Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý pár z Jižního Súdánu chce v Anglii začít nový život. Oba je ale drtí děsivé vzpomínky na hrůzy, před kterými uprchli ze svojí válkou zpustošené země. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (117)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Tááák konečne po dlhej dobe som natrafil na horor v ktorom na mňa dokonale fungovali všetky ľakačky a od strachu som bol nonstop posratý od začiatku až do konca. Aj v scénach v ktorých som čakal, že na mňa niečo vybafne, som sa trhol. Atmosféru to má dokonalú. A aj námet o strašidelných duchoch je originálny. Dokonca tu je aj nejaký ten morálny presah s ponaučením na záver. Vydarilo sa aj obsadenie ústrednej dvojky. Jak zarputilý hlavný hrdina, tak jeho charizmatická dobrosrdečná manželka. Chváliť jednotlivé technické zložky je zbytočné. Proste je to po každej stránke kvalitne natočené. Netflix tentokrát kúpil do distribúcie vydarený film. 8/10. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Waw, waw a zase waw. Skvelý námet a ešte lepšie prevedenie. Začalo to ako ťažká dráma o utečencoch v novej krajine. Kde chcú začať od znova, ale to sa im nepodarí, lebo ich aj tam našli démoni minulosti. Takéto niečo som hádam ešte nevidel. Je to niečo neopozerane a v tejto dobe je to naozaj rarita stvoriť niečo také iné, originálne. Lakačiek tu bolo niekoľko a boli premakané, u niektorých som sa i strhol, čo sa mi už tiež dávnejšie nestalo. Kamera bola neuveriteľná, vnášala do filmu ešte ponurejšiu a temnejšiu atmosféru, to za kamerou dokáže či dokázal málokto. Herci sa do svojich rolí hodili, len bolo super, že sa film venoval hlavne dvom hlavným postavám a o ostatných zavadil len sporadicky. Film je hlavne o atmosfére a také ja mám veľmi rad a naozaj chválim, že sa nejedná o krvák, ale čisto o atmosférický snímok z postupne uvoľňovaným napätím. Niečo málinko k tej pätke chýbalo, ale i tak velká spokojnosť. ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Takto, ja hodnotim film, na politicko -finacne konspiracne hovna /Kodenhove Kalergyho plany/ a podobne dementalne picoidy tu mam dva experty - jednak jebleho Karla Chrochta a jeho multaka Crofta. Teda odborne Karel Chrocht je Karlos80. Rezisersky zruce natocene, to jo, strasidelna atmosfera postupne rastie, az je z toho horor jak ma byt. Herci - to skor boli neherci, vyslovene obycajni ludia, preto take daco ako herecke vykony tu nehladat - na to jednak horory doplacaju dlhodobo a za druhe tie postavy ani hrat nevedia : 68 % ()

Frajer42 odpad!

všetky recenzie používateľa

Jen dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a Bartošova hloupost.  Odporný film, pojednávající o tom, co se stane, když lid nepřijde k rozumu a bude stále volit toho odporného neokomunistu doktora filosofie Ivana Bartoše, kteří se svými kumpány zřejmě někomu v EU kouří péra a nastavuje jim prdel. Příšerný a děsivý námět současnosti, kterak daňoví poplatníci zaplatili skupince nevděčných uprchlíků nový život. Uprchlíci zde dostanou zdarma dům, týdenní plat a zákaz chodit do práce. Výsledek? Během týdne rozmrdají dům na sračky, protože je straší duch unesené malé uprchlice, kterou utopili při plavbě do civilizace. Jediný, kdo má v tomto filmu rozum je dům postavený rukama bílého pracujícího lidu, který má snahu se té černé náplavy zbavit. [3 %] ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Toto by mohlo získať Oscara, spomínajú sa utečenci, mŕtve dieťa pri pokuse opustiť Afriku, zlí biely sociálny pracovníci ktorí sa snažia vyhnať utečencov naspäť do vlasti z ktorej utiekli pred vojnou vlastných kmeňov, afroamerická zodpovedná mamba sa pohoršuje nad bielou tínedžerkou ktorá močí pri plote...rasistické správnym smerom je to dostatočne ale Oscar z toho nebude, nie sú tam homosexuáli. Odhliadnuc od týchto rasistických prvkov to je ale celkom solídne spracovaný film s nádherným sídliskom štýlu Gelnica či Jelšava, avšak keď sa muž pýta či sú v Londýne dostáva odpoveď že možno ale nakoniec sa dozvedáme že je v stoke. Teda Stoke, kde väčšinu svojej kariéry strávil Peter Crouch, ktorý sa spomína v chante fanúšikov v pube. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Premiéra filmu proběhla na filmovém festivalu Sundance 27. ledna 2020. (SONY_)

Reklama

Reklama