Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Nový život, noví muži, tak prečo si pripadám ako stará krava?“ tak znie anotácia knižnej predlohy filmu a večná otázka hlavnej hrdinky Kláry (Jana Plodková). Jej manžel (Jaroslav Plesl) sa s ňou rozíde počas slávnostnej večere v deň 15. výročia svadby a kúpi si silnú, nablýskanú motorku. Klára si na oplátku kúpi nový bicykel a presťahuje sa k svojej mame (Zuzana Kronerová). Tá je excentrická, bezprostredná, dalo by sa povedať, že až bláznivá, ale neodpustí si typické rodičovské reči. Navyše, Klára akosi prestáva rozumieť svojej dospievajúcej dcéra, ktorá začne rozprávať takmer výlučne po anglicky. A aby toho nebolo málo, Kláru si vezme „pod svoje krídla“ úspešná influencerka a „trénerka šťastia“ (Bára Seidlová), ktorá ju vedie k tomu, aby mala rada samu seba. K tomu patrí aj randenie s novými mužmi, čo zase so sebou prináša katastrofálne zážitky, plné trapasov. Ešte donedávna mala Klára svoj život celkom dobre naplánovaný, ale s tým je teraz koniec... (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (66)

Lapacka 

všetky recenzie používateľa

Docela vtipný film, celkově mě tentokrát návštěva kina příjemně překvapila. Hlavní hrdinka je "ze života", v podstatě je to docela dobře zahráno, Jana Plodková velmi dobrá. Mužské postavy jsou trochu "na okraj", je vidět, že je to podáno z ženského úhlu pohledu, což mi ovšem nevadilo. Mám už svoje roky a zkušenosti.  Film se asi trochu míjí s úrovní "dosaženého poznání" a životními zkušenostmi většiny uživatelů téhle stránky, je to film o lidech a pro lidi co už jsou řekněme 30 plus :-) ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Priemerná romantická vzťahovka, ktorá opäť raz neprináša nič nové. Ošúchané frázy, prevarená dejová linka a až príliš rozvláčne napísané charaktery jednotlivých postáv. Jana Plodková podľa mňa dobrý výber, ale jednoducho na lepší nadpriemer tomu niečo chýbalo. Pokiaľ máte chuť na filmovú rýchlovku v čase domáceho nudenia sa, tak pokojne využite tento snímok. 50 % ()

Reklama

gogo77 

všetky recenzie používateľa

7/10 ... velmi pekna decentna komedia s mojou laskou Simonou Babcakovou ktora veru nesklamala   a mala zase vyborne hlasky a vie robit neskutocne ksichty ... ale aj hlavne postavy boli fajn a presvedcive ... manzelstvo 40tnikov sa po 15 rokoch manzelstva rozpada a ocinko si kupi motorku a narazi mladu babenku ... no co manzelka? ... starostlivost o deti si rozdelia a tak aj ona ma kopec casu na "randenie/tindrovanie/ a matku ... skvelu Zuzanu Kronerovu .... potom co stretne na zoznamke jednorozca a absolvuje rande a kurevnikom a nasledne aj s oteckom ziarliveho dievcatka.... zisti co naozaj v zivote potrebuje .... je predsa uplne normalne byt obcas nenormalny ...ze? ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Vystřiženo jako z nějakého ženského časopisu. Nejzajímavější byly glosy hlavní postavy, které nesdělovala dalším postavám na hlas. Knižní předloha mě minula obloukem. Asi to bylo dobře. Bára Seidlová hrála tak bláznivou figuru, že to mu všemu nasadila korunu. Ale bohužel se přesně taková stvoření na internetu objevují. ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Nesympatická hlavní hrdinka ve světě dalších nesympatických postav. Úplně nevím, co si mám myslet. Filmařsky takový ten současný generický standart tuzemské komedie, který trochu až zavání seriálovou tvorbou. Herci zvolení na jistotu, ale jejich postavy jsou až moc karikaturní a prvoplánové. Příběh taky lék na rakoviny neobjevil a tak snad jediné o co se dá opřít, je fakt že se na Život pro samouky dalo dívat……….a za pár let, to bude možné si dát i opáčko. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama