně o nejhorší díl série. John Woo si měl za mořem vybrat (a vybral) vhodnější projekty pro jeho specifický styl. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

"I DON'T DO LAUNDRY, COOK, OR PUT UP WITH CHEEKY BASTARDS!" ---------- Božský Ethan je späť. Dej sa príliš nekombinoval, zostal jednoduchý, keďže jednotke bol vyčítaný opak. Do filmu bola úplne zbytočne zakomponovaná romantika, láska a čokoľvek podobné. To z Ethana urobilo človeka s emóciami a to je moc fuj fuj. Neporaziteľný agent, taká rola je potrebná! Dougray ako záporák veľmi slabý. To excesívne využitie masiek už nebolo vôbec zábavné, vyzeralo to skôr ako záplata deravého scenára. Woo sa s tým nepohral tak, ako de Palma, hlavne že z Ethana nezabudol urobiť presladeného mužíčka. A prečo mám vlastne pocit, že to všetko pokazil práve Woo? ()

Galéria (69)

Zaujímavosti (45)

  • Při zavěrečné motorkové honičce si lze všimnout, že v obtížnějším terénu nebo na písku měly motorky terénní pneumatiky. (Illuminare)
  • Krycí jméno filmu bylo "Doll House". (LukeN73)

Súvisiace novinky

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

Woo, Cruise a válečný velkofilm?

28.10.2009

John Woo sice kvůli problémům s rozpočtem nenatočil svůj epos z dob čínské revoluce 1949, zřejmě se ale vrátí do podobného období s válečným velkofilmem Flying Tigers. Ten by měl vyprávět skutečný… (viac)

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (viac)

Reklama

Reklama