Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktívny štyridsiatnik Jack Foley (George Clooney) by už mal skôr myslieť na založenie vlastnej rodiny, lenže sa mu do toho akosi ešte nechce... Radšej sa venuje svojmu koníčku - vykrádaniu bánk! Zvláda to v pohode a s prehľadom, až na jeden drobný problém: často ho pri tom chytia... Ako recidivistu čaká Jacka niekoľko desiatok rokov za mrežami, ale jemu sa tam prirodzene nechce. Namiesto toho chce zorganizovať poslednú veľkú akciu a potom spokojne žiť so „zarobenými“ peniazmi niekde ďaleko... Problém nastane, keď sa pri úteku z väzenia stretne s atraktívnou federálnou agentkou Karen Siscovou (Jennifer Lopez). Chvíľu sa dohadujú, kto koho vlastne zatkol a nakoniec sa za kurióznych okolností rozídu... Karen však našla v sympatickom zločincovi zaľúbenie a niečo ju k nemu neodolateľne priťahuje. Musí ho znovu vidieť... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

shuster

shuster (hodnotenie, recenzie)

Prvy krat sa mi ten film pacil, asi som cumel na zadok J Lo. No teraz mi to pride strasne nudne...

personal

personal (hodnotenie, recenzie)

obecně známo o dvojici Soderbergh+Clooney, tahle spolupráce se vznáší vysoko nad Hollywoodem a přestává být nezávislým, někomu to možná přišlo dlouhé a odpudivé ,já to sledoval pětkrát za sebou a celý snímek na mě promlouval hlavně skrze krásnou Jenifer, rozjezd je zbývající ingredience, kdy se bankové vloupačky provádějí zásadně bez zbraně! :-)

Kass

Kass (hodnotenie, recenzie)

Dodnes jsem tu měl 3*... nevím co se stalo, a nevím s čím jsem měl před lety problém, ale napodruhé je to dámy a pánové za krásných 5* :-)

 (hodnotenie, recenzie)

Jednoznačně druhý nejlepší Soderberghův film po Sex, lies and videotape. Úplně všechno je na filmu výborné - herecké koncerty (nejen) hlavní dvojice Clooney a Lopezové, režie, kamera, střih, scénář, hudba... Osobně nechápu, jak může mít tento film tak nízké hodnocení...

Reklama

Reklama