Reklama

Reklama

Boba Fett: Zákon podsvetia

(seriál)
  • Česko Boba Fett: Zákon podsvětí (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Epizódy(7)

Boba Fett, kedysi nájomný lovec, objavuje na planéte Tatooine svoje nové ja po boku Fennec Shand. (Disney+)

Videá (1)

Trailer 2

Recenzie (279)

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nesúhlasím s tými kto tvrdia, že Kniha Bobba Fetta by sa mala viac venovať Bobba Fettovi a menej mytológii a vedľajším postavám. Naopak, v tých je najsilnejšia; v hosťovaní starých postáv, vo vytváraní nových, dokonca aj ľudské sú všetky fajn. Slabšie je to s hlavnou postavou a postavou jeho pobočníčky, ktoré sú úplne basic, a príbeh za nimi je lacná storka o pomste. Sorry za rúhanie sa, ale mňa citácie “sandáloviek” nudili už v pôvodnej trilógii. Fan service skvelý, týmto štýlom to bude mať diváka vždy. Pre nefanúšikov o dve triedy menej skvelé, hodnotenie pod 2* tu je ale každopádne neobhájiteľné. ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Tri* len vďaka tomu, že dokopy o nič nejde (v rámci rozširovania Star Wars vesmíru) a mlátiť prázdnu slamu tak, aby to dalo aspoň ten zmysel, že sa človek na pár chvíľ nezáväzne pobaví, to tiež nie je len tak. Zo všetkého najviac tak serie nezvládnuté finále a zistenie, že pri poslednej epizóde sedel na režisérskej stoličke Robert Rodriguez. Že to nie je neviem aký majster režisér a že sa už roky vezie na roky starých úspechoch, to je jasné tiež už roky. Ale že dnes nedokáže natočiť ani len akčnú prestrelku pre potrebu seriálovej epizódy bez mimoriadnych nárokov na čokoľvek, to je na zamyslenie! ()

Reklama

Vyhy 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

1. série - 70 % Kdyby to šlo, dal bych tři a půl hvězdy. Na příběh Boba Fetta jsem se vážně těšil, ale toto nebyl čistokrevný seriál o něm. Jakmile se přidal Manda a malej Yoda, šlo to do kopru. Ne z důvodu, že by to nebylo kvalitní. Já si to užil, o tom žádná. Krásný fan servis a bavilo mne to více než nedávná nová filmová trilogie. Ale já chtěl Boba Fetta a příběh o něm, který určitě má hodně co nabídnout. Takto se jednalo o crossover, kde převládala jiná postava a to je škoda...A ta mládež na skůtrech mě štvala. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Vizuálne skvelo zvládnutý prívesok k Mandalorianovi. Nenudil som sa, nakukol som do odľahlých kútov galaxie, bližšie spoznal niektoré staré známe rasy a cestou pozbieral zopár nových. Akcie dostatok, hlavne ku koncu. Príbeh však občas zbytočne prešľapujúci na mieste. Na záver sa pridal aj samotný Mandalorian + "Baby Yoda", takže spokojnosť. Samozrejme to nedosahuje kvalitu hlavného seriálu, ale ako skracovač čakania úplne v pohode. A treba uznať, že sa tu nachádza zatiaľ asi  najlepšie zvládnuté digitálne omladenie herca. Luke Skywalker nám naplno ukazuje, že zrejme už za pár rokov sa začnú točiť filmy s hercami za zenitom či dokonca po smrti. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Za mňa rovnaká tragédia ako Mandalorian. Skvelá technická stránka, sem tam cool akčná scéna alebo cameo nejakej známej postavy, ale hlavné postavy sú mrtvolné rovnako ako ten svet v ktorom sa to odohráva. A je úplne jedno, či sa jedná o nové postavy alebo postavy známe z filmov. Ich príbeh je absolútne nezaujímavý. Boba Fett okrem cool kostýmu nemá čo ponúknuť. Sklame aj meditujúci Luke v totálne zbytočnom cameu. Čakám, že v nejakom ďalšom seriály bude celá epizóda s ním o tom jak sa snaží vysrať. Toto fakt nemá ani štipku Star Wars atmosféry. Ešte vyskúšam seriál o Obi-Wanovi, ale moje očakávania sú nulové, ak to bude robiť rovnaká neschopná zberba ako toto. Disney úplne zničil Star Wars a to som sa pred dávnymi rokmi v preďalekej galaxii mohol zblázniť od radosti pri predstave hraných seriálov zo Star Wars sveta. 4/10. ()

Galéria (80)

Zaujímavosti (51)

  • Zkratka BD-1 znamená „Buddy droid 1“ neboli „Kamarádský droid“. (Veskoslav)
  • Jangova loď je hlídkové a útočné plavidlo třídy Firespray-31, zkráceně Interceptor třídy Firespray, postavená v loděnicích planety Kuat. (Veskoslav)
  • Scorpenek, anihilační droid. Tyto těžce opancéřovaní bojoví bojoví droidi včetně vlastního generátoru štítu byly navrženy jako těžké bitevní „droideky“ a zasáhly do bojů již za Klonových válek. Byly postaveny na planetě Colla IV. Jeden droid byl schopný si poradit s celým regimentem klonových vojáků, a proto byly nasazeni do několika klíčových vítězných bitev Separatistů. Problém těchto droidů byla jejich extrémní cena, která neumožnila masovou produkci a zabránila porážce Republiky. (Veskoslav)

Súvisiace novinky

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

09.01.2024

Lucasfilm na oficiálních stránkách Star Wars jen tak mimochodem odhalil, co dalšího nás ohledně vesmírné ságy čeká. Pod režijním vedením Jona Favreau a produkčním dohledem Davea Filoniho a Kathleen… (viac)

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (viac)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (viac)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (viac)

Reklama

Reklama