Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chip je servisný technik káblovej televízie, muž, ktorého si človek nesmie nikdy pripustiť k telu, lebo sa ho už nikdy nezbaví. A presne to sa stane mladému architektovi Stevenovi, ktorý potrebuje zaviesť káblovú televíziu. Chip mu ponúkne, že zariadi sledovanie televízie bez mesačných poplatkov. Steven súhlasí, no to nemal robiť.
Chip sa mu mieša ustavične do života, všetko prevráti naruby. A to len preto, že chce zúfalo získať dobrého kamaráta. Keď mu nesmelý Robin konečne dá najavo, že nie jeho priateľom, Chip pripraví strašný plán pomsty. (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (266)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

"Ja nemám plán, rozhodujem sa z momentu na moment..." Táto veta z úst šušľavého "káblovkára" moc nesedí. Naopak sa zdá, že ten magor má všetko dobre naplánované. Ale možno je to v tom, že svoje plány iba rýchlo realizuje. Ben Stiller tu síce vystupuje, ale nie priamo, no keď som zbadal O. Wilsona, tak ma chytil smiech. Tí dvaja sú spolu snáď v každom filme. Nakoniec priemerná "Carreyovka" plná jeho typických ksichtov, ale dá sa to. 60%. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Najväcsi problem tohto filmu je Jim Carrey. Po jeho obsadeni kazdy cakal dalsieho Blbeho Venturu alebo este Blbsiu Masku. Co uplne zatienilo serioznejsie snahy o nejaku kritiku televizie a jej konzumu. Prave tie su na filme najzaujimavejsie a aj najzabavnejsie. Carrey je tam len za nesympatickejsiu verziu svojho klasickeho magora. S odstupom casu ma potesilo vidiet mnozstvo buducich komedialnych hviezd vo vedlajsich ulohach. Vladne Stiller v mikroulohe, ktora jednoznacne odkazuje na bratov Menendezovych, co este vtipnejsie korunuje vystup Erica Robertsa. Trochu ma zase nasralo posolstvo o tom, ze knihy su na rozdiel od TV hodnotnejsie. Najviac ma na filme bavili hlasky z inych filmov, ktore Carreyho postava vo velkom pouziva. Celkovo je to taky divny nevyvazeny film. Ani poriadna satira ani poriadna Carreyovka. 5/10. ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film s Carreym se mi nikdy kdovijak nelibil, ale ted jsem ho zase po letech videl a stoprocentne me dostal. Pribeh je fajn, natoceny to je fajn, herci jsou fajn. Navic, sice v malejch, ale viditelnejch rolich, se tu sesla skvela sestava Black, Stiller, Gass, Wilson. Jenze film stoji na Carreym a ten to rozjizdi tak mega giga zpusobem, ze to snad ani neni mozny, lita tam jak psychopat a je uplne fuk, jestli je zrovna hodnej, nebo zlej, hazi jeden xicht za druhym a litaj z nej genialni hlasky. Az sem si rikal, jak by asi vypadal, kdyby si dal v nejakym hororu vaznou roli psychopata. Proste, byla by to slusna komedie, ale Carrey to ocekavane pozvednul na paradni masakr a ja nemuzu jinak, nez plny hodnoceni. ()

Langy10 

všetky recenzie používateľa

Hodně dobrá a vtipná komedie.. Cable Guy jako Jim Carrey chce se stát Stevenův kamárád, když ale zjistí Steven (Matthew Broderick), že je to už moc přehnaný, tak se ho spíš bude chtít zbavit, ale Chip (Jim Carrey) si to nenechává líbit :D:... fakt u teto komedie se fakt nasmějete... S Jimem je vždycky sranda :D ()

Renfield 

všetky recenzie používateľa

Říkal jsem si, že to přece nemůže být tak hrozné a dal filmu po letech druhou šanci. Což o to, hrozné to nebylo, ale slabé opravdu dost, vůbec při tak hvězdném hereckém obsazení. Film má vlastně docela zajímavý příběh, nebo spíše měl by, kdyby si jak Jim Carrey tak Ben Stiller nevybrali snad svou nejslabší chvilku. Mám komedie Jim Carreyho rád, ale tady se opravdu nepředvedl, nebo mu role nesedla, nevím. U celého filmu jsem se zasmál pravděpodobně jen jednou a to je slabé a slabé je to i na drama. 40% ()

Galéria (100)

Zaujímavosti (23)

  • Film sa natáčal v Buena Park, Culver City, Long Beach, Pasadena, Carson a Los Angeles (Kalifornia, USA). Natáčanie prebiehalo od 27. novembra 1995 do 8. marca 1996. (Arsenal83)
  • Hlavný scenárista Lou Holtz Jr. dostal nápad na tento film, keď pracoval ako prokurátor v Los Angeles. Raz videl zamestnanca káblovej spoločnosti na chodbe bytového domu svojej matky a vtedy začal premýšľať: „Čo tu robí tak neskoro?" A začal písať príbeh opravára. (Arsenal83)
  • Keď Jim Carrey natáčal scénu, ako hrá basketbal, ukázalo sa, že herec vôbec nevie driblovať a už vôbec nie trafiť kôš. Dostal teda pokyn napodobňovať pohyby basketbalistu a loptu mu už len „pridali“ špecialisti na špeciálne efekty. (Arsenal83)

Reklama

Reklama